Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(ruci @ 2007 07 26, 22:12)
Tai kad aš neieškau jų...  g.gif Bet vis tiek ačiū už nuorodą  mirksiukas.gif  4u.gif  - ką nors sau tikrai rasiu, nors dabar užsiknisau su dar viena balerina - kažkaip labai nenoriai ji man siuvinėjas  doh.gif , jau kelintas kartas vieną vietą paardau  unsure.gif  verysad.gif

justess22, kad tik tau tiktų  4u.gif

na na....... melagele g.gif tai kodel tavo puslapyje yra tokia skiltis "ieskau schemuciu"? nejau pati pamirsai ko ieskai biggrin.gif ?
Atsakyti

O tu jį kaip panaudosi? Rėminsi ar kaip atvirutę?
[/quote]
įrėminau, bet rėmelis tik stiklas o pačio rėmo nėra, tai ne labai gražiai atrodo, bet taip greit nieko kito neradau.
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 07 26, 22:17)
na na....... melagele g.gif  tai kodel tavo puslapyje yra tokia skiltis "ieskau schemuciu"?  nejau pati pamirsai ko ieskai biggrin.gif ?
Hm g.gif Kažkas čia x-failiško. O koks mano puslapis?
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2007 07 26, 20:05)
na dar kartuką prašau pagalbos - aš vargstu su poniais arba vienaragiais g.gif kur buvot pagelbėję ir atsiuntę - per dideli doh.gif jei naršydamos rastute,prašau atsiųskit ax.gif

http://picasaweb.goo...sofia/PARABEBES
Gal čia kas tiks? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, vakar mamaRe susilauke dukrytes Elzytes[FONT=Optima][COLOR=red] wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 07 27, 07:20)
Merginos, vakar mamaRe susilauke dukrytes Elzytes[FONT=Optima][COLOR=red] wub.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 07 27, 08:20)

daug balonėlių mamytei ir dukrytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
seksimeske maniau, kad tik aš viena šią naujieną žinau blush2.gif . Dar pridursiu Elzytės duomenis 3690gr 52cm. Sveikinu, sveikinu, aukit sveikutės. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

mamaRe, SVEIKINAM!!!
Aukit svekos, dideles ir grazios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai mamaRe ir jos dukrytei Elzytei user posted image user posted image user posted image

Kažkuri ieškojot schemos gimimo dienai: meškiukas su tortu
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai mamaRe ir jos dukrytei Elzytei ploja.gif soske.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erniuke: 27 liepos 2007 - 07:03

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti