VALIOOOO
(sorry už emocijas
)
Radau būdą, kaip paruošti kukurūzų košę nestovint prie puodo ir nieko nemaišant. Ir ne tik. Tuo metu galima nors ir miegoti
.
Mums treikės:
1. Kukurūzų,
2. Vandens ar nuoviro (skysčio, kuriame virsite tas kruopas),
3. Molinio indelio su dangteliu - kažkas panašaus į tokį:
,
4. Mikrobangų krosnelės (gal tinka ir paprasta orkaitė, bet aš neturiu
)
Kruopas užmerkti iš vakaro (nežnau, ar padeda...). Kitą dieną jas kratyti į indelį, pilti skysčio, uždengti dangteliu, dėti į krosnelę ir "užmiršti" mažiausiai 10 min. (na tiek laiko, kiek aprastai verdame. Jei ilgiau, tai ir krosnyje šutinsime ilgiau). Skysčio ir kruopų santykis - kiekvienos skonio reikalas. Tik jei norėsime šutinti ilgiau, tai skystimėlio reiks nepagailėti
.