QUOTE (mamulia @ 2004 06 04, 11:17) |
sviestas nerekomenduojamas del galimos alergijos pieno baltymui |
o man alergologe patare deti sviesto. As irgi buvau apakus, sakau: man pieno negalima vartoti, o jau vaikui sviesta galima?? tai ji pasake, kad ne vieno vaiko nuo riebalu neberia, beria nuo baltymu o sviestas juk yra riebalai tik reikia pirkti ne tepu misini, kaip buna parasyta, o butent SVIESTA.
QUOTE (mamulia @ 2004 06 04, 11:59) |
[ ech,nostalgija tiems laikams kai sedejau namie pati savo lelytei koses viriau |
o man peilis
Aš dedu tik sviesto, ne aliejaus.
o daržoves tokias: bulvė, morka, kalafioras, brokolis, burokėliai, kopūstai,cukinija,svogūno.
o daržoves tokias: bulvė, morka, kalafioras, brokolis, burokėliai, kopūstai,cukinija,svogūno.
merginos, o kai kose verdate su cukinija, tai dedate ta is parduotuves ispaniska ? cia lyg ir zanetux rase, kad deda
QUOTE (vilmuke @ 2004 06 07, 08:10) |
merginos, o kai kose verdate su cukinija, tai dedate ta is parduotuves ispaniska ? cia lyg ir zanetux rase, kad deda |
Taip, tris kartus viriau, dejau ispaniska zalia cukinija (kazkas anksciau rase kad geltona neskani). Vaiko nebere
o mano sūnus virtinių kočių nevalgo, tinka tik iš Hipp bulvių-moliūgų.Mėnesį kankinausi, viriau ir niekaip nepriprato, pastoviai scenos namuose būdavo. Tai nustojau ir save ir jį kankinti. Dabar neužilgo reiks mėsą įvesti, tai gal prasiplės racionas.
Kažkada dar pievagrybių buvom įdėję, bet didesnio įspūdžio jie mažiui nepaliko
Aš suprantu dėl kitų daržovių asortimento , bet mane domina toks dalykas dėl bulvių: kai darote daržovių košeles ar visada dedate bulves ar į ką nors jas keičiate, nes aš dabar verdu tik su bulvėmis. T.y. buves su brokoliais, bulvės su kalafijorais, bulvės su morkom ir t.t.
Sakau gal per daug dažnai tų bulvių gauna?
Ačiū labai.
Sakau gal per daug dažnai tų bulvių gauna?
Ačiū labai.
QUOTE (Rika @ 2004 06 08, 17:45) |
Aš suprantu dėl kitų daržovių asortimento , bet mane domina toks dalykas dėl bulvių: kai darote daržovių košeles ar visada dedate bulves ar į ką nors jas keičiate, nes aš dabar verdu tik su bulvėmis. T.y. buves su brokoliais, bulvės su kalafijorais, bulvės su morkom ir t.t. Sakau gal per daug dažnai tų bulvių gauna? Ačiū labai. |
Na, as kol kas visada verdu su bulvyte
Girdejau, kad nelabai gerai duoti jaunas bulves! Jus ka nors zinot? Dabar net nezinau kokias virt: senos jau "nekokios", jaunu lyg negalima
na bulve pas mus pagrindinis ingredienats nes visko kito maze nelabai toleruoja - jei morku daugiau tai rekia paskui (dedu pora grezineliu), kelias ziedinio kopusto sakeles ir viskas.... dar kartais burokelio.... Hippo isvis nevalgo, po vieno karto tokias serenadas kele vakare kad ojojoj tuoj pradesim mesa... aliejaus dar nededu, balinu savo pienu...
Tiesa, girdejau kad geriau saldytos darzoves, nei "sviezios" is parduotuves, nes tos sviezios buna su laaabai daug visokio sh... O del atveztiniu tai visai abejociau... baisu kazkaip...juk jas zalias skina!
O kaip su atsigerimu jus darot? kiek ko duodat? maniske nelabai geria Hippa, pasiraukydama 60ml per diena sugeria.... dabar pradejo jau grudu koses, tai kisa kartas nuo karto nes vistiek skrandukui sunku./..
Tiesa, girdejau kad geriau saldytos darzoves, nei "sviezios" is parduotuves, nes tos sviezios buna su laaabai daug visokio sh... O del atveztiniu tai visai abejociau... baisu kazkaip...juk jas zalias skina!
O kaip su atsigerimu jus darot? kiek ko duodat? maniske nelabai geria Hippa, pasiraukydama 60ml per diena sugeria.... dabar pradejo jau grudu koses, tai kisa kartas nuo karto nes vistiek skrandukui sunku./..