kasiopeja,
SVEIKINU, SVEIKINU IR DAR 1000 KARTŲ SVEIKINU
Kasiopėja nuoširdžiausi sveikinimai , aukit didutės ir sveikutės. Laukiam sugrįžtant.
Kasiopeja, prie sveikinimu prisidedu ir as. aukit didutes
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 07 22, 21:34)
Prisidedu ir as su didziausi nuosirdziausi sveikinimais
Papildyta:
Kas galit man padeti????
Labai labai noriu issigyti(nusipirkti) issiuvineta paveiksliuka.....
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 22, 19:25)
patys gražiausi, geriausi linkėjimai
kad mažylė būtų sveikutė ir gerutė
o mamytei ir tėveliui kantrybės ir kuo mažiau bemiegių naktų
QUOTE(Jovitelele @ 2007 07 22, 20:55)
Labai labai noriu issigyti(nusipirkti) issiuvineta paveiksliuka.....
Nežinau, gal kas tau ir padės, bet jie nemažai kainuoja, todėl mažai kas pardavinėja. Bent jau aš tai nepardavinėju.
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 22, 22:14)
Nežinau, gal kas tau ir padės, bet jie nemažai kainuoja, todėl mažai kas pardavinėja. Bent jau aš tai nepardavinėju.
Aiskutis. O siaip pats siuvinejimas ar sunkus. Kadais buvo tokia mintis pradeti siuvineti paciai,bet nezinojau pas ka patarimo klausti nuo ko pradeti.
QUOTE(Jovitelele @ 2007 07 22, 21:18)
Aiskutis. O siaip pats siuvinejimas ar sunkus. Kadais buvo tokia mintis pradeti siuvineti paciai,bet nezinojau pas ka patarimo klausti nuo ko pradeti.
man tai visai nesunku siuvinėti aš pirmą kartą 5 klasėje pabandžiau ir man taip patiko, kad iki šiol siuvinėju ir negaliu sustot
gal šiam darbui tik daugiau kantrybės reikia. iš manęs prasta patarėja nes nelabai moku rašydama aiškinti kaip tai daroma, man geriau sekasi rodyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 07 22, 22:25)
man tai visai nesunku siuvinėti aš pirmą kartą 5 klasėje pabandžiau ir man taip patiko, kad iki šiol siuvinėju ir negaliu sustot
gal šiam darbui tik daugiau kantrybės reikia. iš manęs prasta patarėja nes nelabai moku rašydama aiškinti kaip tai daroma, man geriau sekasi rodyti
O ka reiketu pirkti norint pradeti siuvineti,siulai ir t.t. ......... Aciukas
QUOTE(Jovitelele @ 2007 07 22, 21:31)
aš tokios nuomonės, kad pradedančiąjai reiktų nusipirkti kokį žurnaliuką su siuvinėjimo schemom, nes ten būna ir visai paprastučių. išsirinkti kažką nesudėtingo su nedaug spalvų. tada siūlų pardėj nusipirkti medžiagos ir siūlų. dažniausiai prie schemų būna siūlų firma ir spalvų numeriai surašyti
iš kur esi? jei iš Kauno galėčiau ir realiai pamokinti
QUOTE(Jovitelele @ 2007 07 22, 21:18)
Jis ne tiek sunkus, kiek kruopštus ir atimantis daug laiko.
QUOTE(Jovitelele @ 2007 07 22, 21:31)
Tu pasinaudok pirmame puslapyje sudėtomis nuorodomis į temas, kurias perskaičiusi daug ką sužinosi.
QUOTE(Matelyk @ 2007 07 22, 22:40)
aš tokios nuomonės, kad pradedančiąjai reiktų nusipirkti kokį žurnaliuką su siuvinėjimo schemom, nes ten būna ir visai paprastučių. išsirinkti kažką nesudėtingo su nedaug spalvų. tada siūlų pardėj nusipirkti medžiagos ir siūlų. dažniausiai prie schemų būna siūlų firma ir spalvų numeriai surašyti
Oi kaip gaila ,as is Vilniaus . Nes jauciu realiai pamatyti yra geriausia.
Papildyta:
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 22, 22:47)
Jis ne tiek sunkus, kiek kruopštus ir atimantis daug laiko.
Tu pasinaudok pirmame puslapyje sudėtomis nuorodomis į temas, kurias perskaičiusi daug ką sužinosi.
Aciu uz patarimus,meginsiu aiskintis