Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 16, 10:10)
mamaRe, o nepavyktų paklausti gavėjo, kurio paveiksliuko norėtų?

Nes bent jau sau aš ryžčiausi didesnį darbą siuvinėti tik konkrečiai žinodama kur jis kabės. O kai gauni dovanų kokį didelį rankdarbį, o jis tau niekur nelimpa, bet nukišti į spintą nesinori, juk vistiek daug darbo ir meilės įdėta, tai kažkaip be ryšio pats jautiesi...  g.gif

Mane pvz. šitas paveiksliuaks "veža", bet namie nebūtų kur jo kabint, tai kol kas ir nesiuvinėju. O taip norisi...
http://photofile.ru/.../#mainImageLink

toks simpatiskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 16, 12:27)
Tai tikriausia reiks taip ir daryti. Kad jis dar ir "lengviausias" iš jų visų.
Ir kaip jis "einasi"? Man atrodo jis irgi iš lengvesnių, daug yra vienspalvio ploto  thumbup.gif . Mat aš dar nežinau, kiek aš laiko turėsiu, nesinorėtų vėluoti.

zinok as irgi galvojau, kad jis bus labai lengvas nes daug plotu vienspalviu, bet va siandien pas kaip tik dingo nes atsibodo viena slapva siuvineti doh.gif kas keisciausia pasiilgau pavieniu kryzeliu lotuliukas.gif bet su tavo tempais manau tau greiciau eisis, as mat isviso kartais ir kelias savaites neprisedu prie jo ir tai jau manau neuzilgo didziuosiuosi puse paveikslo issiuvinejusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė @ 2007 07 16, 10:36)
Tokį patį ir dar keletą panašia tema aš pati išsisiuvinėjau. Labai gažiai atrodo įrėminti po stiklu. Šaunuolė thumbup.gif

ačiū. kažkaip kai pasirodžiau ir ūpas pagavo kuo greičiau ir daugiau išsiuvinėt. jau įpusėjau dar vieną paveikslėlį su kačiuku.
čia
Atsakyti
Dome ieskojai gelyciu feju prasau
http://photo.163.com...ll/68067443/#p1 4u.gif
Atsakyti
Idėja vyno buteliui papuošti ir tuo pačiu kaip dovana thumbup.gif

Aprašymas (su schemomis ir iškarpomis)

user posted image

user posted image
Atsakyti
irmulia koks grožis ir idėja wub.gif wub.gif wub.gif ...vienu žodžiu nuostabu, dar nemačius tokio ciūdo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 16, 10:08)
Galiu dar, 10 dienų kaip galiu  lotuliukas.gif
Taigi neapsisprendžiu  doh.gif  cry.gif O nieks nepataria  verysad.gif Gal ir aš tada niekam nesakius pradėčiau  lotuliukas.gif  cool.gif

Nu kaip tau tai bent dviems paveiksliukams laiko per akis,jei ne trim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 07 16, 15:01)
Nu kaip tau tai bent dviems paveiksliukams laiko per akis,jei ne trim   lotuliukas.gif

Na jei mažiems, tai per akis laiko lotuliukas.gif . Bet aš noriu vėl ką nors rimto pradėti siuvinėti mirksiukas.gif

Irmulia, ačiū už idėją.
Saliuky, aš pasiūnu- tu išsiuvinėji (aišku 2 egzempliorius). Sutiktum? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 16 liepos 2007 - 14:09
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 16, 10:57)
Labai lengvai ir greit siuvinėjasi  thumbup.gif , 2-3 vakarai ir viskas.

Va iš ko neišsirenku savo tolimesnio darbo:

Aš siuvinėjus dovanai tą ketvirtą,kur mergina šiek tiek prisidengusi,-tai labai patenkintas žmogus,kuriam dovanojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 07 16, 15:09)
Aš siuvinėjus dovanai tą ketvirtą,kur mergina šiek tiek prisidengusi,-tai labai patenkintas žmogus,kuriam dovanojau  blush2.gif

Aš irgi būčiau patenkinta (ten Venera wub.gif ), bet ar ne perdaug vulgaru būtų vyresniam žmogui?
Atsakyti
Gal galėtumėt kuri padėti... nu niekaip negaliu atsisiųsti iš irmulės duoto puslapio schemos verysad.gif . Jei kas gali persiųsti schemą man, būtų didelis AČIŪ 4u.gif cybeleboji@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 16, 15:07)
Saliuky, aš pasiūnu- tu išsiuvinėji (aišku 2 egzempliorius). Sutiktum? drinks_cheers.gif

Nors turiu siuvimo mašiną, bet man iki jos rankos nedašliaužia, taip, kad su tavo pasiūlymu sutinku drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 16, 15:12)
Aš irgi būčiau patenkinta (ten Venera  wub.gif ), bet ar ne perdaug vulgaru būtų vyresniam žmogui?

Aš dovanojau savo tėvui... Pakabino miegamajam. Nu nieko nesakė... Matai, jis pas mane labai jaunatviškas (nors ir šiaip dar tik 55 lotuliukas.gif )
Atsakyti