QUOTE(ErnestaKaunas @ 2008 11 03, 11:04)
Nu nežinai mano vyriausioji nuo 4,5 mėn gėrė karvės pieną, vidurinioji biški vėliau, o dabar ir mažoji geria ir nieko. Įdomu ar labai daug apsividuriavusių ir apsikraujavusių kaimuose ir kaip anksčiau mus augino Ar jums neatrodo, kad tai tiesiog reklama mišinukams.
o aš pvz jauniausiajai pradėjau duoti karvės pieną vakaais, nes kai duodavom mišinuką ji naktimis keldavosi, o kai karvės pieną nebesikelia ir tikrai eksperimentavau. Gal mišinukas kokį alkį sukelia?
Na bet manau kiekvienam vaikui kitaip ir nemanau, kad karvės pienas kenkia Nes pakankamai daug vaikų geriančių mišinuką ir su visokiomis alergijomis ir pan.
o aš pvz jauniausiajai pradėjau duoti karvės pieną vakaais, nes kai duodavom mišinuką ji naktimis keldavosi, o kai karvės pieną nebesikelia ir tikrai eksperimentavau. Gal mišinukas kokį alkį sukelia?
Na bet manau kiekvienam vaikui kitaip ir nemanau, kad karvės pienas kenkia Nes pakankamai daug vaikų geriančių mišinuką ir su visokiomis alergijomis ir pan.
Na, vadinasi Jusu vaikuciams piene esantys baltymai neveikia neigiamai, jus nepapuolat i ta kudikiu skaiciu, kuriems karves pienas sukellia tokius negalavimus
As tai neeksperimentuosiu su savo kudikiu, ir karves pieno neduosiu anksciau nei sulaukus metuku
O kas del misinuku, tai cia tikrai jiems ne reklama, nes dauguma misinuku pagaminti karves pieno pagrindu, kas tai pat sukelia mano minetus negalavimus. Kazkur skaiciau, kad kudikiai maitinami tokiais misinukais daznai netoleruoja tame misinuke esancio karves pieno (milteliu).
Na as pati maitinu savo pienu, tai jokiu problemu neturim del netinkamos misinuko sudeties ar karves pieno, nes paprasciausiai ju nenaudojam