Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

[quote=ReNcYtEa,2007 07 24, 21:52]
Na,merginos,jau ir mano darbelis pasistūmėjo (šiaip taip) į priekį. Jau išsiuvinėjau visą trečdalį blush2.gif . Štai jis :
http://s156.photobuc...nt=CRIM0009.jpg
Nelabai ryškiai matosi,bet tik taip pavyksta mums su savo technika susitart lotuliukas.gif

grazu clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axaniux @ 2007 07 23, 13:54)
gal kas turit schemų susijusių su mokykla? labai reikėtų. ačiū smile.gif

user posted image
Gal tiktų?
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 07 24, 20:52)
Na,merginos,jau ir mano darbelis pasistūmėjo (šiaip taip) į priekį. Jau išsiuvinėjau visą trečdalį  blush2.gif . Štai jis :
http://s156.photobuc...nt=CRIM0009.jpg

Bus gražutis leliukas bigsmile.gif O kodėl būtent jį pasirinkai?

QUOTE(dainele @ 2007 07 24, 22:31)
Ausrine, nemoku as kryzeliu siuvineti, ir laiko neturiu, o labai noriu verysad.gif
Siulu as is cia parupinciau, jei reikia. O tu siuvinejimo kanvu, manau, LT uztektinai geru yra.
Jo, schemutes tu palmiu turiu, tik man kai kuriu palmiu reiketu dideliu gabaritu, ne originaliu g.gif
Tai vis gi, gal atsiras norinciu uzsidirbti pinigeli-kita? Vis dar laukiu zinuciu i AZ.  ax.gif

Na tokios užuolaidos būtų aukso kainos. Kanva geros kokybės nepigi, plius siūlai... O darbas tai aš net neįsivaizduoju kek galėtų užtrukt. Išsiuvinėt užuolaidas - žinai, skamba nerealiai. Nedidelį paveiksliuką išsiuvinėt reikia valandų valandas sėdėt. Didelių gabaritų palmės - kokiu būdų tu įsivaizduoji jas išdidint?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 07 25, 08:20)
user posted image
Gal tiktų?

gal ir visai tiktų, bet aš labai bijau tų ,,biakų". lotuliukas.gif na jei nieko tinkamesnio nerasiu, tai parašysiu dėl schemos. kol kas ačiū.
Atsakyti
user posted image
O gal šitas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 07 25, 08:20)
Gal tiktų?
QUOTE(axaniux @ 2007 07 25, 09:02)
gal ir visai tiktų, bet aš labai bijau tų ,,biakų". lotuliukas.gif  na jei nieko tinkamesnio nerasiu, tai parašysiu dėl schemos. kol kas ačiū.
Tai kad čia tų back'ų ne taip jau ir daug... blush2.gif

Papildyta:
Žinot, ko nesuprantu - vakar naršiau po vieną tą japonų puslapį ir įdėjau kelias nuorodas, o šiandien jų jau nerodo sad.gif frusty.gif. Gal žinot, kodėl?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2007 07 25, 09:20)
user posted image
O gal šitas?  4u.gif

ŠITAS TAI ŠAUNUS, BET KAIP JUMS ATRODO AR TIKTŲ MOKYKLOS DIREKTOREI?
TIEK TO MANAU NIEKO GERESNIO NERASIU, TAI JEI GALIMA NORĖČIAU ABIEJŲ( SU RAIDELĖM IR SU MEŠKUČIU). RAIDELES IŠSIUVINĖSIU DRAUGĖS PIRMAKLASIUI, O MEŠKUTĮ DIREKTOREI.
axaniux71@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axaniux: 25 liepos 2007 - 11:35
QUOTE(Aušrinė @ 2007 07 25, 08:24)
Bus gražutis leliukas  bigsmile.gif O kodėl būtent jį pasirinkai?

Šitą paveiksliuką dovanosiu sesės leliukui. Rinkausi,kai tik jis gimė ir man čia jis toks ką tik gimęs. Na patiko man ax.gif
Atsakyti
Mokyklai tiktu dar šie
user posted image
user posted image
O čia gimtadieniniai
meškiukai
Atsakyti
Pakraupau unsure.gif bigsmile.gif Už du savo išsiuvinėtų darbų rėminimus palikau 70 Lt.... frusty.gif doh.gif
Atsakyti
ruci, normaliai wink.gif Esu už vieną tiek paklojus....
Atsakyti
Padėkit padėkit...gal kažkas matėt Kempiniuko plačiakelnio schemučių??? Buciau be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti