Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 27, 12:03)
Žinokit, prisijuokiau ligoninėjMaže rami buvo, tai truputį siuvinėjau. O visas personalas pakaitom vis ateidavo į mane pasižiūrėti tarsi į kokią iškaseną.

O aš darbe vieną dieną siuvinėjau, tai nepatikėsit vyriškio dėmesio susilaukiau. Pagyrė mano siuvinėjamą darbelį biggrin.gif , daugiau nebesiuvinėju darbe blush2.gif ..kažkodėl sarmata buvo doh.gif .

QUOTE(notera @ 2007 07 27, 13:55)
vezlio zingsniuku, bet pirmyn  lotuliukas.gif

Labai gerai einasi thumbup.gif , ir toliau rodykis ir girkis. Malonu procesą stebėti 4u.gif .

QUOTE(Aviva @ 2007 07 27, 16:38)
Merginos gal kas turit sio paveikslelio spalvas,

Vervaco batukai su spalvų numeriukais: http://photofile.ru/.../#mainImageLink
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 27 liepos 2007 - 16:42
QUOTE(seksimeske @ 2007 07 27, 06:20)
Merginos, vakar mamaRe susilauke dukrytes Elzytes[FONT=Optima][COLOR=red] wub.gif

Labai labai sveikiname su dukriuku wub.gif
Atsakyti
user posted image
Kažkuriai vienaragio reikėjo
Papildyta:
http://s202.photobuc.../VAIKISKI/KITA/
O čia gimtadieniui tinka, galima tik vieną alioną išsiuvinėti 4u.gif
Atsakyti
ELZYTEI SVEIKINIMAI NUO ELZYTĖS !!!!!

Ale bijau kad maniškė nebus rankdarbininkė.... Nu visai neleidžia mamkai prie darbelių prisėst.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2007 07 27, 14:17)
tai jauciu taip ir darysiu, tik to meskiuko tortas per blankus, tai pasipiesiau ant lapo kaip isivaizduoju ji, bandysiu perkelt ta ismone ant kanvos doh.gif  lotuliukas.gif
bet jei kas nors turi koki torta , labai lauksiu 4u.gif

Čia yra daug boružėlių atvirukams. Mačiau ir su tortu biggrin.gif
http://picasaweb.goo...ez/Mariquitas02

va konkrečiai šita
http://picasaweb.goo...952130748938690
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 liepos 2007 - 10:40
Sveika sugrizus kasiopeja 4u.gif
Atsakyti
KASIOPEJA ir MAMARE kuo nuosirdziausi sveikinimai,susilaukus mazuliukiu thumbup.gif clap.gif .dabar tik neskubekit fitness3.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneta23: 28 liepos 2007 - 21:04
QUOTE(Bianca @ 2007 07 27, 11:59)
ajajajajajaja.... apsizioplinau..... doh.gif  doh.gif  doh.gif
tu ten atsakyma parasiusi buvai, o puslapis, kuriame buvo tos schemutes buvo rackauskienes (www.photobucket) unsure.gif

oi oi oi.... blink.gif
atsiprasau, kad taip suklydau  verysad.gif
zinute su nuoroda buvo skirta rackauskienei

oi kip aciu, nes rackauskiene, tai as... biggrin.gif
bet visas tas vejas jau radau per siuvinejimas.man.lt kazkaip vis tingedavau pries tai registruotis sitam puslapyje. o pasirodo veltui....labai vertejo...
Atsakyti
[quote=Loretoidas,2007 07 23, 13:01]
Kas galit man padeti???? ax.gif
Labai labai noriu issigyti(nusipirkti) issiuvineta paveiksliuka..... smile.gif
[/quote]
As gal ir galeciau.Turiu keleta nelabai sudetingu,bet jie neireminti.Tektu paciai remintis.Gal kas patiktu.Bent jau papasakoti kokiu medziagu reikia ir kaip siuvineti,tai tikrai galiu.As Vilniuje. smile.gif
[/quote]
Labai aciu,jau pradejau pati siuvineti smile.gif ,gan neblogai sekasi,bet retkarteliais iskyla klausymeliu,taciau gaila neturi su kuom pasitarti schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitelele @ 2007 07 29, 11:42)
Labai aciu,jau pradejau pati siuvineti  smile.gif ,gan neblogai sekasi,bet retkarteliais iskyla klausymeliu,taciau gaila neturi su kuom pasitarti  schmoll.gif  doh.gif

ir as prisiziurejau cia tiek grozybiu... uzpavydejau... pradejau savo XXL projekta. Jei viskas gerai seksis pristatysiu po savaites biggrin.gif
Atsakyti
Teko matyti issiuvineta sedincios nuogos moters paveiksla ,toki kaip silueta,nerealus vaizdelis ir svarbiausia nedaug darbo. Gal kartais kuri nors turetumet tokia schemute? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės siuvinėtojos 4u.gif mirksiukas.gif
Mes jau namie thumbup.gif
Ačiū labai visoms už sveikinimus 4u.gif 4u.gif
Kasiopėja, sveika sugrįžusi mirksiukas.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 27, 12:03)
Žinokit, prisijuokiau ligoninėjMaže rami buvo, tai truputį siuvinėjau.

Chi-chi, dabar tik pastebėjau. Abi naujagimės gavosi beveik identiško ūgio ir svorio  bigsmile.gif

Nepatikėsi, bet jau kitą dieną vyro paprašiau, kad atneštu siuvinėti, nes nu juodai nebuvo ką veikti. Elzytė labai rami, tai tik miega ir valgo, svečiai lankė dieną, o ryte ir vakare taip nuobodu būtų be siuvinėjimo.Tik manęs nieks nematė, gulėjau viena palatoj. Taip kad mano gervės dar daugiau pasistūmėjo į priekį thumbup.gif .

Kasiopėja, o ne perdaug mūsų šeimose sutapimų? drinks_cheers.gif thumbup.gif

Užsuksiu paplepėti ir visko perskaityti kitą kartą mirksiukas.gif
Atsakyti