gal kas turite žvaigždžių (mažų) schemų? man labai reikėtų buciau tikrai labai dekinga
sveikos, senai bebuvau tai jau pilna naujų nuostabių darbelių
labiausiai sužavėjo gervės
dabar pasirodau ką per 2 savaitgalius nuveikiau
labiausiai sužavėjo gervės
dabar pasirodau ką per 2 savaitgalius nuveikiau
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 19, 20:08)
Aš turiu su numeriukai šia schemą. Kur siusti?
Kaip butu faina jei atsiustum
mambu@ml.lt
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 19, 19:08)
Aš turiu su numeriukai šia schemą. Kur siusti?
Ir as noriu ,pupuliukas205@one.lt
Sveikutes.man nutiko didele nelaime,vyras visas schemas pasalino .dabar esu plika basa.ruosiausi eit siuliuku pirkt,bet deja....gal galetumet padet.buvau susiradus labai grazias aguonas vazoje.ten spalvu neladai daug ir ligtais Dimensions shemute.nors ja tik vieninteli karta tebuvau uztikus.na bet nesvarbu.gal kas tturit aguonu shemu ir galetumet padet.buciau labai dekinga
turiu tokias jei tinka parasyk kur siusti
Papildyta:
daug geliu
http://photo.163.com...82/19272189/#p1
Papildyta:
aguonos
http://photo.163.com...2007/119791569/
Papildyta:
daug geliu
http://photo.163.com...82/19272189/#p1
Papildyta:
aguonos
http://photo.163.com...2007/119791569/
Gerve,tavo gervės nuostabios,turbūt siuvinėji ištisą parą kad taip stūmiesi į priekį ir aš noriu kokį rimtą paveiksliuką siuvinėt,bet niekaip iš metrikų neišlipu dar nespėju apsiuvinėt draugių vaikų,jau kitos nėščios ir metrikus užsakinėja kol saviškiui paveisliuką išsiuvinėsiu turbūt ir apsiženyt spės
Aciu, aciu, banni, siuvineju ir as viena metrika, draugu lelytei, bus staigmena, vaziuosiu lankyt.
Pabandysiu nufotkint, dar karta mamosRe prasysiu kad idetu, nelabai su savo technika susitart galiu.
visoms uz pagyrus, nuostabiu darbeliu pilna tema.
Siuvinejimui, banni, kaip tik dabar laiko neturiu. Bet pradejau nauja darba (kurgi kitur, zmoniu prieziuroj), tai ten bus laiko i marias, va tada tai pasimatys.
Ir turiu viena klausimeli visoms, daugiau galvu geriau nei viena; radau tokia schema pirkt, apie foruma dar nezinojau, kur raso "welcome". Draugai lietuviai, kokiu zodziu galeciau ta welcome pakeist lietuvisku?
Aciukas visoms is anksto!!
Papildyta:
Cia kur lelytes atejima atmint, ant to siuvinio tas welcome.
Pabandysiu nufotkint, dar karta mamosRe prasysiu kad idetu, nelabai su savo technika susitart galiu.
Siuvinejimui, banni, kaip tik dabar laiko neturiu. Bet pradejau nauja darba (kurgi kitur, zmoniu prieziuroj), tai ten bus laiko i marias, va tada tai pasimatys.
Ir turiu viena klausimeli visoms, daugiau galvu geriau nei viena; radau tokia schema pirkt, apie foruma dar nezinojau, kur raso "welcome". Draugai lietuviai, kokiu zodziu galeciau ta welcome pakeist lietuvisku?
Papildyta:
Cia kur lelytes atejima atmint, ant to siuvinio tas welcome.
QUOTE(gerve @ 2007 07 20, 13:25)
Aciu, aciu, banni, siuvineju ir as viena metrika, draugu lelytei, bus staigmena, vaziuosiu lankyt.
Aš irgi norėčiau tokio darbo, kur siuvinėt galima (trumpam buvau įsigudrinus prieš dekretą, nes sėdėjau viena kabinete, bet kažin kaip bus kai grįšiu...)
O 'Welcome' būtinai nori kažkuo lietuvišku pakeisti? Labai sudėtinga rasti tinkamą žodį. Gal galima kokį ornamentuką vietoj jo išsiuvinėti, kuris derintųsi prie likusio piešinio? Arba gal parašyt 'Tėvelių džiaugsmas' (ir toliau turbūt vardas leliuko eina?). Arba 'Laukėme tavęs!' Tik lietuviškai baisiai ilgos frazės...
P.S. kreipiuosi į visas - ar Bucilla naudoja savo siūlus ar kokios kitos firmos? Niekur nerandu nurodyta
QUOTE(gerve @ 2007 07 20, 16:25)
sveika atvykus
Sveikos merginos jau senokai cia lankiausi, bet apzvelgiau Jusu visu darbelius - PUIKIAI darbuojates na, o as noreciau paprasyti - kokiu nors nuorodu, kur butu galima rasti siuvinejimui tik gyvunu akiu - pvz - tigro, zuikio, ziurkes ar kt... (net nzn kokiu buna). tad, is anksto dekoju
Išsiunčiau Mambu ir Seksimeškei metriką. Tik jei , Seksimeške, negausi, tai žinok į one.lt reiškia netilpo, reiktų "rimtesnio" emailo.