Aciu , mergaites, uz gerus zodzius.Siuvinejau ant tankios kanvos - 1 kryziukas - 4 langeliai. Motyvas labai paprastas, siuvineti lengva, tik kad as megstu pradeti, paskui ka grazesnio pamatau - vel pradedu, ir taip siuvineju daug visko , bet labai ilgai...
QUOTE(erniuke @ 2007 07 31, 09:11)
Na aš turiu štai tokį ir tokį
QUOTE(Gozytė @ 2007 07 31, 09:18)
Dekui, uz zuvyte bet as 25 siuvinejimo temos pradzioj maciau pas tave truputi kitokia zuvyte bet beda, kad nemoku jos cia ikelti Bet tek to apsieisiu as be jos
Šita? Jos reikia prašyti pas saliuky
aneta, puikūs darbeliai
QUOTE(krapstaliuke @ 2007 07 31, 09:32)
man irgi labai patiko peizazai tavo Gal galeciau gauti schemutes?
rima_dijokaite@yahoo.com
rima_dijokaite@yahoo.com
o kad as mokeciau taip gerai dirbt su kompiuteriu,nebutu bedos.o dabar tikrai nemokesiu .jei vyras pades tai butinai.
aciu uz pagyrimus.vis sirdele pagloste
Atsipraša, kad ankstesnis paveiksliukas toks didelis
QUOTE(Domė @ 2007 07 31, 09:50)
Pagaliau pabaigiau perdutes...Tiksliau, beveik pabaigiau, nes dar liko varda ir data issiuvineti is isskalbti...
Aha ruci sita Dekui, kad suradai
Saliuky, gal galetum atsiusti man sitos zuvytes schemute Is anksto dekoju
Saliuky, gal galetum atsiusti man sitos zuvytes schemute Is anksto dekoju
QUOTE(Domė @ 2007 07 31, 09:50)
Pagaliau pabaigiau perdutes...Tiksliau, beveik pabaigiau, nes dar liko varda ir data issiuvineti is isskalbti...
Gal galite patarti kokias raides daryti, nes bijau su netinkamom sugadinti visa paveiksliuka...
Pedutes
Gal galite patarti kokias raides daryti, nes bijau su netinkamom sugadinti visa paveiksliuka...
Pedutes
Sveikute,gal galetum atsiusti peduciu schemute,noreciau jas issiuvineti krikstynom(manau,kad tiks),o gal dar ka nors turite sia tema.Buciau labai dekinga ,mano emailas noteera@gmail.com
QUOTE(notera @ 2007 07 31, 11:24)
Sveikute,gal galetum atsiusti peduciu schemute,noreciau jas issiuvineti krikstynom(manau,kad tiks),o gal dar ka nors turite sia tema.Buciau labai dekinga ,mano emailas noteera@gmail.com
Issiunciau visus metrikiukus ka turejau i tavo pasta.
QUOTE(Domė @ 2007 07 31, 10:28)
Issiunciau visus metrikiukus ka turejau i tavo pasta.
labai didelis aciu
QUOTE(notera @ 2007 07 31, 11:31)
labai didelis aciu
tikiuosi kad gavai, nes tris laiskus siunciau...