Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Kojine tai Panevezy, mamaRe.
Galesiu suorganizuot "paciupinejima", ar nufotografavima.
Tik vat schema tai kazkur nukishau, ir jau "aplamdyta" ji nemazai, bet galesiu bandyt ieshkot, jei kam labai noras uzeis ja siuvinet.
Atsakyti
QUOTE(gerve @ 2007 07 19, 00:10)
Kojine tai Panevezy, mamaRe.
Galesiu suorganizuot "paciupinejima", ar nufotografavima.
Tik vat schema tai kazkur nukishau, ir jau "aplamdyta" ji nemazai, bet galesiu bandyt ieshkot, jei kam labai noras uzeis ja siuvinet.

Aš tai žinau, kad Panevėžy, o va saliuky nesuprato tikriausiai doh.gif . Parašiau, kad kažkur čia, t.y. šitoj pusėj Atlanto. O schemos saliuky tikrai reiktų, aš žinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 19, 00:19)
Aš tai žinau, kad Panevėžy, o va saliuky nesuprato tikriausiai  doh.gif . Parašiau, kad kažkur čia, t.y. šitoj pusėj Atlanto. O schemos saliuky tikrai reiktų, aš žinau  lotuliukas.gif

Tai tada reiks ieskot. Kaip atsimenu kad be jokios sistemos vargau as prie jos doh.gif lotuliukas.gif ,tai vai vai.
Atsakyti
Gerve,
ieškok, man irgi tos kojinės prireikė blush2.gif ax.gif
O darbai tikrai labai gražūs ir kruopščiai išsiuvinėti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
gal kas žinot, kur galiu pasižiūrėti šitų išsiuvinėtų grožių?
user posted image
Turiu schemas, bet noriu pažiūrėt, kaip atrodo išsiuvinėta...
Atsakyti
Štai čia pažiūrėk išsiuvinėtas balerinas 4u.gif http://photo.163.com...357/5179902/#p1
Atsakyti
QUOTE(erniuke @ 2007 07 19, 08:52)
Štai čia pažiūrėk išsiuvinėtas balerinas 4u.gif
Labai labai ačiū... O kaip tu taip greitai radai?
Atsakyti
Tiosiog dabar kaip tik žiūrėjau tą puslapiuką 4u.gif O šeip aš iš tos serijos esu siuvinėjusi kur yra trys balerinos blush2.gif Esu anksčiau tą paveikliuką jau rodžiusi, sijonukus buvau padariusi iš kailiukų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erniuke: 19 liepos 2007 - 08:02
QUOTE(erniuke @ 2007 07 19, 09:02)
Tiosiog dabar kaip tik žiūrėjau tą puslapiuką  4u.gif  O šeip aš iš tos serijos esu siuvinėjusi kur yra trys balerinos blush2.gif  Esu anksčiau tą paveikliuką jau rodžiusi, sijonukus buvau padariusi iš kailiukų blush2.gif
Aš nemačiau... O gal dar turi nuorodų, kur jų galima pasižiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 19, 00:19)
Aš tai žinau, kad Panevėžy, o va saliuky nesuprato tikriausiai  doh.gif . Parašiau, kad kažkur čia, t.y. šitoj pusėj Atlanto. O schemos saliuky tikrai reiktų, aš žinau  lotuliukas.gif

Tai gi viską supratau gerai smile.gif , ir, kad kojnė pas tave ir, kad gervės ne tavo. Perskaičiau geltonai parašytą , kad ir tu jas pradėjai siuvinėti, todėl ir prašiau iš arčiau parodyti, tik nedarašiau ''kai būsi daugiau išsiuvinėjusi''. Bet, kad kojnę tokio gražumo slėpei, tai devil.gif nono.gif nono.gif nors ir dovanotą, kitos siuvinėtą vis vien reikėjo į meet'ą atsinešti. Dabar reikės man pusmetį laukti kol pačiupinėti galėsiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 19 liepos 2007 - 08:12
na ir aš jau baigiu katinėlį, dar truputį trūksta, bet vakare pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 07 19, 09:11)
Tai gi viską supratau gerai smile.gif , ir, kad kojnė pas tave 

BRAL, NIEKO TU NESUPRATAI doh.gif lotuliukas.gif Dar kartą rašau-- KOJINĖ NE PAS MANE doh.gif lotuliukas.gif , bet panevėžyje, ir nežinau pas ką g.gif lotuliukas.gif
Jei būsi gera, tai kada nors Gervė sakė suorganizuos kojinės apžiūrą mirksiukas.gif
Ar dabar kiek aiškiau g.gif doh.gif lotuliukas.gif Negerk po pilną
Papildyta:
QUOTE(saliuky @ 2007 07 19, 09:11)
Perskaičiau geltonai parašytą , kad ir tu jas pradėjai siuvinėti, todėl ir prašiau iš arčiau parodyti, tik nedarašiau ''kai būsi daugiau išsiuvinėjusi''.

Dabar supratau, parodysiu, bet nuo viršaus siuvinėju, tai ten tik dangus, nieko aiškaus.

QUOTE(axaniux @ 2007 07 19, 09:30)
na ir aš jau baigiu katinėlį, dar truputį trūksta, bet vakare pasirodysiu smile.gif

Laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti