Aciu aciu uz pagyrimus tik ji atiteks ne man cia dovana
QUOTE(Nonna @ 2007 07 16, 19:33)
Dabar mastau, ka man toliau siuvinet
O tu pasirodyk, mes tau visos išrinksim. Aš šiandien su visų pagalba išsirinkau. Rytoj pirksiu siuliukus
merginos padėkit, praeitoj temoj mačiau kažkuri siuvinėjot leliukus. aš vieną esu išsiuvinėjus su zuikučiu. norėčiau ir likusių schemučių, nes noriu išsiuvinėt draugės vaikučiui.
QUOTE(axaniux @ 2007 07 16, 20:38)
merginos padėkit, praeitoj temoj mačiau kažkuri siuvinėjot leliukus. aš vieną esu išsiuvinėjus su zuikučiu. norėčiau ir likusių schemučių, nes noriu išsiuvinėt draugės vaikučiui.
Prašom Leliukai, čia visi sudėti
oho kokie darbeliai grazus
Ačiū paukščiukui už ,,Leliukus''
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 16, 21:26)
O tu pasirodyk, mes tau visos išrinksim. Aš šiandien su visų pagalba išsirinkau. Rytoj pirksiu siuliukus
Drauge turi gimdyt rugpjuti, tai reikia vaikiukai kazka issiuvinet
Nezinau tik ka
Labai patinka pedutes, bet gal baciukus greiciau issiuvinesiu
Papildyta:
mamaRe gal man galetum atsiusti schemute batuku?
QUOTE(Nonna @ 2007 07 17, 07:39)
mamaRe gal man galetum atsiusti schemute batuku?
Jau išsiunčiau.
Merginos padėkit, sesuo užsiprašė šio paveiksliuko gimstančiam jos kūdikiui, bet ar mergaitė ar berniukas bus dar nežinia. O jei bus mergytė ar fonas lieka tas pats ar kuri matėte su rūžavu šį paveiksliuką?
QUOTE(paukščiukas @ 2007 07 17, 08:37)
O jei bus mergytė ar fonas lieka tas pats ar kuri matėte su rūžavu šį paveiksliuką?
Aš tai nemačiau kitokio, na su rūžavu fonu
Va kiek pasistumėjau su savo laliukais, orai pagerėjo, tai nėr kada siuvinėt
Man labai patiko sis paveiksliukas, bet neturiu zalio supratimo kokio dydzio Aida turetu but, ir su kiek siuliuku tai siuvinejama? As pabandziau ant 18 Aidos pasiskaiciuot bet labai mazytis gausis, noretusi didesnio biskuti.
paveiksliukas
paveiksliukas