Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių svoris ir ūgis

Mano mažulei jau 8,5 mėn. Mūsų ūgis tik 8 kg., o ūgis 71cm. Gimė 4,200, 51 cm. mums jau 4 mėnesiai beveik nebeauga svoris tik po kokius 200g. Gydytoja visai nekreipia dėmesio, negi tai normalu kad 8,5 mėn. vaikas sveria tik 8kg? O kiek sveria Jūsų mažyliai?
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 16, 14:01)
Mano mažulei jau 8,5 mėn. Mūsų ūgis tik 8 kg., o ūgis 71cm. Gimė 4,200, 51 cm. mums jau 4 mėnesiai beveik nebeauga svoris tik po kokius 200g. Gydytoja visai nekreipia dėmesio, negi tai normalu kad 8,5 mėn. vaikas sveria tik 8kg? O kiek sveria Jūsų mažyliai?

Mano sūnelis sveria 9,5 kg ,o ūgis 75cm,gyd sako ,kad svoris geras ,bet man jis atrodo toks plonutis doh.gif ,nors žandukai nemaži lotuliukas.gif ,man atrodo,kad 8 kg mažoka,bet ,jeigo vaikas gerai valgo ,tuštinasi neviduriuoja,reiškia viskas gerai, thumbup.gif ,tokia faktūra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 16, 14:01)

Mano drauges mergaitei irgi 8,5 men. Jos svoris ir ugis lygiai toks pats, bet ji puikiai sliauzioja, stovi salia baldu. Tik ji gime mazesnio svorio. Gal jusu mazyle yra labai nevalgi? Duokit daugiau kaloringesnio maisto, pvz. manu koses (koses virkit su pienu, o ne su vandeniu) ir priaugs daugiau tada svorio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo future: 16 liepos 2007 - 16:54
QUOTE(future @ 2007 07 16, 15:49)
Mano drauges mergaitei irgi 8,5 men. Jos svoris ir ugis lygiai toks pats, bet ji puikiai sliauzioja, stovi salia baldu. Tik ji gime mazesnio svorio. Gal jusu mazyle yra labai nevalgi? Duokit daugiau kaloringesnio maisto, pvz. manu koses (koses virkit su pienu, o ne su vandeniu) ir priaugs daugiau tada svorio.

Mano mažylė labai nevalgi, seniau valgydavo visokias košes, dabar nebevalgo. Verdu jai sulves su morkom ir mėsyte, tai dar šiek iek valgo, bet irgi sunkiai. Mano mažylė taip pat jau ropoja ir įsikabinus į baldus atsistoja ir šiaip labai smarki.Truputi viduriuoja, mes jau nuo 2 mėnesių su viduriukais turim problemų, bet gydytojai nieko neranda, sako gal laktozės netoleruoja, bet vistiek valgyti kažką tai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2007 07 16, 18:07)
Mano mažylė labai nevalgi, seniau valgydavo visokias košes, dabar nebevalgo. Verdu jai sulves su morkom ir mėsyte, tai dar šiek iek valgo, bet irgi sunkiai. Mano mažylė taip pat jau ropoja ir įsikabinus į baldus atsistoja ir šiaip labai smarki.Truputi viduriuoja, mes jau nuo 2 mėnesių su viduriukais turim problemų, bet gydytojai nieko neranda, sako gal laktozės netoleruoja, bet vistiek valgyti kažką tai reikia.

mano mazius nuo gimimo turejo problemu su viduriukais, tai menesi gerem Gefilus plius bakterijas ir viskas susitvarke tada, bet dabar vel lygtais tas pats darosi, reiks turbut pakartoti kursa. O jei mazyle nevalgo kosiu, tai bent gal vaisius valgo ar koki dziuvesi, duoniuka ir pan. grauzia, tai ir siulykit kuo dazniau bent jau tai ka megsta.
Atsakyti
Mano mazyliui jau menuo ir 3d, tai jau 60cm ugio ir 5.300kg svorio wub.gif
(gime 3.900kg ir 56 cm) maitinu MP, tai galvoju gal "ant arbatines dietos pasodint" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nors nera jis jau storas dar.... smile.gif
Atsakyti
Mano mazyle sveria 6,400kg. budama 3men. gimem 3,961kg
Atsakyti
Mūsų mažylei 3 mėn ir 10 dienų. Gimė 3,276 kg, o va prieš porą savaičių svėrė 6,6 kg. Dabar 7 manau tikrai sveria... Toks burbuliukas smile.gif Sesutė sakė rieboka biggrin.gif Bet manau pradės ropinėt dings tas riebumas smile.gif
O šiaip jei vaikas normaliai jaučiasi, manau dėl svorio nereiktų jaudintis. Aš pati maža buvau labai smulki. Mano mama sake, kad kai pradėjau eiti į lopšelį (tai metai ir keli mėnesiai) svėriau gal 10 kg. Bet viskas su manim gerai buvo. Taip kad nereikia pergyvent thumbup.gif
Atsakyti
Jum gerai kad mažyliai auga. o mano mažutė verysad.gif , tikrai sirguliuojam, dabar tyrimus jau daromės.
Atsakyti
na jei tikrai sirguliuojat tai liūdna... sad.gif Tikiuosi nieko labai rimto. Laikysim kumsčius 4u.gif
Atsakyti
Mažius gimė 3910gr, 56cm. Kol mažai judėjo svorio priaugdavo virš kg. Bet maždaug nuo 6 mėnesių jau tik iki kg, kartais per dų mėnesius iki kg. Mažiuis greitai 10 mėnesių svoris 10900gr, ūgis 74cm.
Atsakyti
O mums vakar suejo 4 men, tad sia savaite ciuosim i poliklinika svertis ir matuotis. Tikiuosi viskas bus tvarkoj, nors as nuolat nuogastauju, ar pupa soti ar ne....kazkaip paskutinemis dienomis ji nuolat zyzia sad.gif. 3 men sverem 6100g, o ugis buvo 62cm
Atsakyti