Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių svoris ir ūgis

mes gimėm 37sav. svėrėm 3300g.ūgis 54cm.dabar kiek sveria nežinau,nes senokai svėrėm gal prieš 2mėn,tuomet svėrė 11kg smile.gif
Atsakyti
mano spokiukas gime 38 sav. svere 2,5kg., o ugis buvo 48cm. smile.gif dabar sveria 9,5kg. ugio neatsimenu... ax.gif
Atsakyti
Mano maziuke gime 38sav. Svere 3118g.Kai buvo 1 men svoris buvo 3.5kg, kai 2 men svoris buvo 5kg, o kai 3 men 6.5kg.Svoris auga greitai, maziuke valgo misinuka...Pastaruoju metu darosi vis aktyvesne, judeti nori...darome manksteles...Visi sako kad ji burbuliukas, bet manau vaikas turi priaugti svorio per pirmus gyvenimo menesius, kad vaikas augtu sveikas ir stiprus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2007 08 08, 17:21)
Kaip faina jums kad gerai jūsų vaikiukai auga.

Tikrai nepergyvenk visi vaikai skirtingai auga, mona seses dukryte irgi nedaug sveria bet daktare sake viskas gerai, nors beveik nebegeria pieno, valgo tik tyreles, bet svarbiausia kad vaikutis butu geros nuotaikos ir judrus . Mes tai pergyvenam kad per daug sveria 4 men ir 6 dienos sveriam 8 kg, daktare prigasdino kad permaitinom ir kad reikia vaikui dietos, bet kaip tai padaryti tai nepaaiskino, sako duokit maziau valgyt, bet tai kad vaikas klykia tada ne savo balsu, tai nusprendziau maitinsiu kaip maitinau ir viskas su laiku susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2007 08 08, 16:54)
Na va , mums jau 9 mėn. sveriam tik 8,300 ūgis 73. sad.gif
Papildyta:
Nors vieną likimo draugę radau, tikrai kažkaip ydomiai Jums irgi su tuo svoriu. O jūsų lelius dar vyresnis už mūsų ir tiek nedaug sveria. Mūsų daktarė taip pat atostogauja tai buvom pas pavaduojančia, tai taip pat praleido pro pirštus kad toks kaulinukas vaikas. Jeigu kraujukas būtų nenusilpes tai suprasčiau kad nieko nėra, bet jeigu jau vaikui vitaminų trūksta tai tikrai reikia sunerimti.

Dalinkimės tad panašiais rupesčiais g.gif mirksiukas.gif Ką čia bepridursi. Zinai, kai pamačiau Tavo leliuko nuotraukytę, pagalvojau: Dar vienas smulkutis kaip mūsų. Bet nenusiminkim - turi viskas susitvarkyti mirksiukas.gif Noriu paklaust: O šiaip lleliukas ar gyvas, judrus? Aš tai kiek maziau dėl svorio ėmiau nervintis,nes mano toks nenustygstantis vietoje: ropoja, bando stotis (tiesa, viskas pas mus truputi vėlyvai, nes turėjom rachitą), krykštauja. Manau, vaiko elgsena - geriausias sveikatos rodiklis. Aišku, stengtis, jog tinkamai maitintus - svarbu, nes sako, kad jei tam tikrais vaiko gyvenimo laikotarpiais kazko neduodi, prie kažko nepripratini, tai paskui atsiliepia vystymuisi, sveikatai verysad.gif Va, tas sakinys mane ir žudo. Nežinau, kiek tai tiesa, bet...
Atsakyti
Mano dukryte gime 4.320 kg. ugis buvo 56 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokia temele jau yra. Nesuprantu negi sunku patikrinti ir be reikalo nedubliuoti temų?
Atsakyti
Mano sunelis 6men ir 2sav sveria 8.600kg,ugis 69cm,gime 3.860kg,56cm wub.gif
Atsakyti
Dukryte gime 4300gr,53 cm
6men.- 8kg,68cm
Atsakyti
mes gimem 4560kg 56cm, o dabar 7 men sveriam 9500kg ir 72cm 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinaz: 17 rugpjūčio 2007 - 09:07
Mūsų dukrytė gimė 3390 g ir 50 cm, o po mėnesio jau svėrė 5400 g ir buvo 58 cm ūgio. Valgom tik mamos pienukąsmile.gif Iš karto išsigandau, kad labai daug užaugom, bet gydytoja nuramino, kad tai maskimali riba tokio amžiaus kūdikiams, o ne viršsvoris. Įdomu, kiek užaugom per antrą mėnesiuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre2005 @ 2007 08 10, 17:48)
Tikrai nepergyvenk visi vaikai skirtingai auga, mona seses dukryte irgi nedaug sveria bet daktare sake viskas gerai, nors beveik nebegeria pieno, valgo tik tyreles, bet svarbiausia kad vaikutis butu geros nuotaikos ir judrus . Mes tai pergyvenam kad per daug sveria 4 men ir 6 dienos sveriam 8 kg, daktare prigasdino kad permaitinom ir kad reikia vaikui dietos, bet kaip tai padaryti tai nepaaiskino, sako duokit maziau valgyt, bet tai kad vaikas klykia tada ne savo balsu, tai nusprendziau maitinsiu kaip maitinau ir viskas su laiku susitvarkys

va va ir mum liepe mazint maista,nes gimem 3960,o 1,5 men jau 5600.Per pastarasias 2 sav 1kg priaugo.(mes valgom misinukus).bet sumazinta doze maziui nepatinka,zirzia,na tai stengiuos 10-20ml nusukti jei pavyksta biggrin.gif

QUOTE(negiedre @ 2007 08 18, 21:25)
Mūsų dukrytė gimė 3390 g ir 50 cm, o po mėnesio jau svėrė 5400 g ir buvo 58 cm ūgio. Valgom tik mamos pienukąsmile.gif Iš karto išsigandau, kad labai daug užaugom, bet gydytoja nuramino, kad tai maskimali riba tokio amžiaus kūdikiams, o ne viršsvoris. Įdomu, kiek užaugom per antrą mėnesiuką blush2.gif

nu ir saunuolis vaikas.Labai riebus MP vadinasi,kad vaikutis taip sparciai auga thumbup.gif o as isigandau kad mes cia pervalgom biggrin.gif
Atsakyti