Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Saulėja @ 2007 07 31, 22:13)
Nu mūsų _agnute_ kaip visada kuklinasi. mirksiukas.gif

nesikuklinu. man dar iki tavo darbų lygmens dar daug kryžiukų sunarpliot teks smile.gif))
Atsakyti
Saulėja, "tarsi netyčia" užmečiau akį į tavo albumą. GROŽIS thumbup.gif

Gal gali išduoti paslaptį, iš kur Dimple Designs schemutės atkeliavusios? Pirktos ar iš interneto?

Ir dar toks techninis klausimas - mačiau tarp darbų šviestuvą, aptrauktą siuvinėtu darbeliu. Labai įdomiai atrodo (ir paveiksliukas į temą biggrin.gif ) Ar dažnai tas šviestuvas naudojamas, ar nesusvyla darbelis? Aš kažkada bandžiau dėti audinį ant naktinės lemputės, bet man apdegė, gal lempa per stipri buvo g.gif
Atsakyti
Nugi smagu, užėjau pirmą kartą po kelių mėnesių, o čia mano nuorodos. ax.gif
Jau kelias savaites nesiuvinėjau, tuoj ištiks abstinencijos priepolis, bet pirma reik svarbius darbus padaryt.
_agnute_, jau kvit su diplomu? O siuvinėji daba ką?
kasiopėja, Dimple Designs schemas kai kurias pirkau, kai kurias išsikeičiau, kai kurias gavau dovanų...
O paveiksliuką su meškiu nunešiau įlaminuot kaip popierių ir tokį laminatą uždėjau ant lempos stiklo. Storas tas stiklas, darbelis ant jo tikrai nesvyla. Matyt nuo stiklo ir lempos stiprumo priklauso.
Atsakyti
Kažkas ieškojo patalynės pavyzdžių. 4u.gif Tai įdedu kelias nuotraukytes su meškučiais Tatty Teddy. Jų schemų internete pilna thumbup.gif (darbeliai ne mano, internete radau)
user posted image
ir dar
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 08 01, 10:15)
Kažkas ieškojo patalynės pavyzdžių.  4u.gif Tai įdedu kelias nuotraukytes su meškučiais Tatty Teddy.
blink.gif blink.gif blink.gif
Čia tai bent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 01, 06:27)
O paveiksliuką su meškiu nunešiau įlaminuot kaip popierių ir tokį laminatą uždėjau ant lempos stiklo. Storas tas stiklas, darbelis ant jo tikrai nesvyla. Matyt nuo stiklo ir lempos stiprumo priklauso.

gudriai sugalvota 4u.gif
O Dimple Designs kokie siūliukai naudojami? Jų firminiai ar galima atitaikyti pvz. Anchorą?
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 01, 10:37)
gudriai sugalvota  4u.gif
O Dimple Designs kokie siūliukai naudojami? Jų firminiai ar galima atitaikyti pvz. Anchorą?

Norint turbūt galima ten naudojamus DMC medvilninius siūlus pakeisti Anchoru, bet ten sudėta tiek artimų atspalvių, kad vargu ar pavyks rasti tiek atitikmenų. Be to, naudojama daug ne Anchor ir ne DMC blizgių, šilkinių ir pūkuotų siūlų, taip pat karoliukų.

http://www.sauleja.com
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2007 08 01, 10:15)
Kažkas ieškojo patalynės pavyzdžių.  4u.gif Tai įdedu kelias nuotraukytes su meškučiais Tatty Teddy. Jų schemų internete pilna  thumbup.gif (darbeliai ne mano, internete radau)
user posted image
ir dar
user posted image

Labai grazi patalyne.Kudikiuku mamytes, siuvinekit saviskams tokia!Mamos ranku darbo patalyne( ir drabuzeliai) - stipri vaikiuku apsauga.As savo mazajai buvau tris komplektukus issiuvinejusi.

Kasiopeja, gaila kad nieks tokiu meskiuku nesiuvinejo.As tikriausiai rysiuosi, tik reikia dar gerai panagrineti, kuri varianta. g.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif

iki keliu Kaune dirba "Geros akys"????
Atsakyti
QUOTE(Saulėja @ 2007 08 01, 08:15)
Norint turbūt galima ten naudojamus DMC medvilninius siūlus pakeisti Anchoru, bet ten sudėta tiek artimų atspalvių, kad vargu ar pavyks rasti tiek atitikmenų. Be to, naudojama daug ne Anchor ir ne DMC blizgių, šilkinių ir  pūkuotų siūlų, taip pat karoliukų.

Aišku...
Na va, pradėjau ieškoti iš kur galima tokį grožį atsisiųsti, radau 2 puslapius.
http://www.sewandso.co.uk/cat2.html
http://www.coloursdo.../charts-c2.html

Seilė tik nutįso, einu pinigų uždirbinėti bigsmile.gif
nes labai noriu tokio namo
http://www.thehappyc....php?xProd=6025
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 01 rugpjūčio 2007 - 11:06
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 01, 11:58)
Seilė tik nutįso, einu pinigų uždirbinėti  bigsmile.gif

Išduok paslaptį, kaip tu juos "dabar" uždirbinėji?
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 08 01, 09:06)
Išduok paslaptį, kaip tu juos "dabar" uždirbinėji?

Elementariai tongue.gif
Mažylė miega šalia, o aš su notebook'u lovoj dirbu savo tiesioginį darbą, t.y. verčiu. Super profesija thumbup.gif
Atsakyti