Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knyga

QUOTE(limana @ 2005 12 08, 14:42)
banana valgom gal nuo 4men lenda kaip uoga thumbup.gif  essen.gif kukuruzu kose neblogai bet kiausinio trinys su bulka dar geriau yahoo.gif sunkiai lenda grikiai .apetitu nesiskundziam alergijos nekamuoja. darzoviu koses valgom su vista jau bandem ir zuvies patiko biggrin.gif  lekiam valgyt essen.gif  wink_3.gif

O kaip tu pateiki kiaušinio trynį, vienas taigi sausas labai? aš irgi jau noriu jį pabandyt bet nesugalvoju su kuo jį duot
Atsakyti
As irgi pradejau damaitinti nuo 4 menesiu,nespienuko isgerdavo po 250ml ir dar mazai budavo,as manau kad cia nuo vaiko priklauso kada jis pasiruoses kitokiam maisteliui.Maniskis valge viska kuo puikiausiai.Pradejau nuo milupos 7 grudu koses ir darzoviu + tyreles,jogurtas.Na ir viskas puiku! thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes. Na, man irgi jau aktualu primaitinimas... Ale vis kazkaip dar dvejoju...
QUOTE(kaunietuke @ 2005 12 07, 11:22)
Mamytes o nuo keliu men.jus pradejot damaitinima?Ir kaip pradeti pratinti prie darzoviu?Beje ar tiesa,kad bananas kietina vidurius?
As vakar truputi daviau paskaptavusi banano tai labai sunkiai nuryja.Labai visoj burnytej jai ten velesi.

Mano Paulius banana valgo jau virs menesio. Na, nepasakyciau, kad jis kietina vidurius... Dar ne karto nebuvo problemu su kakuciu... O ir vyresneliui niekad nebuvo uzkieteje viduriai del bananao. Cia sakau gal nuo vaiko organizmo priklauso, ka?

QUOTE(kaunietuke @ 2005 12 08, 13:23)
o kiek jau galima obuoliuko 4men.vaikuciui duoti?Ir nuo kokio vaisiaus geriausia pratinti?

As siandien Pauliui daviau beveik puse nedidelio obuoliuko. Jis suvalgo ir beveik puse banano.
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2005 12 09, 10:56)
As irgi pradejau damaitinti nuo 4 menesiu,nespienuko isgerdavo po 250ml ir dar mazai budavo,as manau kad cia nuo vaiko priklauso kada jis pasiruoses kitokiam maisteliui.Maniskis valge viska kuo puikiausiai.Pradejau nuo milupos 7 grudu koses ir darzoviu + tyreles,jogurtas.Na ir viskas puiku! thumbup.gif

oi, kol mano Paulius tiek pieno isgers... Jis tik 125 isgeria ir tai nevisada... O valgo normaliai, kas 3 val diena. Nakti kartais dazniau, kartais reciau...
Atsakyti
QUOTE(kaunietuke @ 2005 12 08, 15:23)
o kiek jau galima obuoliuko 4men.vaikuciui duoti?Ir nuo kokio vaisiaus geriausia pratinti?

Gal nuo obuoliuko ir būtų geriausia, nes dabar jie dar švieži, daugiau vitaminų turi.

QUOTE(xxzz @ 2005 12 09, 12:48)
O kaip tu pateiki kiaušinio trynį, vienas taigi sausas labai? aš irgi jau noriu jį pabandyt bet nesugalvoju su kuo jį duot

