Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knyga

QUOTE(m@muk@s @ 2009 02 20, 23:39)
Na jau beveik du menesius mazylis valgo mesyte, o verdu kasdien mirksiukas.gif  kazkaip nesinori duot vakarykstes mesos ir tiek  blush2.gif  nors daug kur raso, kad galima mesa virti dviems dienoms ax.gif

Sakyciau anksti mesyte pradejot valgyti g.gif Jeigu daug kur skaitot, tai turejot pastebeti, kad patariama mesyte pradeti nuo 6,5-8 men. g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 20 vasario 2009 - 22:47
QUOTE(ritukasx @ 2009 02 20, 21:45)
Sakyciau anksti mesyte pradejot valgyti g.gif Jeigu daug kur skaitot, tai turejot pastebeti, kad patariama mesyte pradeti nuo 6,5-8 men.  g.gif  ax.gif

Na taip ax.gif taciau 5.5 men mazyliui istyre kraujuka, buvo zemas hemoglobinas ir gydytoja patare jau ivedinet mesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Uzsukau su tokiu gal keistu klausimu: kadangi apie misinukus nieko neismanau, bet noreciau koki nors panaudoti kruopu kosytei gaminti, taigi klausimas butu: ar galima virti kruopu kosyte su misinuku, t.y. ar galima virinti ta misinuka? Nes karves pieno dar nenoriu naudoti, bet kazkuo noriu pabalinti savos gamybos kosyte g.gif
Ar geriau isvirti kruopytes vandenyje, o paskui imaisyti i kose kazkiek misinuko pabalinimui?
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 02 26, 14:52)
Sveikos   4u.gif

Uzsukau su tokiu gal keistu klausimu: kadangi apie misinukus nieko neismanau, bet noreciau koki nors panaudoti kruopu kosytei gaminti, taigi klausimas butu: ar galima virti kruopu kosyte su misinuku, t.y. ar galima virinti ta misinuka? Nes karves pieno dar nenoriu naudoti, bet kazkuo noriu pabalinti savos gamybos kosyte   g.gif
Ar geriau isvirti kruopytes vandenyje, o paskui imaisyti i kose kazkiek misinuko pabalinimui?

na siaip sveistuka galima, jus jau nebemazi. O siaip misinuka galima pilti tik isvirus kose mirksiukas.gif atskirai ji paruosus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 26 vasario 2009 - 13:31
sveikos
as norejau paklausti,o kokias nors sriubytes verdat vaikiukams? as tai noreciau pabandyti,bet nezinau kokias ir kaip gaminti..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2009 03 01, 11:43)
sveikos
as norejau paklausti,o kokias nors sriubytes verdat vaikiukams? as tai noreciau pabandyti,bet nezinau kokias ir kaip gaminti..... verysad.gif

aš galiu iš tavo vaiko receptuką įmesti:
pieniška moliūgų sriuba 4-6 mėnesių:
moliūgas 50g
pusę morkos 50g
vidutinio dydžio bulvė 70g
ryžių dribsniai 2 šaukšteliai
alyvuogių aliejaus (pusę šaukštelio)
pieno mišinys
paruošimas: nuskusti moliūgą, morką ir bulvę, gerai nuplauti... daržoves supjaustyti mažais gabaliukais, suberti į verdantį vandenį ir virti uždengus 20 min, kol suminkštės... virimo metu nepamiršti papildyti vandens puose (pilti tik virintą vandenį).. minkštas daržoves susmulkinti blenderiu, įpilti aliejaus.. nuolat maišant dar kartą užvirinti... paruošti mišinio ir supilti į sriubą... skanaus...
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 03 01, 19:37)
moliūgas 50g
pusę morkos 50g
pieno mišinys
paruošimas: nuskusti moliūgą, morką ir bulvę, gerai nuplauti... daržoves supjaustyti mažais gabaliukais, suberti į verdantį vandenį ir virti uždengus 20 min, kol suminkštės... virimo metu nepamiršti papildyti vandens puose (pilti tik virintą vandenį).. minkštas daržoves susmulkinti blenderiu, įpilti aliejaus.. nuolat maišant dar kartą užvirinti... paruošti mišinio ir supilti į sriubą... skanaus...

acukas 4u.gif ot varna as blush2.gif nepastebejau recepto zurnale......
Atsakyti
Oho, kokius patiekalus 6 men. vaikiukai valgo blink.gif Mes 6 men. budami tik bandem su darzovemis susipazinti ax.gif
Atsakyti
mano vaikinui jau 10men. tai valgo beveik viska ka ir mes
Atsakyti
QUOTE(kristina0903 @ 2009 03 12, 17:51)
mano vaikinui jau 10men. tai valgo beveik viska ka ir mes

Tada turbut jusu seima labai sveikai maitinasi: viskas virta, troskinta, be prieskoniu smile.gif
As irgi noreciau, kad mano seima taip sveikai valgytu, kad galetu ir mano sunus valgyti viska, ka ir mes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritukasx: 12 kovo 2009 - 17:10
QUOTE(ritukasx @ 2009 03 12, 16:08)
Tada turbut jusu seima labai sveikai maitinasi: viskas virta, troskinta, be prieskoniu  smile.gif
As irgi noreciau, kad mano seima taip sveikai valgytu, kad galetu ir mano sunus valgyti viska, ka ir mes  smile.gif

ir as taip noreciau mirksiukas.gif is savo maisto duodu tik kruopiene ar makaronus, bet ir tai labai retai ir virtus pagal mazojo karalaicio receptus lotuliukas.gif tai gaunasi taip,kad patys valgom kartais vaikiska maista lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 03 01, 18:37)
moliūgas 50g
pusę morkos 50g
pieno mišinys

Aciu uz receptuka labai geras..smile.gif
Atsakyti