Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

sveikinimai MAMARE biggrin.gif biggrin.gif
būkit sveikos ir aukit didelės biggrin.gif
šiemet taip mergikių užderėjo ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 07 27, 07:20)
Merginos, vakar mamaRe susilauke dukrytes Elzytes[FONT=Optima][COLOR=red] wub.gif

Kaip smagu kad siuvinetoju burys pilneja thumbup.gif kuo nuosirdziausi sveikinimai augit sveikos ir ramios 4u.gif
Atsakyti
prisidedu ir aš su kuo nuoširdžiausiais sveikinimais. lotuliukas.gif mirksiukas.gif sveikatos jums abiem
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 07 27, 06:55)
seksimeske maniau, kad tik aš viena šią naujieną žinau blush2.gif . Dar pridursiu Elzytės duomenis 3690gr 52cm. Sveikinu, sveikinu, aukit sveikutės.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ne viena mirksiukas.gif ,dabar jau gales ji raistelius pabaigt siuvinet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 26, 23:56)
Hm g.gif Kažkas čia x-failiško. O koks mano puslapis?

ajajajajajaja.... apsizioplinau..... doh.gif doh.gif doh.gif
tu ten atsakyma parasiusi buvai, o puslapis, kuriame buvo tos schemutes buvo rackauskienes (www.photobucket) unsure.gif

oi oi oi.... blink.gif
atsiprasau, kad taip suklydau verysad.gif
zinute su nuoroda buvo skirta rackauskienei
Atsakyti
Nuostabu clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Bučkis ir daug balionų mergytei Elzytei nuo mergytės Marijos
4u.gif 4u.gif 4u.gif

... visoms kitoms irgi linkėjimai nuo mažylės wub.gif Ačiū už sveikinimus...
Atsakyti
kasiopeja friends.gif friends.gif malonu tave matyti eteryje group.gif friends.gif
, perduok linkėjimus savo mažylei 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 07 27, 08:50)
kasiopeja friends.gif  friends.gif  malonu tave matyti eteryje  group.gif  friends.gif
, perduok linkėjimus  savo mažylei  4u.gif  4u.gif  4u.gif .

Ačiū, ačiū 4u.gif Man irgi smagu grįžti group.gif

Žinokit, prisijuokiau ligoninėjMaže rami buvo, tai truputį siuvinėjau. O visas personalas pakaitom vis ateidavo į mane pasižiūrėti tarsi į kokią iškaseną. Bet taip vogčiom, per petį lotuliukas.gif Ypač tos, kur maistą dalino, taip joms smalsu buvo doh.gif

Chi-chi, dabar tik pastebėjau. Abi naujagimės gavosi beveik identiško ūgio ir svorio bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 27 liepos 2007 - 11:09
QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 27, 12:03)
Ačiū, ačiū  4u.gif  Man irgi smagu grįžti  group.gif 

sveika sugrįžus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kasiopeja,2007 07 27, 11:03]

Žinokit, prisijuokiau ligoninėjMaže rami buvo, tai truputį siuvinėjau. O visas personalas pakaitom vis ateidavo į mane pasižiūrėti tarsi į kokią iškaseną. Bet taip vogčiom, per petį lotuliukas.gif Ypač tos, kur maistą dalino, taip joms smalsu buvo doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir as prisidedu prie sveikinimu

user posted image
Atsakyti
vezlio zingsniuku, bet pirmyn lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti