Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Mes geriam Bebi
Atsakyti
o mes geriam HIPP ax.gif
Atsakyti
kelis isbandyti teko. Bet apsistojom ties Nan. Gerai istirpsta ir maziui labiau patinka. nes yra tokiu nuo kuriu atpilynedavo(nuo vienu stipriau nuo kt maziau)
Atsakyti
Mes geriam APTAMIL thumbup.gif
Atsakyti
labas,o mes geriam irgi aptamil 1,labai geras,ten raso,kad yra zuvu tauku.nezinau gal dar kokiam misinely yra zuvu tauku,bet kiek skaiciau tai nemaciau ne ant vieno.beje, aptamil turbut brangiausias.sekmes auginant vaikuti!
Atsakyti
QUOTE(liuntux @ 2007 10 30, 18:46)
Sveikos mamos, man labai reikia jusu pagalbos. Esu jauna mama ir dar tuo paciu studente ir man reikia padaryti apklausa apie misinelius, kokius misinelius jus naudojate ir kodel? Prasau padekit man. Jusu tarpe esu naujoke ax.gif

Bandėm valgyti HIPP firmos mišinėlį,bet buvo labai užkietėję viduriukai,dabar valgom MILUMIL 2,pradėjom nuo 1 ir mums jis labai patinka.Sėkmės auginant sveiką mažylį 4u.gif
Atsakyti
Mes valgom NAN1 kolkas tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų maistas buvo Aptamil 4u.gif
Atsakyti
Musu maistelis pradzioj buvo NAN 1 , bet maziuke buvo nuolat nerami matyt skaudedavo pilvuka,. dabar naudojam Aptamil 1 thumbup.gif kol kas viskas gerai atrodo ir ji ramesne, lengviau uzmiegam vakarais. Tik dabar galvoju nuo keliu menesiuku jau reikia pirkti Aptamil 2?
Atsakyti
Nuo HIPP mus beria, Milupos leliukas net i burna neima, tai geriam Nestle NAN hipoalergini misini su gelezimi
Atsakyti
Aciu labai kad atsakete biggrin.gif Jums taip pat sekmes auginant savo mazyli 4u.gif
Atsakyti
Mes geriam HIPP skirta primaitinimui jei truksta motinos pieno, mano mazyle ji geria thumbup.gif o Aptamil HA is karto spjaudavo lauk.
Atsakyti