QUOTE(Laumiux @ 2007 08 12, 20:55)
Aš tai visada obuoliuko įdedu, nes kitaip tai nelabai noriai valgo. Gal pagal Šeltoną obuolys ir netinka prie mėsos, bet pagal jį netinka ir bulvė. O juk ruošiame mėsos tyrę su bulvytėmis vos ne kasdien... Tai obuoliukas daržovienėje man atrodo tikrai mažesnė blogybė už druską.
Be to, dabar labai karšta, gal dėl to apetitas sumažėjo...
Ir dar. Ar skaitei Hipp tyrelės sudėtį? Daržovių ir mėsos kartu paėmus ten tėra 1/3 indelio tūrio. Visa kita - chaltūra: vanduo, krakmolas... Tai gal ir tu pradžiai imk mažiau daržovių ir mėsos bei įpilk daugiau nuoviro. Gal su krakmolu, o gal ir su kokiomis kruopomis pavirusi
Na čia tik mano pamąstymai. Kaip daryčiau aš. Sėkmės atrandant leliukui patinkantį skonį
Na apetitu vaikinas tai nesiskundžia, nes kai po kankinimosi su koše pamatė mišinio buteliuką, nušvito palaiminga šypsena - pagaliau gausiu normalaus maisto
Hippo kol kas valgėme tik morkų/bulvių ir bulvių/moliūgo tyres, kuriose sudėtis yra daržovės ir vanduo, "chaltūros" kaip ir nėra. Tačiau vis dėlto matyt jos buvo saldesnės. Kai pati viriau, mažiau dėjau morkų, o vieton to - kalafioro, tai tyrė gavosi tikra daržovienė, o ne saldus gardumynas... Pabandysiu įdėt obuoliuko, gal bus skaniau
Mėsai mums dar anksti - poryt mums penki mėnesiukai