kiaušinio trynį įtrindavau į kruopų košytę, truputuką aliejuko pridėdavau, vienas skaniausiai valgomų maistelių buvo.
Atsakyti
O ka galima dadet i kosyte nuo 6 men,be mesytes? g.gif Nes jau taip nusibodo tas pats per ta pati morka+bulve+kalafijoras+brokolis. ax.gif Maniskis tai banana labai jau idomiai valgo,kazkaip nurija ir net pasipurto visas,nesuprantam kas ten jam darosi,bet ir toliau nori,tik duok,bet bijau padaugint. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vaikis nevalgus ir isrankus. Va siandie pdariau bulve morka versiene+ kopusta idejau, kazko baisiai neskanu jam pasirde, pirma sauksta isspjove, antro nedrisau duot blush2.gif
Istraukiau is saldytuvo NESTE tyreles su kalakutiena- ale tai baisus skonis, kad negalejau nuryt paragavus. ir kareik det kad taip dvoktu vaistais ar dar kokiu biesu.vien zo bandysiu itikt savo karalaiciui pati, bet NESTE tyreliu tai niekada nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Dabar mano mažyliui 11mėn. košės jau yra atsibodę, todėl turiu prigalvoti, kaip pagaminti įvairesnį maistą.
MĖSOS KUKULIAI:
1 labai paprastas receptas:
Sumalu (bet kokios rūšies mėsytę), Įdedu truputį druskytės, pipiruko, džiovintų petražolių lapiuką, viską gerai suminkau ir verdu vandenuke arba garpuodyje. Garnyrui daržovienė.
2 receptukas:
Taip pat sumalu mėsytę. Įdedu virtų ryžių, druskytės, pipiriuko ir verdu. garnyrui garpuodyje ar puode virtos trijų rųsių daržovės + bulvė.

Dar duodu makaronų košę vietoj vienos kruopų košės. Jis ją labai mėgsta.
Atsakyti
mums dar tik 6,5mėn., bet jau nemažai esam išragavę...
1.Bulvės+kalafijorai+morkos+triušiena...
2.Ryžiai+brokoliai...
3.Bulvės+kalafijorai+morkos+žirneliai+/-mėsytė...
visas šias košytes pagardinu šiek tiek grietinyte ir sviestuku...jokių alergijų ir išbėrimų...aišku, bandėm po truputuką ax.gif
4.Grikiai+mėsytė, arba vien grikių košytė...
5.Ryžiai+bananai, užbalinu mišinuku...
6.Ryžiai+obuolys...
neperku jokių košyčių schmoll.gif
jogurtai, sūreliai, mandarinai jau išragauti essen.gif:
Atsakyti
Mums 11mėn su trupučiu.
Visos košės jau atsibodę. doh.gif O košes duodu virtas vandenyje, o po to įmaišau jogurtą, vaisių tyrelių. Košės: manų, ryžių dribsniai, grikiai, 4 grūdų dribsniai, kukurūzų. Labiausiai mėgsta manų košę su jogurtu, gaunasi kaip ledai. Pietums verdu mėsytę su daržovėm. Mėsa: veršiena, kalakutiena, žuvis. Daržoves dabar verdu šaldytas. Dar labai patinka virtų bulvių kukuliukai. Darau pati, nes pirktiniai man neskanūs. Dedu virtas bulves, varškės, kiaušinį ir miltų. Viską išmaišau ir darau rutuliukus. Galima virti vandenyje arba aliejuje. essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupenelis: 30 gruodžio 2005 - 13:14
QUOTE(daipa @ 2005 12 29, 20:04)
mums dar tik 6,5mėn., bet jau nemažai esam išragavę...
1.Bulvės+kalafijorai+morkos+triušiena...
2.Ryžiai+brokoliai...
3.Bulvės+kalafijorai+morkos+žirneliai+/-mėsytė...
visas šias košytes pagardinu šiek tiek grietinyte ir sviestuku...jokių alergijų ir išbėrimų...aišku, bandėm po truputuką ax.gif
4.Grikiai+mėsytė, arba vien grikių košytė...
5.Ryžiai+bananai, užbalinu mišinuku...
6.Ryžiai+obuolys...
neperku jokių košyčių schmoll.gif
jogurtai, sūreliai, mandarinai jau išragauti essen.gif:

Įdomu būtų sužinoti kokie sureliai išragauti, tie kur su šokoladu aplieti, ar tie kur be nieko. Norėtume ir mes bandyti ragauti bet nežinom kuriuos ax.gif
Atsakyti
man labai idomu nuo kada galima duoti jogurtuka, sureli , mesyte? bukite geros patarkite,nes net neisivaizduoju.
Atsakyti