Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Aušrinė @ 2007 07 25, 15:03)
ruci, normaliai wink.gif Esu už vieną tiek paklojus....
Kai paveiksliukai nedideli (Tatty Teddy ir balerina), tai daugoka... Bent jau man g.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 25, 15:04)
Padėkit padėkit...gal kažkas matėt Kempiniuko plačiakelnio schemučių??? Buciau be galo dėkinga 4u.gif

Turiu vieną labai paprastą ir nedidelį, bet galiu tik į emailą atsiusti.
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 07 25, 14:57)
Pakraupau  unsure.gif  bigsmile.gif Už du savo išsiuvinėtų darbų rėminimus palikau 70 Lt.... frusty.gif  doh.gif

Tai tu čia labai pigiai sumokėjai.. Gal maži ir be pasportų? Aš už vieną 85lt mokėjau g.gif

Oi nemačiau,kad jau parašius,jog nedideli blush2.gif Na individualus užsakymas visada brangiau,nei pirktum standartinius serijinės gamybos rėmus. Galima pirkti rėmus gatavus,o tik paskui pasportą užsisakyti (jis pigus-iki 10lt,ne daugiau) ir rėmintis pačiai. Bet kai aš bandžiau taip daryti,tai jau taip kaip galerijoj nesigauna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 25 liepos 2007 - 14:37
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 07 25, 15:31)
Tai tu čia labai pigiai sumokėjai.. Gal maži ir be pasportų? Aš už vieną 85lt mokėjau  g.gif

Aš tai tik rėmelius nusiperku, rėminu pati be pasporto, tai apytiksliai kokius 8 lt už rėmelius moku. Jei po 80 lt tektų pakloti, tai išvis baisu būtų, bankrotas man žeurus... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 25, 16:14)
Turiu vieną labai paprastą ir nedidelį, bet galiu tik į emailą atsiusti.

būčiau dėkinga labai labai. Mano meilas: justess22@gmail.com

jei dar kas turit, tai irgi atsiuskit ax.gif jei nelabai sunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 07 25, 15:31)
Tai tu čia labai pigiai sumokėjai.. Gal maži ir be pasportų? Aš už vieną 85lt mokėjau  g.gif

Oi nemačiau,kad jau parašius,jog nedideli  blush2.gif  Na individualus užsakymas visada brangiau,nei pirktum standartinius serijinės gamybos rėmus. Galima pirkti rėmus gatavus,o tik paskui pasportą užsisakyti (jis pigus-iki 10lt,ne daugiau) ir rėmintis pačiai. Bet kai aš bandžiau taip daryti,tai jau taip kaip galerijoj nesigauna  doh.gif

Sveikos merginos,pasakykit kas tas pasportas.Ar tas aplinkui kartonas ar siaip koks popierius?As kai nesu ireminti tai be jokio paspoto,o jai randu tinkamus remus pati isireminu.
Atsakyti
QUOTE(notera @ 2007 07 25, 16:01)
Sveikos merginos,pasakykit kas tas pasportas.Ar tas aplinkui kartonas ar siaip koks popierius?As kai nesu ireminti tai be jokio paspoto,o jai randu tinkamus remus pati isireminu.
Taip, tai tas kartonas aplinkui.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 25, 15:44)
būčiau dėkinga labai labai. Mano meilas: justess22@gmail.com

jei dar kas turit, tai irgi atsiuskit ax.gif jei nelabai sunku blush2.gif

Išsiunčiau, bet pasirodo, kad nėra paveiksliuko su spalvom, o tik schema ir siūliukai. Reiks kaip tai įsivaizduoti, kaip jis atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 25, 15:04)
Padėkit padėkit...gal kažkas matėt Kempiniuko plačiakelnio schemučių??? Buciau be galo dėkinga 4u.gif

radau internete toki:
http://www.dltk-kids.../mspongebob.htm

gal tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bianca: 25 liepos 2007 - 15:22
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 25, 17:16)
Išsiunčiau, bet pasirodo, kad nėra paveiksliuko su spalvom, o tik schema ir siūliukai. Reiks kaip tai įsivaizduoti, kaip jis atrodo  doh.gif

QUOTE(Bianca @ 2007 07 25, 17:20)

dėkui, merginos, už tokį operatyvumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bianca @ 2007 07 25, 16:20)

Atsakyti
aciu aciu 4u.gif jus tiesiog fantastiskos pagalbininkes 4u.gif
Atsakyti