Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(libaja @ 2007 07 17, 10:18)
Sveikos, aš vėl pas jus su klausimais  doh.gif
Padėkit man susigaudyt siūluose. Viskas ok, schemą turiu tvarkingą, bet nebežinau,kaip reiktų pirktis siūlus pagal tokį nurodymą. Jau labai norėčiau pradėt paveiksliuką, nes vyrui sutuoktuvių metinėm padovanočiau. O lėliukas mano jau į pabaigą visiškai eina.  clap.gif Jau ir draugė gimdyt išvažiavo  lotuliukas.gif

Ten matosi kazkokie numeriukai, siuliukai uzstoja
Atsakyti
Atsiprašau, kad nesigavo iš pirmo karto parodyti... blush2.gif
Štai mano visiškai pabaigtas metrikas dukrytei:---------O čia 1,5 savaitės (ne 9,5 biggrin.gif) darbelis grupiokės mažei:
user posted image-user posted image

Dar norėjau paklausti, kas susidūrėt su Kreinik's Balger Filament siūlais siuvinėjimui (perlo, aukso ir pan.) - kur juos galima įsigyti Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 17 liepos 2007 - 10:50
Labai mieli darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 17, 11:49)
[
Dar norėjau paklausti, kas susidūrėt su Kreinik's Balger Filament siūlais siuvinėjimui (perlo, aukso ir pan.) - kur juos galima įsigyti Kaune?[/color]

Kreiniko Lietuvoje pirkti nėra. Galima užsisakyti intern., arba konvertuotis į DMC. Jei niekas konvertavimo nuorodos neįdės, tai vakare parašysiu {dabar darbe, nuorodos po ranka neturiu}.
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 17, 12:49)
[color=black]Atsiprašau, kad nesigavo iš pirmo karto parodyti...  blush2.gif
Štai mano visiškai pabaigtas metrikas dukrytei
user posted image

o tavo metrike parasyta 3710kg ar 3,710kg? lotuliukas.gif gal kablelio nesimato nuotraukoj? lotuliukas.gif ar dukriukas toks sunkus gime? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 07 17, 12:12)
Kreiniko Lietuvoje pirkti nėra. Galima užsisakyti intern., arba konvertuotis į DMC. Jei niekas konvertavimo nuorodos neįdės, tai vakare parašysiu {dabar darbe, nuorodos po ranka neturiu}.
Kažkokią konvertavimo nuorodą turiu, bet ne į Kreinik siūlus sad.gif Tai jei nepamirši, ir nebus sunku, tai įdėk nuorodą notworthy.gif

justess22, su tais kg ir g susivėliau frusty.gif, bet jau nieko pakeisti negaliu. Gal daugiau niekas nepastebės blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 17, 12:20)
justess22, su tais kg ir g susivėliau frusty.gif, bet jau nieko pakeisti negaliu. Gal daugiau niekas nepastebės  blush2.gif  wub.gif [/color]

Aš tai nepastebėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
gražūs meškučiai, bet aš tiek kantrybės neturėčiau tuos plaukučius siuvinėt blush2.gif, o dėl tų kg aš tai irgi nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axaniux: 17 liepos 2007 - 11:40
QUOTE(Sonkiukas @ 2007 07 17, 11:48)
Ten matosi kazkokie numeriukai, siuliukai uzstoja

Ten tiesiog matosi numeriukai iš eilės, bet neaišku, kam jie priklauso. Pagal lentelę spalvos netinka nė vienai firmai doh.gif .Žinau,kad kažkas siuvinėjo šitą paveiksliuką gal galit pagelbėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 07 16, 15:05)
Dome ieskojai gelyciu feju prasau
http://photo.163.com...ll/68067443/#p1  4u.gif

Aciu, aciu, aciu, aciu, aciu ir dar karta ACIU...... biggrin.gif
Jau buvau vilti praradus.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 17, 12:20)
[color=black]Kažkokią konvertavimo nuorodą turiu, bet ne į Kreinik siūlus

Konverteris DMC-> Kreinik: http://www.kreinik.c...s.php?newsid=49
Ir baik vieną kartą lankstytis
Atsakyti