Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(ruci @ 2007 07 24, 10:08)
O kaip Jūs nuėjusios rėminti ar kai pačios rėminat renkatės pasportus ir rėmelius? Gal yra kažkokios "taisyklės", patarimai, nurodymai???  g.gif Ar "iš akies" sprendžiat?[/font]

Aš tai derinu pasportą prie paveikslo ir prie rėmo, o rėmą prie interjero ar baldų to kambario, kur paveikslas kabės. Žodžiu, savo nuožiūra nusprendžiu, ko man reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe)
Aš tai derinu pasportą prie paveikslo ir prie rėmo, o rėmą prie interjero ar baldų to kambario, kur paveikslas kabės. Žodžiu, savo nuožiūra nusprendžiu, ko man reikia
Ačiū. Tai aš irgi taip darau, tik galvoju, gal yra koks etalonas, kiek palikti kanvos nuo paveikslėlio iki pasporto...

Truputį gražesnė ta pati balerina:
user posted image
Atsakyti
Kokia fainulka balerina smile.gif
O dėl rėminimo - aš pati darau savo nuožiūra. Medžiagos palieku kraštuose su atsarga, o rėminant tarpeliai tarp siuvinėto paveiksliuko ir pasporto pas mane būna 3-5 cm priklausomai nuo paveiksliuko dydžio. Dėliojant pasportus paprastai jis pats "prašosi" tam tikro atstumo smile.gif Tada ir nusprendi wink.gif
Atsakyti
Niekaip nerandu sad.gif Kažkuri buvote įdėjus nuorodą apskaičiuoti išsiuvinėto paveiksliuko dydį...
Atsakyti
ruci labai graži balerina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ruci,
balerina thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau radau skaičiuoklį: http://www.cyberstit...eCalculator.asp
QUOTE(erniuke @ 2007 07 24, 11:39)
ruci labai graži balerina  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ačiū notworthy.gif Dovanosiu pusbrolio mergaitei, kai ji rugsėjį eis į 2ą klasę, nes ji pas mus mėgsta šokti ir lanko šokius... Ne baletą, bet... wub.gif
Atsakyti
Nu ir linksma, ruci , šita tavo balerina thumbup.gif
Atsakyti
ruci labai graži balerina. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liudnute @ 2007 07 24, 09:18)
sveikutes
nail.gif , as dirbu namu ukio direktore, tai laiko sociai. kai pabaigsiu dabartini darba tai surengsiu "prezentacija" biggrin.gif , dar nemazai liko, bet stengiuosi...

Lauksim lauksim rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už komplimentus. Išsisukau be Kreinik bei Mill Hill ir Glissen Gloss siūlų...
Atsakyti
o kokius naudojai g.gif
Atsakyti