Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knyga

Siandien dariau ale sriubyte, o gavos troskinys lotuliukas.gif

50g strucio ( galima ir kitokios mesytes)
sviezias kopustukas
sviazia morkyte
4 valgomi saukstai vermiseliu
krapai
petrazoles
sviestukas

Maniskei labai patiko, nespejau kisti sauksto i burna lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazi o nuo kada galima duot kokiu kepeneliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 11 liepos 2008 - 17:58
sveikos mamytes, as dar tik zadu primaitinti savo maziu. Jam dabar 5.5 men. Zadu pradet nuo bulves. Sakykit ar i trinta bulve pilti pieno, ar tik gryna ant vandens. O i kitokias darzoves? Kazkaip man kopustas su pienu lyg ir netiktu.
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2008 07 15, 21:16)
sveikos mamytes, as dar tik zadu primaitinti savo maziu. Jam dabar 5.5 men. Zadu pradet nuo bulves. Sakykit ar i trinta bulve pilti pieno, ar tik gryna ant vandens. O i kitokias darzoves? Kazkaip man kopustas su pienu lyg ir netiktu.

pradziai tik paprasta bulve be nieko, Aisku galima MP arba misinuku pagardinti.
Atsakyti
GAIVI KOSE

Ryziai
Sviestukas
Agurkai

Isvirti ryzius, sutarkuoti agurkus su morku tarka smulkia ir ideti sviestuko. Labai gerai karsta vasaros dienele mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Pagaliau ir as radau thumbup.gif tema

O kiek geru receptuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Tikrai neblogu ideju cia radau, o ta kose ryziu su agurkais butinai isbandysim smile.gif .
Atsakyti
Labas visoms. Pasakykit man nežinančiai - nuo kokio amžiaus vaikui galima duoti ryžių ir agurkų? Mums beveik 5mėn. ir jau valgom daug ką: bananą, persiką, kivi, obuolį, bulves, morkas, cukiniją ir kalafijorą. Bandėm pirktinę tyrelę su triušiena. Visai nieko. Mačiau yra pirkti Hipp košės iš ryžių nuo 4 mėn. Gal galėčiau pati ryžių arba jų dribsnių išvirt? O grikius ar galima duoti?
Atsakyti
QUOTE(calibra @ 2008 08 08, 18:13)
Labas visoms. Pasakykit man nežinančiai - nuo kokio amžiaus vaikui galima duoti ryžių ir agurkų? Mums beveik 5mėn. ir jau valgom daug ką: bananą, persiką, kivi, obuolį, bulves, morkas, cukiniją ir kalafijorą. Bandėm pirktinę tyrelę su triušiena. Visai nieko. Mačiau yra pirkti Hipp košės iš ryžių nuo 4 mėn. Gal galėčiau pati ryžių arba jų dribsnių išvirt? O grikius ar galima duoti?

ryzius,grikius ir kitas kruopas,jei jau tiek valgot,galima tikrai.ryziai,grikiai,avizos,kukuruzai vertingiausi.manu kruopu neduokit. jos nemaistingos ir daznai sukelia alergija. sviezius,nevirtus dalykus galima lyg tai nuo 1m.,agurkus,pomidorus,bet as gal truputi duociau blush2.gif .gi ten vienas vanduo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Razinkaa @ 2008 08 08, 20:59)
ryzius,grikius ir kitas kruopas,jei jau tiek valgot,galima tikrai.ryziai,grikiai,avizos,kukuruzai vertingiausi.manu kruopu neduokit. jos nemaistingos ir daznai sukelia alergija. sviezius,nevirtus dalykus galima lyg tai nuo 1m.,agurkus,pomidorus,bet as gal truputi duociau  blush2.gif .gi ten vienas vanduo  ax.gif

Labai ačiū už atsakymą. Tai jau nuo kokio pirmadienio ir bandysim ragaut naujus patiekalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 07 11, 18:41)
Kazi o nuo kada galima duot kokiu kepeneliu  g.gif

Kazkur skaiciau, kad kaip ir karves piena, kepeneles reiketu duoti kaip galima veliau.
Atsakyti
Labas 4u.gif
mums greit 8 menesiukai. Valgome daugiausiai rytais ir vakare kruopu koses, pietums darzoviene su mesyte.
Kruopas valgome ivairias. avizines, griskius, kviecius, keturiu grudu kose, ryzius, kukuruzus.
musu skaniausia kose tai 3 saukstai grikiu 2 saukstai kvoetiniu krupu ir pjaustytas obuolys. krupas uzpilame vandeniu, veradu 10 min, po to sudedu obuoli arba persika ir dar paverdu 10 min. viska sumalu blenderiu ir maisau su misiniu. valgom skaniai.
is darzoviu tai verdu tokia:
kalakutiena,vistiena (kolkas)
BUve
morka,
kopustas
kalafijoras
cukinija
moliugas
zirneliai.
mano mazei skanumelis biggrin.gif
Atsakyti