Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Domė @ 2007 07 31, 19:18)
Vakar vaziavau i Geras akis paislaidauti ir turejau dilema....ka pirkti siuliukams susideti.
Pasirodo yra ir imautes, ir tokie plasmasiukai ant kuriu reikia siulus sukti ir i spec.dezute deti., ir lazdeles ant kuriu siuliukai neisvynioti dedasi....
nusipirkau dezute su plasmasiukais ir vakar visa nakti sukau siulus.....
noriu paklausti kaip jus laikote savo siuliukus...? 4u.gif

aš laikau mažuose užspaudžiamuose maišeliuose, ant kiekvieno užrašau numerį ir sudedu eilės tvarka į dėžę. siūliukus kuriais siuvinėju konkretų darbą laikau savo siuvinėjimo lagaminėlyje smile.gif siūliukų laikymą užspaudžiamuosiuose maišiukuose pasirinkau nes yra pats pigiausias variantas, nereikia pirkt babinų, dėželių ar laikiklių bei todėl kad itin patogu laikyti siūliukų likučius cool.gif
va tokiuose maišiukuose laikau aš, tik pas mane mažesni ax.gif
http://www.sauleja.com/gallery3/main.php?g2_itemId=300
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 31 liepos 2007 - 18:31
Merginos gal kuri turit sio Katinėlio schema?
Atsakyti
aš noriu mergaitėėėėėės blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 07 31, 19:25)
va tokiuose maišiukuose laikau aš, tik pas mane mažesni ax.gif http://www.sauleja.c...p?g2_itemId=300
Aš tai pažiūrėjau dar ir tavo darbus, tai esu sužavėta ir "apakus" bigsmile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 07 31, 19:18)
Vakar vaziavau i Geras akis paislaidauti ir turejau dilema....ka pirkti siuliukams susideti.
Pasirodo yra ir imautes, ir tokie plasmasiukai ant kuriu reikia siulus sukti ir i spec.dezute deti., ir lazdeles ant kuriu siuliukai neisvynioti dedasi....
nusipirkau dezute su plasmasiukais ir vakar visa nakti sukau siulus.....
noriu paklausti kaip jus laikote savo siuliukus...? 4u.gif

lygiai taip pat, kaip ir tu nusipirkai: dėžutėse, siuvyniotus ant plastmasiukų. man taip labai patogu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 31, 22:34)
lygiai taip pat, kaip ir tu nusipirkai: dėžutėse, siuvyniotus ant plastmasiukų. man taip labai patogu. ax.gif

as tai neatsidziaugi savo graziai surikiuotais siuliukais... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 07 31, 18:34)

Galiu tik pritarti - laikau dėžutėj susuktus ant kartoniukų, labai patogu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2007 07 31, 16:22)
Aciu, kasiopeja! Nerealu! Gal kas siuvinejot tokius meskucius? Labai noreciau pamatyti.

panašu, kad būsi pirmoji juos išsiuvinėjusi (jeigu nuspręsi, kad verta) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 07 31, 19:08)
kokiais siūlais siuvinėjai??? asmeniškai man darbelio spalvos kažkodėl kliūna, pati kaip tik šiandien baigiau siuvinėt tokius batukus, tai man rodos pas mane spalvų perėjimai subtilesni...na ryt pamėginsiu saviškį nufotkint.
nu bet vis tiek dovana bus gera  4u.gif

ir man pačiai nelabai patinka. bandžiau konvertuotis iš dmc į anchor. tai va rezultatas.
Atsakyti
kasiopeja, mamaRe jau kokios gražios jūsų mergytės wub.gif wub.gif wub.gif susilydžiau blush2.gif
aplamai labai faini visi jūsų vaikiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 31, 21:19)
Aš tai pažiūrėjau dar ir tavo darbus, tai esu sužavėta ir "apakusbigsmile.gif  blink.gif

darbai ne mano, tik pateikiau maišiukų pavyzdį smile.gif man dar toloka iki tokiu darbų smile.gif

QUOTE(axaniux @ 2007 07 31, 22:00)
ir man pačiai nelabai patinka. bandžiau konvertuotis iš dmc į anchor. tai va rezultatas.

aišku, tada matyt ir paaiškėja kodėl toks rezultatas, aš siuvinėjau DMC smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 07 31, 22:07)
darbai ne mano, tik pateikiau maišiukų  pavyzdį smile.gif man dar toloka iki tokiu darbų smile.gif

Nu mūsų _agnute_ kaip visada kuklinasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 07 31, 20:53)
aš noriu mergaitėėėėėės blush2.gif  blush2.gif

Kas draudžia? g.gif mirksiukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Matelyk @ 2007 07 31, 22:02)
kasiopeja, mamaRe jau kokios gražios jūsų mergytės  wub.gif  wub.gif  wub.gif  susilydžiau  blush2.gif
aplamai labai faini visi jūsų vaikiukai  wub.gif

Ačiū 4u.gif wub.gif
Atsakyti