Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knyga

aš tai viską vaikučiui [@img http://www.cosgan.de...ushalt/d030.gif] pati. Mūsų labai mėgstama košytė pietums: išverdu gabalėlį maltos kalakutienos su bulve ir moliūgu. Kai išverda, įdedu gabaliuką sviesto ir pabarstau šaldytų smulkintų krapų (pakeičia skonį). Suplaku su blenderiu. Košė thumbup.gif ir labai mėgstama. Valgo net pasišokinėdama biggrin.gif
Atsakyti
noreciau jusu paklausti, kaip susmulkinti mesa isvirusia nes smulkintuvo neturiu verysad.gif
Atsakyti
Šiaip tai reikėtų smulkintuvo... Ypač primaitinimo pradžioje. Yra tokių parastų ir nebrangių. Berods pirkom už 40 lt., nes nesiruošėm ilgai naudoti. Bet dabar nuomonę pakeitėm. Visai puikus daiktas (kad ir trintoms sriuboms).

Galima, aišku bandyti trinti šakute, bet smulkiai nesusitrins. Arba žalią mėsytę sumalti mėsmale ir tada faršą virti.
Atsakyti
supratau
Atsakyti
sako, kad sveika pradet mesa duot nuo triusienos. o kur ja pirkti? ar tik tyrelese buna?
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2008 02 07, 16:29)
sako, kad sveika pradet mesa duot nuo triusienos. o kur ja pirkti? ar tik tyrelese buna?

Yra triusio pirkti turguje, buna jo ir prekybos centruose, bet ten jau sunkiau jo uztikt, greit jis dingta arba ne visada uzveza, o jei uzveza tai maza kieki...
Nu zodziu, galima jo rast... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karpeace @ 2008 02 11, 01:41)
Yra triusio pirkti turguje, buna jo ir prekybos centruose, bet ten jau sunkiau jo uztikt, greit jis dingta arba ne visada uzveza, o jei uzveza tai maza kieki...
Nu zodziu, galima jo rast... mirksiukas.gif

Akropoly visada yra triusienos sviezios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2007 09 17, 16:15)
Vistiena su makaronais

vistienos file gabalelis
virtu makaronu keletas saukstu (geriausia vermiseliai, arba siaip kokie nelabai mandri)
truputis morkos
pomidoras

Uzverdu vistiena, sudedu tarkuota  morka, paverdu, tada dedu pjaustyta pomidora, kai apverda, is puodo iszvejoju odeles. Baigiant virti sudedu atskirai isvirtus ir nusunktus makaronus. Makaronus verdu pasudytame vandenyje, tad druskos daugiau nebededu. Smulkinam su blenderiu, nupilant dali skystymo.

Skanaus!

O kažin makaronus jau galečiau duoti 8 mėn vaikui?
Atsakyti
QUOTE(linusha @ 2008 04 23, 22:19)
O kažin makaronus jau galečiau duoti 8 mėn vaikui?

ir aš ta patį norečiau sužinoti nes skaniai skamba tik ar ne per anksti 8men leliui makaronai,pomidoras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 04 24, 11:41)
ir aš ta patį norečiau sužinoti nes skaniai skamba  tik ar ne per anksti 8men leliui makaronai,pomidoras g.gif

Žurnale "Mažylio maistas" parašyta, kad " Gydytojai makaronus mažiesiems pataria duoti ragauti nuo 10-12 mėnesio". Taip, kad man tai reikės dar pora bent mėnesių palaukti su tuo skaniu receptėliu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2008 02 07, 16:29)

Klaipedoje Akropolio Maximoje maciau. Turbut ir kituose miestuose siuose tinkluose yra.
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 04 24, 09:41)
ir aš ta patį norečiau sužinoti nes skaniai skamba  tik ar ne per anksti 8men leliui makaronai,pomidoras g.gif

nu as tai makaroniukus smulkius duodu jau nuo 7 men,ir pavyzdziui airijoj jau nuo 7men pardavinejamos tyreles su makaronais,pomidoriukais,paprika ir manoji valgo issisiepus thumbup.gif
Atsakyti