Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(ruci @ 2007 07 17, 09:20)
justess22, su tais kg ir g susivėliau frusty.gif, bet jau nieko pakeisti negaliu. Gal daugiau niekas nepastebės  blush2.gif  wub.gif [/color]

O gražiai išimti iš rėmelio, atklijuoti, pataisyti ir vėl atgal sudėti neišeina? rolleyes.gif Manau, net ir neatklijavus nuo kartono pavyktų pataisyti - vieną dygsniuką uždėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 07 17, 14:03)
Konverteris DMC-> Kreinik: http://www.kreinik.c...s.php?newsid=49
Ačiū oro_buckis.gif
QUOTE(saliuky @ 2007 07 17, 14:03)
Ir baik vieną kartą lankstytis
Ok. victory.gif

Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 17, 15:51)
O gražiai išimti iš rėmelio, atklijuoti, pataisyti ir vėl atgal sudėti neišeina?  rolleyes.gif  Manau, net ir neatklijavus nuo kartono pavyktų pataisyti - vieną dygsniuką uždėti  mirksiukas.gif
Ne aš rėminau, bet žiūrėsiu...
Atsakyti
Dome ner uz ka 4u.gif
Ruci zavus meskiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 17, 11:49)
[color=black]Atsiprašau, kad nesigavo iš pirmo karto parodyti...  blush2.gif
Štai mano visiškai pabaigtas metrikas dukrytei:---------O čia 1,5 savaitės (ne 9,5 biggrin.gif) darbelis grupiokės mažei:
user posted image-user posted image

labai dailūs darbeliai, šilti. Aš pati jaučiu didelę simpatiją Teddy meškiukam wub.gif

QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 17, 15:51)
O gražiai išimti iš rėmelio, atklijuoti, pataisyti ir vėl atgal sudėti neišeina?  rolleyes.gif  Manau, net ir neatklijavus nuo kartono pavyktų pataisyti - vieną dygsniuką uždėti  mirksiukas.gif

Pamėgink, neturėtų būt sunku, nes pačiai bus smagiau 4u.gif
Atsakyti
ir aš taip su kg išsiuvinėjau be kablelio net 3 metrikus,ir tėveliai pastebėjo,pradėjo šypsotis kokie sunkus vaikučiai tonas sveria lotuliukas.gif 1 jau pataisiau,o 2 prižadėjau pataisyti ax.gif taigi,siūlyčiau ir tau pataisyti,kad netektų raudonuoti jeigu tėveliai pastebės blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Nu, pagaliau turiu kuo pasigirt clap.gif new_russian.gif

Kiek galėjau šiai dienai-baigiau.Draugė kaip tik išvažiavo į ligoninę lėliuko pirkt, tai, manau, ryt galėsiu užbaigt visiškai. Tik va, biškį apsiskaičiavau... verysad.gif Iš 3 pusių palikau po 12 langiukų rėminimui, o iš pakaušiuko pusės tik kokie 5-6 liko verysad.gif Kaip rėmint? Ką daryt? Gal nešt į saloną, kur patyrę meistrai dirba? Gal kokį pasportą suveiks? Kaip jums atrodo? Patarkit jaunai, žaliai blush2.gif user posted image
Atsakyti
ale priviriau koses as cia su tuo kableliu doh.gif jei niekas nepastebejo, tai ir toliau nepastebes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 07 17, 21:58)
Gal nešt į saloną, kur patyrę meistrai dirba? Gal kokį pasportą suveiks? Kaip jums atrodo? Patarkit jaunai, žaliai  blush2.gif

Pasportą gali užsisakyti, padarys.
Bet jei tu nori be pasparto, tai turi ir tiek kryželių užtekti rėminimui.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 17, 22:27)
Pasportą gali užsisakyti, padarys.
Bet jei tu nori be pasparto, tai turi ir tiek kryželių užtekti rėminimui.

Kad aš pati nelabai dar žinau ko noriu doh.gif Va, pažiūrėjau specialiai, nugi 4 tie kryželiai nabagai likę. Labai jau galvytė bus po rėmeliu.
Ai, dar man reik kvadratinio rėmelio, o visose Maximose tik stačiakampius standartinius mačiau, tai musėt vistiek reiks maut salonan.

O dėl tų spalvyčių, kur dieną rašiau, nieks pagelbėt negalit??? Jau ryt ir pradėčiau ax.gif Iš akies dar nesiryžtu pirkt siūlų, ne tokia ta akis taikli. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2007 07 17, 21:58)
Nu, pagaliau turiu kuo pasigirt  clap.gif  new_russian.gif

Kiek galėjau šiai dienai-baigiau.Draugė kaip tik išvažiavo į ligoninę lėliuko pirkt, tai, manau, ryt galėsiu užbaigt visiškai. Tik va, biškį apsiskaičiavau...  verysad.gif Iš 3 pusių palikau po 12 langiukų rėminimui, o iš pakaušiuko pusės tik kokie 5-6 liko  verysad.gif Kaip rėmint? Ką daryt? Gal nešt į saloną, kur patyrę meistrai dirba? Gal kokį pasportą suveiks? Kaip jums atrodo? Patarkit jaunai, žaliai  blush2.gif [img]

Oi kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pasakysiu dzūkiškai:
-taip ir suslaidziu prieš tuos leliukus tongue.gif . Vis tiek jiems jaučiu silpnybę,nors pati jau antrą siuvinėju,bet ateities planai vis apie juos sukasi. GRAŽU.
O dėl tų rėmų,- tai aš tik į saloną eičiau,nors yra ir nusvilusių,bet aš tai skųstis negaliu-pati nesugebėčiau taip,kaip tai padaro žmonės,tą darbą dirbantys kasdien.
Atsakyti
Šiandien pasiėmiau rėmą iš salono, tai įrėminau katiniuką:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 17, 20:21)
Šiandien pasiėmiau rėmą iš salono, tai įrėminau katiniuką:

Labai tinka rėmelis thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 07 17, 19:17)
ale priviriau koses as cia su tuo kableliu doh.gif jei niekas nepastebejo, tai ir toliau nepastebes 4u.gif

Matai, geriau jau pataisyti pačiai, negu paskui tėveliai pastebėtų. Mums čia neseniai buvo juokas - močiutės jubiliejus buvo ir užsakinėjom jai juostą. Audėja - sena moteris - suklydo. Praleido dvi raides, bet gavosi "Mylimai mamai ir močiui hihihi.gif 80-mečio proga..."
Atsakyti