Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių svoris ir ūgis

sveikutes mirksiukas.gif
Sunukas kai gime svere 3509g., 51 cm. 1 men. priaugum 1300 g., ir 6 cm., tai sverem 4800g., 57 cm., gydytoja sake kad per daug priaugom blush2.gif ar tikrai???? verysad.gif kaip jums atrodo?
o va kiek dabar sveriam nezinom, antradieni eisim pas daktaryte tai suzinosim g.gif
Atsakyti

Laba diena visom mamom smile.gif .As esu naujoke siame forume,paskaitinedavau daznai bet niekaip nedrisdavau rasyti.Paskaiciau as apie vaikiuku svori ir negaliu patiketi koki dideli vaikiukai kai kuriu jusu.Skaitau maziukas 7men.sveria 12kg. o mano mazyte jei dabar 7men.o sveria 7.5kg. tik ugio pas mus londone nematuoja,pati bandziau matuoti bet spardosi,nesiduoda biggrin.gif Gal galit pasidalinti ir su manim koks jusu leliuku meniu?aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bailutyte @ 2008 05 09, 08:07)
tikriausiai klausei kokio svorio gime  rolleyes.gif  3410gr. ir 51cm, norma buvo. na mes su vyru irgi kudi  ax.gif  nuraminai mane vis delto, aciu. Matai pergyvenu nes mum rado sirdutej skylute. zinai kai vaikam  buna nuo gimimo kai neuzsidaro ovaline anga, tai bijau kad nebutu susiije, nors tyrimus nuosekliai daro ir sako kad ten viskas kol kas gerai...

mes turime sirdies uzesiukus , irgi galvojau gal susije su musu svoriu, bet gyd.sake, kad tikrai neturi esmes schmoll.gif o mano coliuke gime 1880g.taj taj greiciausiai del to ir uzesiukus turi ir tokia mazute mirksiukas.gif tikiuosi pas jus suitvarkys sirdeles reikalai, jei tyrimai geri, tikekimes viskas bus geraj 4u.gif maziau pergyvenkite ir grauskites, geriau turiningai leiskite laika ir dziaukites savo stebukleliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arlena @ 2008 05 09, 09:00)
Laba diena visom mamom smile.gif .As esu naujoke siame forume,paskaitinedavau daznai bet niekaip nedrisdavau rasyti.Paskaiciau as apie vaikiuku svori ir negaliu patiketi koki dideli vaikiukai kai kuriu jusu.Skaitau maziukas 7men.sveria 12kg.  o mano mazyte jei dabar 7men.o sveria 7.5kg. tik ugio pas mus londone nematuoja,pati bandziau matuoti bet spardosi,nesiduoda biggrin.gif Gal galit pasidalinti ir su manim koks jusu leliuku meniu?aciu smile.gif

Esate paciose ribose thumb_yello.gif nejaugi neturi knygeles, kurioje yra kreive? mes taj turim coliuku knygele mirksiukas.gif (nu bet cia iarijoj, galvojau ir uk panasiai yra) mastau.gif o del receptuku taj nueik i vaiku mityba, ten daug receptuku yra mirksiukas.gif
namanau kad daug kas priklauso nuo maisto , nes kai as nuvaziuoju pas pussesere, taj jos mergyte tokia dicke, storuliuke, nors tarp musu mergyciu 4 men .skirtumas, atrodo kaip metu skirtumas, bet mano coliuke uz ja daugiau suvalgo mirksiukas.gif bet patys tevai dideli, ir vaikas pagal juos mirksiukas.gif manau labiausiai augima lemia genai g.gif
nesijaudink, tavo mergyte tikrai normalaus svorio 4u.gif
Atsakyti
Mums dabar 4 menesiai, tai sveriam 7,5 kg ir 67cm ugio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erlin @ 2008 05 04, 16:03)
mano mazylis dabar sveria apie 11kg o ugis 79 biggrin.gif

Mes gimem 5.305kg ugis apie 60cm daktarai nepamatavo sako tai nesvarbu
Papildyta:
QUOTE(Raminta M. @ 2008 05 13, 09:34)
Mums dabar 4 menesiai, tai sveriam 7,5 kg ir 67cm ugio  smile.gif

P.S. 31 geguzes svesim 1aji gimtadieni sveriam 13.5kg svoris nustojo taip sparciai augti nes esam gan aktyvus ir vaikstinejam be problemu
Atsakyti
o mano sunus gime 4.140 kg ir 56 cm 4u.gif menesio svere 5.8 kg ir priauges buvo + 6 cm bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Mažiukas gime 3820g 51cm, o triju menesiu svere 7kg ir pasieke 67cm ugi tai gydytoja sake, kad jo amziuje labai didelis vaikutis smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif mano mužutė gimė 4,080kg ir 55 cm,o dabar menesio laiko jau sveria 5 kg biggrin.gif ir paaogo iki 57 cm thumbup.gif
Atsakyti
Gimėm 3,900 kg ir 51 cm wub.gif Šešių mėnesių sveriam 8,8 kg, ūgis 68,5 cm ax.gif pasidarė visas apvalutis, tikras leliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raminta M. @ 2008 05 13, 12:34)
Mums dabar 4 menesiai, tai sveriam 7,5 kg ir 67cm ugio  smile.gif

mes sveriam 8 kg biggrin.gif 4 menesiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu bitutes pasiekimai matosi parase, o siaip manau,kad kiekvienas vaikutis priauga ir uzauga labai individualiai. pagal kreive mes esam prie aukstensiu ir lieknesniu ax.gif
Atsakyti