Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(paukščiukas @ 2007 07 26, 08:13)

Tikrai labai gražu, 4u.gif wub.gif bet man ko gero neužtektų kantrybės pilkais atspalviais siuvinėti... Reikėtų daug kantrybės ir laiko, toks darbelis ne kiekvienai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2007 07 26, 10:07)
Tikrai labai gražu,  4u.gif  wub.gif bet man ko gero neužtektų kantrybės pilkais atspalviais siuvinėti... Reikėtų daug kantrybės ir laiko, toks darbelis ne kiekvienai...  g.gif

O man tai visai nieko ax.gif , kažkaip "užsikabliavau" ant šitų nuotraukų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 07 26, 10:19)
O man tai visai nieko  ax.gif  , kažkaip "užsikabliavau" ant šitų nuotraukų  tongue.gif

Tai tau fainai wub.gif , kad užtenka kantrybės. Aš jeigu prarandu susidomėjimą paveiksliuku, tai pusę išsiuvinėjus, numetu ir pradedu kitą... blink.gif Tokie paveiksliukai kokie 3 buvo. Dabar apmąstau, ar užteks susidomėjimo ir tik tada pradedu. Juk ir siūlai į balą, kažkada bandžiau išardyti, tai dar ilgesnis darbas nei siuvinėti.... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu kokiu as cia groziu prisiziurejau,pati irgi siuvineju,tik,va turiu leliuka maza,tai nebuvo kada,o dabar uzsimaniau ir galvoju kai vaikelis uzmigs nakciai bent jau valanda pasiuvineti,atsipalaiduoti.
O norejau paklausti jusu,kaip jus is nuotraukos padarot siuvinejimui skirta shema,kaip suprantu yra kazkokia programa,anoj temelej maciau mergaiciu darbelius,nu labai grazu. Gal kas galit man paaiskinti ar atsiusti programa??? Buciau dekinga.
Atsakyti
Čia truputį ne į siuvinėjimo temą, bet paklausiu Jūsų... Tie picasaweb albumai,

* ar įmanoma atsisiųsti visą kurio nors vartotojo albumą,
* ar reikia saugoti po vieną paveiksliuką?
Atsakyti
Aviva, apie tai daug info čia - http://siuvinejimas....bd2b6a93d830b92

ruci, po vieną verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė @ 2007 07 26, 12:14)
Aviva, apie tai daug info čia - http://siuvinejimas....bd2b6a93d830b92

Aciu einu ieskoti
Atsakyti
Kaip smagu kad dalinames informacija!! Didelis dekui Ausrinei, lekiu ir as i ten pasidairyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kaip MamaiRe sekas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 07 26, 16:15)
o kaip MamaiRe sekas? g.gif

Sekasi puikiai, siuvinėju ir laukiu "išvykimo" mirksiukas.gif
Va jau kiek Gervių turiu išsiuvinėjusi:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 26 liepos 2007 - 15:26
mamaRe - norejau pasiteirauti - kaip matau, Tu irgi ant medžiagos siuvinėdama žymiesi paprastu pieštuku. Kaip Tau pavyksta paskui jį išskalbti? nes taip esupasižymėjusi keletą darbų,. o dabar jų nebegalių išskalbti, akd nesimatytų pieštuko.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 26 liepos 2007 - 16:01
QUOTE(Bianca @ 2007 07 26, 17:01)
mamaRe - norejau pasiteirauti - kaip matau, Tu irgi ant medžiagos siuvinėdama žymiesi paprastu pieštuku. Kaip Tau pavyksta paskui jį išskalbti? nes taip esupasižymėjusi keletą darbų,. o dabar jų nebegalių išskalbti, akd nesimatytų pieštuko.... verysad.gif

Jei siuvinėjamas visas plotas, tai išskalbus nebesimato. O jei fonas lieka nesiuvinėjamas, tai truputį lieka, tai tada aš toliau susižymiu, na tą vietą, kuri netilps į rėmą. Bet skalbiu su ūkišku muilu ir dar išmuilinus palieku pagulėti.
Atsakyti