Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2007 08 01, 13:09)
Man tokie paveikslai apskritai negražu, bet iš įpročio vienu metu visas aguonas seivindavau.

na kaip sakoma čia skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 01, 13:04)
o ką ar ten vaikas negražus? man tai neišsididina, arba aš nemoku, tai to vaikiuko nesimato
gal tu turi omeny šitą

Na pradžioj buvai įdėjus ne dmc, o vervaco. tas dmc biški gražesnis, bet vis tiek nežinočiau kur tokį kabinti cool.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 01, 12:16)

Čia byški ne į temą  bigsmile.gif , bet noriu tavęs paklausti, ar tu turi 3 vaikus skirtingo amžiaus, ar trynukus?  g.gif

Ne, ne trynukai pas mane, neduoktudie.smile.gif
O tu gi kokia šviežia mama, čia tai bent..

http://www.sauleja.com
Atsakyti
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 01, 13:28)
O tu gi kokia šviežia mama, čia tai bent..

Mes čia dvi dabar tokios šviežios su Kasiopėja friends.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 01, 12:10)
Elementariai  tongue.gif
Mažylė miega šalia, o aš su notebook'u lovoj dirbu savo tiesioginį darbą, t.y. verčiu. Super profesija  thumbup.gif

man irgi toks darbas neprošal būtų. Kol kas kolegoms verčiu visokius variantus.
Atsakyti
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 01, 09:27)
Nugi smagu, užėjau pirmą kartą po kelių mėnesių, o čia mano nuorodos.  ax.gif
Jau kelias savaites nesiuvinėjau, tuoj ištiks abstinencijos priepolis, bet pirma reik svarbius darbus padaryt.
_agnute_, jau kvit su diplomu? O siuvinėji daba ką?
kasiopėja, Dimple Designs schemas kai kurias pirkau, kai kurias išsikeičiau, kai kurias gavau dovanų...
O paveiksliuką su meškiu nunešiau įlaminuot kaip popierių ir tokį laminatą uždėjau ant lempos stiklo. Storas tas stiklas, darbelis ant jo tikrai nesvyla. Matyt nuo stiklo ir lempos stiprumo priklauso.

jas, su diplominiu jau kvit smile.gif kaip tik užsakymui Vervaco batukus pabaigiau, ir dabar vėl fuksijas po biškį knibinėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 01, 15:05)
jas, su diplominiu jau kvit smile.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 01, 13:28)
Ne, ne trynukai pas mane, neduoktudie.smile.gif

Bajeristė lotuliukas.gif , tai kam pasikeitei savo aprašymą, gal man tik vienai neaišku pasidarė tie trys vaikiukai prie pirmo vaiko parašyti doh.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 08 01, 12:05)
jas, su diplominiu jau kvit smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 01, 17:42)
Sveikinimai  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Saulėja, Tavo siuvinėjimo tempai nerealūs. Kažkada prieš kelis mėnesius buvau peržiūrėjusi tavo albumą, o šiandien pažiūrėjusi nustebau. Ir kaip Tu taip suspėji..? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvilė: 01 rugpjūčio 2007 - 17:44
keletą dienų buvau prapuolus,o čia naujienų kalnai tongue.gif

MamaRe,sveikinuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif jei tavo dukriukas bus
rami ir tu siuvinėsi,man kaip tikrai lietuvei- pavydas bambą griauž lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti