Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Kokia graži kojinė wub.gif wub.gif wub.gif

O gervės taip pat puikiai atrodo 4u.gif wub.gif Bus gražus paveiklas wub.gif
Atsakyti
Labai aciu uz shilta priemima. :ax: :ax: Tik kad to laiko siuvinejimui kaip ir daugeliui vis neuztenka. Turiu keleta schemuciu idomiu, tik reikia sukraut i kompiuteri, galesiu pasidalint.
Dideliausias dekui mamaiRe, tai jos as patyliukais gerveliu schemos paprashiau. O darbeliai kuriuos pamatau forume- tai :super :super :super .Mes su drauge ne viena valanda akis isvarvine, ir forume, ir nuorodose.
Malonaus siuvinejimo mums visoms!! :D
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 07 08, 09:00)
Seniai seniai kažkuri ieškojot žuvų. Karosų lydekų it t.t.:
http://photofile.ru/...ajinka/2412702/

OJ Saliuky didelis didelis dėkui Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerve @ 2007 07 18, 15:56)
Labai aciu uz shilta priemima. ax.gif  ax.gif

Labutis drinks_cheers.gif , smagu, kad prisijungei friends.gif . Gervės nuostabios, visą dieną spoksojau ir nekantravau atsiliepimą parašyti wub.gif Bet va kojnė, tai kaž kas nerealaus blink.gif bigsmile.gif thumbup.gif . Kiek galiu įžiūrėti, tai siaubingai smulkus darbelis. Jei galėtum iš arčiau nufotkint būtų labai smagu, dar geriau į meet'ą ateik su mamaRe ir visus darbelius atsinešk mirksiukas.gif . Tikiuos mamaRe neprieštaraus 4u.gif
aurarud į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 07 18, 19:29)
Jei galėtum iš arčiau nufotkint būtų labai smagu, dar geriau į meet'ą ateik su mamaRe ir visus darbelius atsinešk mirksiukas.gif . Tikiuos mamaRe neprieštaraus 4u.gif

Aš ne tik neprieštaraučiau, bet ir labai norėčiau. Bet ji Čikagoje gyvena. Beje kojinė tai čia kažkur.
Dar viena nuotraukytė Gervės gervių proceso. Aš šiandien irgi pradėjau.

user posted image
Atsakyti
Šį darbelį išsiuvinėjau jau prieš gerus du metus, tik niekaip nerandu valios geležinės jį įrėminti ax.gif Princese
Papildyta:
na tos gervės ir kojinė , tai va thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 18, 20:08)
Aš šiandien irgi pradėjau.

NU NU.... Tai kaip ten su tais pažadais g.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 07 18, 22:24)
NU NU.... Tai kaip ten su tais pažadais  g.gif

Neišduok niekam lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganute @ 2007 07 18, 20:12)
Šį darbelį išsiuvinėjau jau prieš gerus du metus, tik niekaip nerandu valios geležinės jį įrėminti  ax.gif

Gražu thumbup.gif thumbup.gif
Rėmink greičiau,kad ir trūksta tos valios ,o rėmai tai ir mediniai bus gerai,-geležinių juk nereik lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=mamaRe,2007 07 18, 22:26][color=yellow]Neišduok niekam   lotuliukas.gif  cool.gif
[/quote

[COLOR=yellow]Sutarėm.. Nedarysiu gossip.gif

Nu jau po perkūnais.. verysad.gif Nesigauna "nematomą" žinutę padaryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 18 liepos 2007 - 21:39
labai grazios gerves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 18, 22:26)
Neišduok niekam   lotuliukas.gif  cool.gif

MATĖM IR GIRDĖJOM.'' Bet kur aš jį mačiau? g.gif O gi PAŽADUKAS '':lotuliukas: lotuliukas.gif biggrin.gif Pasirodyk, kaip galima iš arčiau. Niekad nemaniau, kad šis paveikslas toks tikslus....ir dar kojnės nepamiršk wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ... labai noriu pačiupinėti doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Ganute nematau tavo darbelio verysad.gif verysad.gif , kaip man nesiseka su tuo pyp... ''Pikas'' unsure.gif tiesiog siaubas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 07 18, 22:56)
MATĖM IR GIRDĖJOM.'' Bet kur aš jį mačiau? g.gif O gi  PAŽADUKAS '':lotuliukas:  lotuliukas.gif  biggrin.gif Pasirodyk,  kaip galima iš arčiau. Niekad nemaniau, kad šis paveikslas toks tikslus....ir dar kojnės nepamiršk wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif ... labai noriu pačiupinėti doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš gi neturiu ko rodytis, išsiuvinėjau viršaus 10 eilučių blush2.gif . Ką čia rodžiau, tai buvo ne mano gervės, o Gervės. Ir kojinė jos wub.gif . Kokias nuotraukas gavau, tokias idėjau, arčiau negaliu padaryti. Aš tik šiandien tas gerves pradėjau siuvinėti, o Gervė va jau kiek išsiuvinėjusi. Ar tu nesupratai, ar aš doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti