Įkraunama...
Įkraunama...

kopijuojame parduotuvių drabužėlius

Berniukams grožių mažai. ech kaip norėčiau mergytės blush2.gif
Atsakyti
tikrai, kiek grožybių, kad net akys raibsta... taip fantastiškai atrodo ta mergytė su rožyne suknyte ir pirmoji, su baltu apdarėliu... smile.gif net užsisvajojau apie mergytę blush2.gif ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2007 09 20, 20:16)
Berniukams grožių mažai. ech kaip norėčiau mergytės blush2.gif

hihihi.gif žiūrėdama audžiau mintį, kaip čia man pasiskųsti, kad viskas tik mergaitėm. Ir iš kur gauti mergytę. Ne viena, pasirodo esu tongue.gif
Atsakyti
Prašom ir berniukams 4u.gif
Atsakyti
Paprastučiai bet man gražūs ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2007 09 22, 16:44)
Paprastučiai bet man gražūs ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Nu ne visai jau jie tokie paprastuciai,bet tikrai labai mieli ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ojej kaip gražiai Jūsų tėmelė atrodo, kokie gražus drabuželiai. bigsmile.gif
Net man megzti pabandyti užsinorėjo tongue.gif
bet moku tik paprastai, be raštų jokių, ir nelabai gaunasi man megzti ten prie kakliuko kai reikia ir rankovėms kai nuleisti reikia. esiu turbut pas močiutė patarimų ir megsti pradėsiu smile.gif
Oj kaip užsinorėjau, tų lemenių mergaitėms, ir tas šalikėlis su bumbulais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aš irgi bandžiau surasti ką nors gražaus berniukams. Bet visa, kas jiems skirta, beveik visada tamsių spalvų ir niūrių aplikacijų. Bet idėjų galima iš mergaičių nusikopijuoti... Truputį padidinau, kad matytusi siuvinėjimas, aplikacijos ir raštas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
šitie modeliukai fantastiški, gaila, kad nebeturiu kam gaminti. Norėjau paklausti jūsų, gal kuriai užkliuvo už akių rombo raštelis. Jau mačiau keleto tokių gražių liemenių- nugara vienspalvė, o priekyje dviem juostom išmegzta spalvoti rombai. Vat tų rombukų aš ir noriu- kažkaip tingisi pieštis. Padėkit, prašau. verysad.gif
Atsakyti

user posted image

reiks pabandyt sita suniuka ismegst,labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Suknelė.
Megztinis.
Liemenė.
Atsakyti