Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

gal kas turite žvaigždžių (mažų) schemų? man labai reikėtų buciau tikrai labai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, senai bebuvau tai jau pilna naujų nuostabių darbelių thumbup.gif
labiausiai sužavėjo gervės wub.gif

dabar pasirodau ką per 2 savaitgalius nuveikiau rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 19, 20:08)
Aš turiu su numeriukai šia schemą. Kur siusti?

Kaip butu faina jei atsiustum bigsmile.gif
mambu@ml.lt
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 19, 19:08)
Aš turiu su numeriukai šia schemą. Kur siusti?

Ir as noriu bigsmile.gif ,pupuliukas205@one.lt aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes.man nutiko didele nelaime,vyras visas schemas pasalino gun_bandana.gif .dabar esu plika basa.ruosiausi eit siuliuku pirkt,bet deja....gal galetumet padet.buvau susiradus labai grazias aguonas vazoje.ten spalvu neladai daug ir ligtais Dimensions shemute.nors ja tik vieninteli karta tebuvau uztikus.na bet nesvarbu.gal kas tturit aguonu shemu ir galetumet padet.buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
turiu tokias jei tinka parasyk kur siusti

user posted image

Papildyta:
daug geliu 4u.gif

http://photo.163.com...82/19272189/#p1

Papildyta:
aguonos
http://photo.163.com...2007/119791569/
Atsakyti
Gerve,tavo gervės nuostabios,turbūt siuvinėji ištisą parą kad taip stūmiesi į priekį thumbup.gif ir aš noriu kokį rimtą paveiksliuką siuvinėt,bet niekaip iš metrikų neišlipu lotuliukas.gif dar nespėju apsiuvinėt draugių vaikų,jau kitos nėščios ir metrikus užsakinėja gossip.gif kol saviškiui paveisliuką išsiuvinėsiu turbūt ir apsiženyt spės ax.gif
Atsakyti
Aciu, aciu, banni, siuvineju ir as viena metrika, draugu lelytei, bus staigmena, vaziuosiu lankyt.
Pabandysiu nufotkint, dar karta mamosRe prasysiu kad idetu, nelabai su savo technika susitart galiu.
notworthy.gif notworthy.gif visoms uz pagyrus, nuostabiu darbeliu pilna tema.
Siuvinejimui, banni, kaip tik dabar laiko neturiu. Bet pradejau nauja darba (kurgi kitur, zmoniu prieziuroj), tai ten bus laiko i marias, va tada tai pasimatys. biggrin.gif
Ir turiu viena klausimeli visoms, daugiau galvu geriau nei viena; radau tokia schema pirkt, apie foruma dar nezinojau, blush2.gif kur raso "welcome". Draugai lietuviai, kokiu zodziu galeciau ta welcome pakeist lietuvisku?
Aciukas visoms is anksto!!
Papildyta:
Cia kur lelytes atejima atmint, ant to siuvinio tas welcome.
Atsakyti
QUOTE(gerve @ 2007 07 20, 13:25)
Aciu, aciu, banni, siuvineju ir as viena metrika, draugu lelytei, bus staigmena, vaziuosiu lankyt.
Pabandysiu nufotkint, dar karta mamosRe prasysiu kad idetu, nelabai su savo technika susitart galiu.
notworthy.gif  notworthy.gif visoms uz pagyrus, nuostabiu darbeliu pilna tema.
Siuvinejimui, banni, kaip tik dabar laiko neturiu. Bet pradejau nauja darba (kurgi kitur, zmoniu prieziuroj), tai ten bus laiko i marias, va tada tai pasimatys. biggrin.gif
Ir turiu viena klausimeli visoms, daugiau galvu geriau nei viena; radau tokia schema pirkt, apie foruma dar nezinojau,  blush2.gif kur raso "welcome". Draugai lietuviai, kokiu zodziu galeciau ta welcome pakeist lietuvisku?
Aciukas visoms is anksto!!

Aš irgi norėčiau tokio darbo, kur siuvinėt galima biggrin.gif (trumpam buvau įsigudrinus prieš dekretą, nes sėdėjau viena kabinete, bet kažin kaip bus kai grįšiu...)

O 'Welcome' būtinai nori kažkuo lietuvišku pakeisti? Labai sudėtinga rasti tinkamą žodį. Gal galima kokį ornamentuką vietoj jo išsiuvinėti, kuris derintųsi prie likusio piešinio? Arba gal parašyt 'Tėvelių džiaugsmas' (ir toliau turbūt vardas leliuko eina?). Arba 'Laukėme tavęs!' Tik lietuviškai baisiai ilgos frazės... rolleyes.gif

P.S. kreipiuosi į visas - ar Bucilla naudoja savo siūlus ar kokios kitos firmos? Niekur nerandu nurodyta verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 20 liepos 2007 - 16:33
QUOTE(gerve @ 2007 07 20, 16:25)
Ir turiu viena klausimeli visoms, daugiau galvu geriau nei viena; radau tokia schema pirkt, apie foruma dar nezinojau,  blush2.gif kur raso "welcome". Draugai lietuviai, kokiu zodziu galeciau ta welcome pakeist lietuvisku?

sveika atvykus
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif jau senokai cia lankiausi, bet apzvelgiau Jusu visu darbelius - PUIKIAI darbuojates smile.gif na, o as noreciau paprasyti - kokiu nors nuorodu, kur butu galima rasti siuvinejimui tik gyvunu akiu - pvz - tigro, zuikio, ziurkes ar kt... (net nzn kokiu buna). tad, is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
Išsiunčiau Mambu ir Seksimeškei metriką. Tik jei , Seksimeške, negausi, tai žinok į one.lt reiškia netilpo, reiktų "rimtesnio" emailo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaRe: 20 liepos 2007 - 19:54