Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

QUOTE(ugniukas @ 2007 08 27, 14:43)
mes buvome Lt atostogauti,ir dabar gailiuosi , kad nenusiveziau 2ju deziu misinuko is UK... Mes velgom Aptamil misinuka,nuvaziavau i Lietuva ir teko pirkti ten parduodamo Aptamil... siaubas koks skirtumas !!! nesistebiu kodel mamos rasydavo,kad jis sunkiai tirpsta ir tt.. nepalyginsi su UK pardavinejamu maisteliu... pas mus jis laaaabai lengvai tirpsta ir daug skanesnis,o is Vokietijos vestas Lietuvoje tikrai s......... vaikiukui prasidejo pilvelio problemos  atsiprasau,kad taip rasau,as tikrai maniau , kad to paties pavadinimo ir firmos misinukai turetu buti vienodi-pasirodo klydau.. tik nesuprantu kodel taip yra.. ir kaina tikrai nemaza , turetu atitikti kokybe

Pastebejau toki keista dalyka, kad pavyzdziui Aptamil 2 arba 3 misinukas pagamintas is miltuku yra visai kitokio skonio ir su kazkokiais grudeliais nei tas pats Aptamil 2 ar 3 pirktas jau pagamintas ir skystas buteliuke po 250ml. Skystas gatavas misinys yra zymiai skanesnis ir mano sunus ji geria su dideliu noru, o kai gaminu is miltuku, tai geria raukydamasis. Ta pati pastebejau ir su Semper misinukais. Skysti man atrodo zymiai geresnes kokybes ir daug skanesni. Net vyresnysis sunus mielu noru isgeria to skysto misinelio, jis jam labai skanus, o is milteliu pagamintas jam smirda. Juk tie skysti misineliai neturetu skirtis nuo pagamintu is miltuku, bet skirtumas yra akivaizdus. Idomu kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aniolyte @ 2007 08 20, 12:48)
smile.gif prieš savaite nupirkau vaikui ''bebi'' mišinėlį, nezinau ar gali buti kad jis netinka vaikui?
iki to laiko naudojau ''aptamil1'', bet vaikas atpilinejo. dabar nusprendžiau pakeisti i kitą ir nupirkau ''bebi'', vaikas pasidare neramus, verkia, ka daryti g.gif  Gal kas susidurė su tokia problema?

manau kad gali netikti,nes skirtingu misinuku sudetis nera identiska. kiek domejausi milupos misinukais,tai jie tikrai geri. ir paciai neteko nusivilti. savo mazyliui visada duodu "aptamil1". kartais jis vos ne visa pienuka atgal ispildavo, bet pastebejau jog jei nepritraukia oriuko bevalgydamas,tai beveik ir neatpila. na o bebi produkcija tai nzn... g.gif vakar nupirkau ir daviau paragauti bebi grikiu kosytes,siandien pietums irgi daviau- visai skaniai suvalge..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chill-: 28 rugsėjo 2007 - 14:33
QUOTE(Semi @ 2007 07 20, 13:17)
Sunutis misini valgo nuo 1men,taip jau gavosi ax.gif  Nuo milupos jam kietejo viduriukai,atpylinejo.Paskui nupirkau HIPP1 tai labai patiko,ir iki siol geriam ji.Isgeriam gan daug 210ml doh.gif

labas mamyte:)
mano sunus irgi geria tik HIPP 1 misinuka. Patinka jam. Bet kadangi maniskis yra neisnesiotukas, tai 1 karto norma dar tik 120 ml. Valgo kas 3 val., nakty pabunda jau tik 2 kartus (tarkim, pavalgo 21.30h ir pabunda tik apie 03.30 h). Ar tai normalu?
Esam 2 men, ir 1 savaites laiko.
Diena prasosi dazniau, kas 2 val. arba kas 2,5 val.
beje, nuo kada galima jau bandyt primaitint kitu maistu? nes nors ir suvalgo misinuko savo norma (nakty suvalgo 125 ml), o diena noretu ir kas val. valgyti.
Gal kas nebe taip su mano vaiku?
Papildyta:
QUOTE(vilmandra @ 2007 09 27, 15:14)
4u.gif mes valgem Aptamil 1 , pries tai Hipp - labai atpylinejo.  Stipriai. Viskas baiges kai pradejom APTAMIL AR, jis  specialiai  atpylinejantiems. Tirstokas, bet problemyte dingo. Nuo  dvieju  su puses menesiuko iki siol ji ir vartojam, tiesa dabar  mums jau 4 men ir savaite, mes dar valgom Hipp tyreles darzovines 3 kartus ir 4-5 kartus  paroj  APAMIL AR. Augam  sveiki ir laimingi. Bebi  turiu tik koseliu (kruopiniu) nupirkus, bet jas virsiu  gal po  poros savaiciu, kai isragausim ir pamilsim visokias darzovines  koseles ( su mesa taip pat).  Linkiu  jums rasti savo maisteli.  Kaiteliot daznai irgi nera gerai.  4u.gif  wub.gif

kur parduodamas tas APTAMILAR?
Atsakyti
Gal kas gali patarti del Aptamil Ar. Mums jau 6 men. ir pagal nuoroda ant dezutes, sio misinio naudoti nebegalima.Ar kas naudojo ilgiau?Ir gal galite rekomenduoti koki kita misinuka atpylinejantiems vaikams nuo 6 men.Aciu uz pasidalijima patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, man labai reikia jusu pagalbos. Esu jauna mama ir dar tuo paciu studente ir man reikia padaryti apklausa apie misinelius, kokius misinelius jus naudojate ir kodel? Prasau padekit man. Jusu tarpe esu naujoke ax.gif
Atsakyti
as savo sunui duodu aptamil misinely
Atsakyti
as duodavau aptamil labai geras, bet prasidejo bedos su dantim tai dabar duodu bebe irgi geras
Atsakyti
As dabar duodu NAN smile.gif
Atsakyti
Semper, pasitikiu ju kokybe, nuo hipp ir nan beria
Atsakyti
O aš dodu NAN lactoze free
Atsakyti
as duodu nan
Atsakyti
mes geriam aptamil drinks_cheers.gif
Atsakyti