Zuikiniauskiene, o kuo tu dabar užsiėmusi, ką siuvinėji? Gal ką gražaus slepi (nors ir albume nieko neradau)
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 02, 10:36)
Zuikiniauskiene, o kuo tu dabar užsiėmusi, ką siuvinėji? Gal ką gražaus slepi (nors ir albume nieko neradau)
Pabaigiau jau orchidėjas. Mergelės dar nepabaigiau. Labai noriu pradėt siuvinėt narcizus, bet neleidžiu sau to, kol nepabaigsiu mergelės. O ten dar likę daug pavienių kryželių, tai vis neprisiruošiu.
Dar vieną grožį slepiu, nes palikau fotoaparato laidą Lietuvoj, tai nuotraukų nebus iki rugsėjo.
QUOTE(ruci @ 2007 08 02, 09:59)
liudnute, super
Bianca, ačiū už nuorodas, tik kažin kada aš jas visas peržiūrėsiu
paukščiukas, faini lėliukai
Bianca, ačiū už nuorodas, tik kažin kada aš jas visas peržiūrėsiu
paukščiukas, faini lėliukai
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 02, 10:11)
paukščiukas, šaunuolė labai gražiai atrodo. O užbaigtas ir įrėmintas dar gražesnis bus Būtinai pasirodyk.
Ačiū, būtinai pasirodysiu, tik nežinia kada pabaigsiu
merginos, ieskojau skelbimuose, nieko nepesiau, tai dabar prasau jusu pagalbos man skubiai reikia issiuvinet varda ant lino reikia lininio kaip ir uzkloto, uztiesalo vaikui i vezimeli noreciau kad ant jo butu issiuvinetas vaiko vardas gal gelyciu galima kokiu nieko mandraus kadangi pati nemoku, o laiko visai nera reiketu kad jau pirmadieni butu padarytas gal kas is jusu pagelbes?ar bent zinot gal kur galima kreiptis kad toki man padarytu!? vilniuj
zuikiniauskienė
zuikiniauskienė
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 08 02, 10:14)
aš ne Lietuvoj dabar.
tai kad zinau cia tau linkejimus perdaviau
QUOTE(ultraviolet @ 2007 08 02, 11:27)
tai kad zinau cia tau linkejimus perdaviau
linkėjimai ir tau
gal kuri matet masinos SUBARU schemute,kazkur maciau bet nerandu.labai, labai reikia
QUOTE(liudnute @ 2007 08 02, 11:41)
gal kuri matet masinos SUBARU schemute,kazkur maciau bet nerandu.labai, labai reikia
Aš tik Ferarri turiu
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 02, 11:48)
Aš tik Ferarri turiu
man butinai reikia Subaru, toks sunuko pageidavimas,kazkuriam tinklapi buvau radus prie "Ratu" filmuko masinyciu, bet dabar neatkasu kur
QUOTE(liudnute @ 2007 08 02, 09:22)
man butinai reikia Subaru, toks sunuko pageidavimas,kazkuriam tinklapi buvau radus prie "Ratu" filmuko masinyciu, bet dabar neatkasu kur
Kazkurioj is Biancos idetu nuorodu (vienoj is pirmuju, bet dabar nepamenu kurioj) buvo daug masinyciu, pamegink pasiknisti
QUOTE(liudnute @ 2007 08 02, 08:12)
gal is tos laimes kad pabaigiau savo darbeli, bet as nerandu ...jei kam uzklius SUBARu imeskit kokia nuoroda ,tevelis pamises del Subaru, sunukas neatsilieka ...