Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių svoris ir ūgis

Nu bet ir dickiai cia sitam puslapy(kitu neskaiciau blush2.gif )
O mano maziuke tai gime 52cm ugio ir 2940g svorio.
Dabar jai 10 menesiu,paskutini karta sveremes 9,5 menesio,buvo 8400g ir 73cm.Tai jau tokia prie mazesniu ax.gif
Papildyta:
Nu va,o tas puslapis dar ir baigesi doh.gif
Atsakyti
Labutis Bela,

Mano mazoji lygiai tokia pati kaip ir tavo dičkis 4u.gif . Ir gime labai arti Jūsų 01.10 d.
Norėjau pasiteirauti , o kaip Jums su pasiekimais? Vartotės, patys atsisėdate, o gal jau vaikštot? Būtų labai idomu sužinoti.
Atsakyti
Labas rytas!
Mes 3 men. sverem 6.800kg, ugis 62cm. uz savaites eisim svertis ir skiepintis tai pranesiu duomenis idomu bus palyginti.
Atsakyti
mano maze smile.gif gime 3620kg, ir47cm,o 9men svere 10,5kg ir 75cm.kazkaip man atrode lyg ir daugokai.skaitinejus temelej kad mes ne vienos tokios tongue.gif .o siaip labai nepergyvenu vaiksciot prades bus dar kitaip 4u.gif
tik rankinuke va yra tai jau ir ka veikt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnerici: 22 rugsėjo 2007 - 22:06
QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 16, 14:01)
Mano mažulei jau 8,5 mėn. Mūsų ūgis tik 8 kg., o ūgis 71cm. Gimė 4,200, 51 cm. mums jau 4 mėnesiai beveik nebeauga svoris tik po kokius 200g. Gydytoja visai nekreipia dėmesio, negi tai normalu kad 8,5 mėn. vaikas sveria tik 8kg? O kiek sveria Jūsų mažyliai?

drauges 7 men dukryte svere 7,5 kg, ugis buvo 74 cm. ir nieko - vaikas kaip vaikas.
Papildyta:
sunelis gime 3,240 kg ir 53 cm. kai buvo 4 men, svere 7,080kg ir 65 cm.
Atsakyti
Labas, mes turbut irgi prie didckiu. mano sunus gime 3324 g ir 53 cm, po men svere 5100 g ir 55 cm, dabar greit bus 2 men ir jau sveria 5700 gtik nezinau kiek paaugo. Zodziu kas dvi savaites priauga po 600 g biggrin.gif
Atsakyti
mano mazius 4men. svere 7500kg, ir ugis 65cm
Atsakyti
Musu maze gime tai svere wub.gif 2.850gr. ugis buvo 52cm.
o dabar triju menesiuku svere 5.800gr.o ugis 59cm.lygtais?? ax.gif
Atsakyti
Mes gimėm 52cm ir 3670 gr svorio. Dabar jau 8 men ir užaugom iki 75 cm . ir 10 kg. Sakyčiau, telpam į aukso vidurį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 16, 14:01)
Mano mažulei jau 8,5 mėn. Mūsų ūgis tik 8 kg., o ūgis 71cm. Gimė 4,200, 51 cm. mums jau 4 mėnesiai beveik nebeauga svoris tik po kokius 200g. Gydytoja visai nekreipia dėmesio, negi tai normalu kad 8,5 mėn. vaikas sveria tik 8kg? O kiek sveria Jūsų mažyliai?

sveikos mamytes! saules mamyte, mano maziukas svori priaugineja taip pat kaip Tavo Saulyte!daktare man irgi nieko nesake, tik paminejo, kad vidurkis.visi aplinkui grauze, kad vaiko nedamaitinu, ar valgyt neduodu.. labai baltas atrodo, gal jam mazakraujyste, tu daryk ka nors...tokius zodzius girdziu nuolat verysad.gif cia neseniai, susirgo Airidas, kazkoki virusiuka pasigavo vienadieni,nusprendem prie to pacio nuvezti ji aprodyti visiskai kitai daktarei, ji padare jam tyrimus kraujo(ko musu daktare nesiteikia) ir pasake, kad vaikas idealus, sveikas, kraujas geras, jokiu mazakraujysciu jam nera. thumbup.gif kadangi jis pas mane valgo neblogai ir yra labai judrus, tai as nebesijaudinu, kad jam tas svoris nelabai auga.. cool.gif sekmes visoms! p.s. jei daktare nieko nesako, reikia traukti is jos, o jei ir tada nieko nesako, vadinasi viskas gerai!! rolleyes.gif
Atsakyti
MANO DUKRYTEJ UZVAKAR JAU SUEJO 10MEN.SVERIAM 9,7KG,O UGIS 75CM,TAI JPRIE VIDUTINIU I DIESNE PUSE. tongue.gif
Papildyta:
BEJE PER SI MEN PRIAUGO IRGI TIK200G IR TRAGEDIJOS TAME NEMATAU smile.gif SVARBU NESERGA IR SVEIKUTE smile.gif
Atsakyti
Na o mes tai prie labai didelių biggrin.gif .
Nors mano mažiui dar tik 6 mėn, bet sveriame jau 9670 g ir esam 76 cm ūgio. Anot mūsų gydytojos, pagal "gabaritus" esame kaip metinis vaikas mirksiukas.gif .
Atsakyti