Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 01, 12:10)
Elementariai  tongue.gif
Mažylė miega šalia, o aš su notebook'u lovoj dirbu savo tiesioginį darbą, t.y. verčiu. Super profesija  thumbup.gif

O, kolegė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 01, 11:58)
nes labai noriu tokio namo

Tik neišleisk vaikam skirtų pinigų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 01, 12:10)
O, kolegė smile.gif

Ir aš tą patį norėjau pasakyt. tongue.gif

http://www.sauleja.com
Atsakyti
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 01, 12:13)
Ir aš tą patį norėjau pasakyt. tongue.gif

http://www.sauleja.com

Oba, kiek čia siuvinėtojų-vertėjųsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 01, 12:10)
Elementariai  tongue.gif
Mažylė miega šalia, o aš su notebook'u lovoj dirbu savo tiesioginį darbą, t.y. verčiu. Super profesija  thumbup.gif

Tau gerai, kad turi tokią profesiją thumbup.gif
O aš bandau raištelius "Batukam" varstyti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 01, 12:13)

Čia byški ne į temą bigsmile.gif , bet noriu tavęs paklausti, ar tu turi 3 vaikus skirtingo amžiaus, ar trynukus? g.gif
Atsakyti
pasirodysiu visai kvaila, bet norėjau paklausti, ką reiškia va toks ženkliukas £ ir jei paversti į litus, kas čia gautųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 01, 12:21)
pasirodysiu visai kvaila, bet norėjau paklausti, ką reiškia va toks ženkliukas £ ir jei paversti į litus, kas čia gautųsi blush2.gif

Britanijos svarai sterlingų
5.111 Lt.
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 01, 09:16)
Tau gerai, kad turi tokią profesiją  thumbup.gif
O aš bandau raištelius "Batukam" varstyti  mirksiukas.gif

Varstyk greičiau ir pasirodyk biggrin.gif

Winia, Saulėja, malonu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 01 rugpjūčio 2007 - 11:45
QUOTE(winia @ 2007 08 01, 12:23)
Britanijos svarai sterlingų
5.111 Lt.

labai ačiū

Papildyta:
vis dar ieškau ŠIŲ]šios. gal kuri matėt arba galit nurodyt puslapiuką, kad ir perkama. man ji labai patiko, kad net pasiruošus paaukoti pinigėlių.
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 08 01, 12:53)
labai ačiū

Papildyta:
vis dar ieškau ŠIŲ]šios. gal kuri matėt arba galit nurodyt puslapiuką, kad ir perkama. man ji labai patiko, kad net pasiruošus paaukoti pinigėlių.

Tikrai yra internete šita schema. aš buvau radus, vos neužsiseivinau, bet pamačiau tą vaiką ir nesiseivinau, bo man negražu. bet tikrai esu mačius. ir dar daugiau ten tų gėlių buvo. pasidairyk po siuvinėtojų forumo mergiunų albumus, gal rasi. aš gal ryt daugiau laiko turėsiu, peržiūrėsiu nuorodas, kurias turiu užsiseivinus.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 01, 13:02)
Tikrai yra internete šita schema. aš buvau radus, vos neužsiseivinau, bet pamačiau tą vaiką ir nesiseivinau, bo man negražu. bet tikrai esu mačius. ir dar daugiau ten tų gėlių buvo. pasidairyk po siuvinėtojų forumo mergiunų albumus, gal rasi. aš gal ryt daugiau laiko turėsiu, peržiūrėsiu nuorodas, kurias turiu užsiseivinus.

o ką ar ten vaikas negražus? man tai neišsididina, arba aš nemoku, tai to vaikiuko nesimato
gal tu turi omeny šitą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axaniux: 01 rugpjūčio 2007 - 12:09
QUOTE(axaniux @ 2007 08 01, 13:04)
o ką ar ten vaikas negražus? man tai neišsididina, arba aš nemoku, tai to vaikiuko nesimato

Man tokie paveikslai apskritai negražu, bet iš įpročio vienu metu visas aguonas seivindavau.
Atsakyti