Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knyga

Daržovių košelė buvo mūsų pirmoji, bet dabar jau beveik 3 mėn. ją pietums valgome (nuo 5 mėnesio) ir nesugalvoju į ką galėčiau pakeisti bulves.
Dabar darau taip: buvės su morkomis (arba su žiediniais kopūstais arba su brokoliais) ir mėsyte (triušiena, kalakutiena ar vištiena) ir aliejumi.
Gal kas patartų?
Atsakyti
Aš jau dedu į košelę šviežius burokėlių lapelius, kitą kartą šv. špinatų lapelius. Jau atsiranda šviežių daržovių. Įmetu krapa, petržolę. Vis kitokia jau košė, o be to ir jau kažkas šviežia. wink.gif
Atsakyti
Siaip maniskiui tai visai patinka cukinija... Verdu bulvyte, morkyte ir cukinijos siek tiek.
Bandziau kalafiorus, bet kazkaip nepatiko vaikui - man net paciai neskanu buvo g.gif
O alijaus pilat i darzoviu koses ar tik i darzoviu - mesos?
As kol kas aliejaus nenaudoju, o teko girdeti, kad geriausiai tinka nerafinuotas alyvuogiu berods aliejus...
Atsakyti
skanu brokoliai,cukinija,spinatai. kopustai jau sviezi.
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 06 03, 20:51)
O alijaus pilat i darzoviu koses ar tik i darzoviu - mesos?

Žanetukui:
Visada dedu į daržovių košę mėsytės, o taip pat ir aliejaus truputį arba kartais šaukštelį sviesto. Bet dažniau aliejaus. Aš taip pat girdėjau, kad alyvuogių gerai, bet aš pilu saulėgražų.
Tiesa vieną kartą per savaitę vietoje mėsos dedu virto kiaušinio trynį ir sviestuko.
Ačiū už patarimus biggrin.gif .

Atsakyti
as pildavau tik alyvu alieju rolleyes.gif
Atsakyti
O man su sviestuku kažkaip skaniau, ir vaikučiui labiau patinka 2.gif
Atsakyti
Manau, kad tas sviestukas dabar tooks neaiskus, kad gal geriau aliejus unsure.gif
Maniskis tai dar mesytes nevalgo - jam 6 menesiukai... Kai bus 7 - tyai jau bandysim ir mesiukes ragaut wink.gif
Atsakyti
sviestas nerekomenduojamas del galimos alergijos pieno baltymui wink.gif
Atsakyti
As kazkur skaiciau kad morka reikia virt isemus serdi.. Ar cia yra tiesos? Ar verdat "su viskuo" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Gyvatuke @ 2004 06 04, 11:18)
As kazkur skaiciau kad morka reikia virt isemus serdi.. Ar cia yra tiesos?  Ar verdat "su viskuo" ? g.gif

Visa laika viriau su serdimi...ir nieko....

i kosyte ir darzoviu, ir darzoviu su mesyte dedu aliejaus....kartais idedu i darzoves net svoguno ir gerai visai jai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaI: 04 birželio 2004 - 11:43
QUOTE (VaidaI @ 2004 06 04, 11:42)
Visa laika viriau su serdimi...ir nieko....

i kosyte ir darzoviu, ir darzoviu su mesyte dedu aliejaus....kartais idedu i darzoves net svoguno ir gerai visai jai smile.gif

as irgi dedavau del skonio,nedaug,bet daug skanesne kosyte buna wink.gif dar krapuku,petrazoliu po lapeli mesdavau, dar maniskei patiko ir pomidoras,bet ji viriau be odeles rolleyes.gif ech,nostalgija tiems laikams kai sedejau namie pati savo lelytei koses viriau rolleyes.gif
Atsakyti