Kokia graži kojinė
O gervės taip pat puikiai atrodo Bus gražus paveiklas
Labai aciu uz shilta priemima. :ax: :ax: Tik kad to laiko siuvinejimui kaip ir daugeliui vis neuztenka. Turiu keleta schemuciu idomiu, tik reikia sukraut i kompiuteri, galesiu pasidalint.
Dideliausias dekui mamaiRe, tai jos as patyliukais gerveliu schemos paprashiau. O darbeliai kuriuos pamatau forume- tai :super :super :super .Mes su drauge ne viena valanda akis isvarvine, ir forume, ir nuorodose.
Malonaus siuvinejimo mums visoms!! :D
Dideliausias dekui mamaiRe, tai jos as patyliukais gerveliu schemos paprashiau. O darbeliai kuriuos pamatau forume- tai :super :super :super .Mes su drauge ne viena valanda akis isvarvine, ir forume, ir nuorodose.
Malonaus siuvinejimo mums visoms!! :D
QUOTE(saliuky @ 2007 07 08, 09:00)
OJ Saliuky didelis didelis dėkui Tau
QUOTE(gerve @ 2007 07 18, 15:56)
Labai aciu uz shilta priemima.
Labutis , smagu, kad prisijungei . Gervės nuostabios, visą dieną spoksojau ir nekantravau atsiliepimą parašyti Bet va kojnė, tai kaž kas nerealaus . Kiek galiu įžiūrėti, tai siaubingai smulkus darbelis. Jei galėtum iš arčiau nufotkint būtų labai smagu, dar geriau į meet'ą ateik su mamaRe ir visus darbelius atsinešk . Tikiuos mamaRe neprieštaraus
aurarud į sveikatą
QUOTE(saliuky @ 2007 07 18, 19:29)
Jei galėtum iš arčiau nufotkint būtų labai smagu, dar geriau į meet'ą ateik su mamaRe ir visus darbelius atsinešk . Tikiuos mamaRe neprieštaraus
Aš ne tik neprieštaraučiau, bet ir labai norėčiau. Bet ji Čikagoje gyvena. Beje kojinė tai čia kažkur.
Dar viena nuotraukytė Gervės gervių proceso. Aš šiandien irgi pradėjau.
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 18, 20:08)
Aš šiandien irgi pradėjau.
NU NU.... Tai kaip ten su tais pažadais
QUOTE(ReNcYtEa @ 2007 07 18, 22:24)
NU NU.... Tai kaip ten su tais pažadais
Neišduok niekam
QUOTE(Ganute @ 2007 07 18, 20:12)
Šį darbelį išsiuvinėjau jau prieš gerus du metus, tik niekaip nerandu valios geležinės jį įrėminti
Gražu
Rėmink greičiau,kad ir trūksta tos valios ,o rėmai tai ir mediniai bus gerai,-geležinių juk nereik
Papildyta:
[quote=mamaRe,2007 07 18, 22:26][color=yellow]Neišduok niekam
[/quote
[COLOR=yellow]Sutarėm.. Nedarysiu
Nu jau po perkūnais.. Nesigauna "nematomą" žinutę padaryt
labai grazios gerves
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 18, 22:26)
MATĖM IR GIRDĖJOM.'' Bet kur aš jį mačiau? O gi PAŽADUKAS '':lotuliukas: Pasirodyk, kaip galima iš arčiau. Niekad nemaniau, kad šis paveikslas toks tikslus....ir dar kojnės nepamiršk ... labai noriu pačiupinėti
Ganute nematau tavo darbelio , kaip man nesiseka su tuo pyp... ''Pikas'' tiesiog siaubas
QUOTE(saliuky @ 2007 07 18, 22:56)
MATĖM IR GIRDĖJOM.'' Bet kur aš jį mačiau? O gi PAŽADUKAS '':lotuliukas: Pasirodyk, kaip galima iš arčiau. Niekad nemaniau, kad šis paveikslas toks tikslus....ir dar kojnės nepamiršk ... labai noriu pačiupinėti
Aš gi neturiu ko rodytis, išsiuvinėjau viršaus 10 eilučių . Ką čia rodžiau, tai buvo ne mano gervės, o Gervės. Ir kojinė jos . Kokias nuotraukas gavau, tokias idėjau, arčiau negaliu padaryti. Aš tik šiandien tas gerves pradėjau siuvinėti, o Gervė va jau kiek išsiuvinėjusi. Ar tu nesupratai, ar aš