Berniukams grožių mažai. ech kaip norėčiau mergytės

tikrai, kiek grožybių, kad net akys raibsta... taip fantastiškai atrodo ta mergytė su rožyne suknyte ir pirmoji, su baltu apdarėliu...
net užsisvajojau apie mergytę

QUOTE(anytė @ 2007 09 20, 20:16)

Prašom ir berniukams

Paprastučiai bet man gražūs

QUOTE(anytė @ 2007 09 22, 16:44)
Nu ne visai jau jie tokie paprastuciai,bet tikrai labai mieli

Labas rytas,
Ojej kaip gražiai Jūsų tėmelė atrodo, kokie gražus drabuželiai.
Net man megzti pabandyti užsinorėjo
bet moku tik paprastai, be raštų jokių, ir nelabai gaunasi man megzti ten prie kakliuko kai reikia ir rankovėms kai nuleisti reikia. esiu turbut pas močiutė patarimų ir megsti pradėsiu
Oj kaip užsinorėjau, tų lemenių mergaitėms, ir tas šalikėlis su bumbulais
Ojej kaip gražiai Jūsų tėmelė atrodo, kokie gražus drabuželiai.

Net man megzti pabandyti užsinorėjo

bet moku tik paprastai, be raštų jokių, ir nelabai gaunasi man megzti ten prie kakliuko kai reikia ir rankovėms kai nuleisti reikia. esiu turbut pas močiutė patarimų ir megsti pradėsiu

Oj kaip užsinorėjau, tų lemenių mergaitėms, ir tas šalikėlis su bumbulais

Aš irgi bandžiau surasti ką nors gražaus berniukams. Bet visa, kas jiems skirta, beveik visada tamsių spalvų ir niūrių aplikacijų. Bet idėjų galima iš mergaičių nusikopijuoti... Truputį padidinau, kad matytusi siuvinėjimas, aplikacijos ir raštas.

šitie modeliukai fantastiški, gaila, kad nebeturiu kam gaminti. Norėjau paklausti jūsų, gal kuriai užkliuvo už akių rombo raštelis. Jau mačiau keleto tokių gražių liemenių- nugara vienspalvė, o priekyje dviem juostom išmegzta spalvoti rombai. Vat tų rombukų aš ir noriu- kažkaip tingisi pieštis. Padėkit, prašau.

reiks pabandyt sita suniuka ismegst,labai patiko