Savo dukrytei duodu tutteli 2 arba nan2 ir abu skaniai valgo, o va bebi bandem ragauti, tai sukosi kuo tolyn... kazkas nepatiko..
mums yra 1 men. ir 6 d. valgom misinuka "similac", daktare rekomendavo.
as savo sunui duodu hipp antielerginy su probiotikais problemu jokiu
Mes geriam APTAMIL nuo pirmu dienu... ir tikrai tfu tfu tfu nepasakyciau,kad netinka-nei viduriukai neuzkietejo, ir tustinames karta ar du per diena... net nenoriu kazko keisti ar bandyti mums jis ... bet kiekvienam vaikiukui skirtingai viskas tinka,todel taviskiui ar kitam gal isvis netiks
mes nuo pat pradžių gėrėm HIPP mišinuką.Iš pradžių 1,po to 2nr.o dabar 3nr.vanilės skonio,tik jau nebenori maniškis jo gerti jam geriau sultys,niekaip nebegaliu įsiūlyti
gydytoja pasiule NAN1, tinka, jokiu problemu
O mes geriam similac Advance.Gyd remondavo ir drauge farmacininke.Bet paskutiniu laiku nelabai jo beisiulau,geriau sultys.
prieš savaite nupirkau vaikui ''bebi'' mišinėlį, nezinau ar gali buti kad jis netinka vaikui?
iki to laiko naudojau ''aptamil1'', bet vaikas atpilinejo. dabar nusprendžiau pakeisti i kitą ir nupirkau ''bebi'', vaikas pasidare neramus, verkia, ka daryti Gal kas susidurė su tokia problema?
iki to laiko naudojau ''aptamil1'', bet vaikas atpilinejo. dabar nusprendžiau pakeisti i kitą ir nupirkau ''bebi'', vaikas pasidare neramus, verkia, ka daryti Gal kas susidurė su tokia problema?
mes buvome Lt atostogauti,ir dabar gailiuosi , kad nenusiveziau 2ju deziu misinuko is UK... Mes velgom Aptamil misinuka,nuvaziavau i Lietuva ir teko pirkti ten parduodamo Aptamil... siaubas koks skirtumas !!! nesistebiu kodel mamos rasydavo,kad jis sunkiai tirpsta ir tt.. nepalyginsi su UK pardavinejamu maisteliu... pas mus jis laaaabai lengvai tirpsta ir daug skanesnis,o is Vokietijos vestas Lietuvoje tikrai s......... vaikiukui prasidejo pilvelio problemos atsiprasau,kad taip rasau,as tikrai maniau , kad to paties pavadinimo ir firmos misinukai turetu buti vienodi-pasirodo klydau.. tik nesuprantu kodel taip yra.. ir kaina tikrai nemaza , turetu atitikti kokybe
QUOTE(ingeborge @ 2007 07 18, 19:01)
As praktiskai nuo gimimo primaitinu Aptamil 1, taciau dabar pasikeite pakuote ir kartu su ja pradejo tustintis 3-5 kartus i diena, su gleivynemis:hm , nors iki tol tustinosi kas antra diena gelsva kosyte. Gydytoja sake kad cia priklauso nuo tuo kokioje temperaturoje buvo laikomas tas misinelis ar siltai ar saltai O is kur gali zinoti kokioj temperaturoj buvo laikoma parduotuvej
Noreciau paklausti lmamkos ar NAN 1 antialergini misineli patys sugalvojot valgyti ar turit polinki alergijai???Klausiu nes mano tai alergiskas vaikas, taciau Aptmila antialergini maciau tik 3 numeri ir nezinau kuo pakeisti
Buciau dekinga uz atsakyma
Noreciau paklausti lmamkos ar NAN 1 antialergini misineli patys sugalvojot valgyti ar turit polinki alergijai???Klausiu nes mano tai alergiskas vaikas, taciau Aptmila antialergini maciau tik 3 numeri ir nezinau kuo pakeisti
Buciau dekinga uz atsakyma
Aptamil HA yra ir 1 ir 2, ieškokit didesnėse Maximose, arba vaistinėse.
Mes jau geriam 2.
QUOTE(aniolyte @ 2007 08 20, 11:48)
prieš savaite nupirkau vaikui ''bebi'' mišinėlį, nezinau ar gali buti kad jis netinka vaikui?
Gali būt, kad netinka
Jei vaikas būtų neramus daugiau nei dvi savaites, aš keisčiau mišinėlį
Mano vaikui jis tinka, bet tai nereiškia, kad jis tinka visiems.
QUOTE(Saulužė @ 2007 09 11, 14:35)
Gali būt, kad netinka
mes valgem Aptamil 1 , pries tai Hipp - labai atpylinejo. Stipriai. Viskas baiges kai pradejom APTAMIL AR, jis specialiai atpylinejantiems. Tirstokas, bet problemyte dingo. Nuo dvieju su puses menesiuko iki siol ji ir vartojam, tiesa dabar mums jau 4 men ir savaite, mes dar valgom Hipp tyreles darzovines 3 kartus ir 4-5 kartus paroj APAMIL AR. Augam sveiki ir laimingi. Bebi turiu tik koseliu (kruopiniu) nupirkus, bet jas virsiu gal po poros savaiciu, kai isragausim ir pamilsim visokias darzovines koseles ( su mesa taip pat). Linkiu jums rasti savo maisteli. Kaiteliot daznai irgi nera gerai.