Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(notera @ 2007 08 02, 15:44)
sitas katinelis yra zurnale,jai galeciau mielai duociau,bet kaip ?  g.gif

patarimas - kokybiskai nuforografuoti ir nusiusti e-mail 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 08 02, 15:42)
taqi cia man vis nesiseka skalbti to piestuko  blush2.gif

bet jau anksciau kazkuri patare skalbti su milteliais - tai dabar jau  thumbup.gif

Aš tai buvau šventai tikra, kad kol nepamerki į šaltą švarų vandenį, tol negalima jokios chemijos ar karšto vandens. O tau šaltam vandenyje neišnykdavo tas pieštukas?

Aš kartą palyginau dar siuvinėjamą darbą, tai vietomis liko tokie vos matomi rusvi brūkšniai net su milteliais skalbiant.

Bet jei be jokių išankstinių invazijų, tai dmc flomikas man dingsta šaltam vandenyje negrįžtamai smile.gif

Bijojau dėl balto pieštuko ant juodos kanvos, bet tą golden ice taip seniai siuvinėju, kad tas baltas pieštukas jau nuo pirštų beveik nusitrynėsmile.gif Tai gal nebus bėdos jo išskalbti:)
Atsakyti
Labas mergytes,

Siuvineju nuo vaikystes, bet niekada nieko nepaišiau ant medžiagos. Kas čia per išmonė? g.gif Juk žiūri į schemą ir kryžiuoji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieshska @ 2007 08 02, 16:25)
Labas mergytes,

Siuvineju nuo vaikystes, bet niekada nieko nepaišiau ant medžiagos. Kas čia per išmonė? g.gif  Juk žiūri į schemą ir kryžiuoji  wub.gif

Na galima langelius po 10x10 kryžiukų susibraižyti, tada lengviau klaidų išvengti:)
Atsakyti
QUOTE(agnieshska @ 2007 08 02, 15:25)
Labas mergytes,

Siuvineju nuo vaikystes, bet niekada nieko nepaišiau ant medžiagos. Kas čia per išmonė? g.gif  Juk žiūri į schemą ir kryžiuoji  wub.gif

As ne del kriziuku piesimo klausiau o del raidziu mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(agnieshska @ 2007 08 02, 16:25)
niekada nieko nepaišiau ant medžiagos. Kas čia per išmonė? g.gif  Juk žiūri į schemą ir kryžiuoji  wub.gif

Čia mes kalbėjom, apie raidžių siuvinėjimus, o ne paveikslėlio doh.gif Manau, kaip kam lengviau ir suprantamiau, taip tas ir daro mirksiukas.gif , ypač kai žmogus siuvinėja savo pirmą darbelį gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bral kad buciau pridirbus doh.gif ,nupaisiau varda ,svori,ugi,laika,o kad dar reikia data uzrasyt ir pamirsau doh.gif ,gerai kad sesei rodziau tai ji ir paklause kur data gerai kad dar nesiuvineta rodziau blush2.gif
Atsakyti
Laba visoms kryžiavotojoms. Noriu pasivaidelenti savo siuvinukais, ne patys mandriausi, bet man mieli. Dar nebaigtas, nes pritrūkau kristaliukų, bet neiškenčiau doh.gif labai norėjau parodyti '' La Pipe''
user posted image

Ir bonsiukai user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 08 02, 16:57)
Laba visoms kryžiavotojoms. Noriu pasivaidelenti savo siuvinukais, ne patys mandriausi, bet man mieli. Dar nebaigtas, nes pritrūkau  kristaliukų, bet neiškenčiau  doh.gif  labai norėjau parodyti '' La Pipe''
user posted image
Ir bonsiukai user posted image
user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Tik niekaip nesuprantu, ar cia dazei kanva, ar yra tokios pirkti? Ir kaip tuos kristaliukus idejai? Atrodo tai nuostabiai!
Atsakyti
http://picasaweb.goo...ocruzsofia/CARS
Mašinos
Nežinau kaip ta subaru atrodo, tai rodau ką radau blush2.gif
Atsakyti
Laba visoms kryžiavotojoms. Noriu pasivaidelenti savo siuvinukais, ne patys mandriausi, bet man mieli. Dar nebaigtas, nes pritrūkau  kristaliukų, bet neiškenčiau  doh.gif  labai norėjau parodyti '' La Pipe''

Na Saliuky, kaip visada, aukštumoj darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kada spėjai tą "La Pipe"? Labai fainas ir nematytas. Super thumbup.gif
Ir Bonsai jau į rėminti. Kas rėmino?
Atsakyti
user posted image
Ir bonsiukai [url=http://www.picoodle.com/view.php?]

Super darbeliai ir koks kruopštumas wub.gif
Atsakyti