Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Merginos kazkuri minejot kad jum neissiplauna piestukas as katik ploviau su ariel ir viskas kuo puikiausia issiskalbe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 08 02, 13:46)
Merginos kazkuri minejot kad  jum neissiplauna piestukas as katik ploviau su ariel ir viskas kuo puikiausia issiskalbe thumbup.gif

Tai gerai, pas tave siūliukai DMC, o kai kurie nuo arijel nublunka. Mano mama plovė Ariadną su paprastu muilu, bet gal šiltesniu vandeniu, tai sakė vanduo nusidažė.
Atsakyti
Aš be jokių Ariel skalbiu.
Pamerkiu į šaltą vandenį ir jis išnyksta, o jau tada, kai išnyksta, tik tada naudoju kokį nors skalbiklį.
Atsakyti
mamaRe o kaip tu susipaisai raides ir skaicius ,as cia buvau nusipiesus bet uzmirsau cm irasyt tai ir teko plaut negalejau siuvinet doh.gif

Ir kokia siuli siuvineji , na digsniu kokiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seksimeske: 02 rugpjūčio 2007 - 13:19
QUOTE(seksimeske @ 2007 08 02, 14:16)
mamaRe o kaip tu susipaisai raides ir skaicius ,as cia buvau nusipiesus bet uzmirsau cm irasyt tai ir teko plaut negalejau siuvinet  doh.gif

Ir kokia siuli siuvineji , na digsniu kokiu g.gif

Raides kaip sugalvoju tokiu dygsniu ir siuvinėju. Ir nenusipiešiu iš anksto, tik žiūriu, kad simetriškai būtų.
Atsakyti
bigsmile.gif Saulėja aš dabar netoli Druskininkų, poilsiauju tskant smile.gif ir užsiminėju visokiais niekalais smile.gif rudenį daug permainų laukia- naujas univeras. gyvenimas su kambarioku smile.gif ir aišku tolimesnės darbo paieškos
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 02, 14:48)
Raides kaip sugalvoju tokiu dygsniu ir siuvinėju. Ir nenusipiešiu iš anksto, tik žiūriu, kad simetriškai būtų.

Aš tai jei užrašą, skaičius siuvinėju, tai pirmiausia visą ką siuvinėsiu nusipaišau ant popieriaus langeliais. O tada suskaičiuoju per kie langelių visas užrašas ir tada centruoju siuvinėdama. Pvz: užrašas užima 50 langelių į šonus ir 30 langelių aukštis. O mano galimas plotas 100 langelių ilgis ir 120 langelių aukštis. Tai siuvinėti pradėsiu nuo 25 langelio iš šono ir maždaug 38 langelio nuo viršaus. Ir užrašas gaunasi centre. Gal neaiškiai parašiau, tai nepykit... blush2.gif Bej niekada ant medžiagos nieko nepaišau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 08 02, 14:12)
Aš tai jei užrašą, skaičius siuvinėju, tai pirmiausia visą ką siuvinėsiu nusipaišau ant popieriaus langeliais. O tada suskaičiuoju per kie langelių visas užrašas ir tada centruoju siuvinėdama. Pvz: užrašas užima 50 langelių į šonus ir 30 langelių aukštis. O mano galimas plotas 100 langelių ilgis ir 120 langelių aukštis. Tai siuvinėti pradėsiu nuo 25 langelio iš šono ir maždaug 38 langelio nuo viršaus. Ir užrašas gaunasi centre. Gal neaiškiai parašiau, tai nepykit...  blush2.gif Bej niekada ant medžiagos nieko nepaišau.  ax.gif

aciuks.gif O to pas mane cia pirmas darbelis blush2.gif ,o pasirodysiu tai tikrai tik truputuka luktelekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 02, 15:08)
bigsmile.gif Saulėja aš dabar netoli Druskininkų, poilsiauju tskant smile.gif ir užsiminėju visokiais niekalais smile.gif rudenį daug permainų laukia-  naujas univeras. gyvenimas su kambarioku smile.gif ir aišku tolimesnės darbo paieškos

Oooo, kokios naujienos. Pakliūsi tarp mūsų ciekavų zosių per meetą, tai iškamantinėsim smulkiai. wink.gif

jurginėli, teisingai spėji, pilis kabės šalia Pelenės, tik šita bus mano nuosava. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 02, 15:33)
Oooo, kokios naujienos. Pakliūsi tarp mūsų ciekavų zosių per meetą, tai iškamantinėsim smulkiai. wink.gif

jurginėli, teisingai spėji, pilis kabės šalia Pelenės, tik šita bus mano nuosava.  ax.gif

nu tai reiks meetą tada rudenį daryt , kad viską aptart smile.gif gerai varau žolės kieman pjaut, o tai gražus oras kieme o aš prie pc smile.gif
Atsakyti
taqi cia man vis nesiseka skalbti to piestuko blush2.gif

bet jau anksciau kazkuri patare skalbti su milteliais - tai dabar jau thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 02 rugpjūčio 2007 - 14:44
QUOTE(Varliuke @ 2007 07 31, 20:02)
Merginos gal kuri turit sio Katinėlio schema?

sitas katinelis yra zurnale,jai galeciau mielai duociau,bet kaip ? g.gif
Atsakyti