Sveikos mamos,
valgom Milumil mišinuką, labai leliui patinka. Bandėm ir Aptamil ir Semper, nuo Nan suketėjo viduriai. Tai kankinausi su juo oj oj
su pirmu sūneliu išbandėm kone visus mišinukus ir apsistojom ties BEBY, jis mums buvo pats geriausias, o su antru gydytoja rekomendavo TUTELLI, sakė jis mūsų klimatui labiausiai tinkamas (na kažką panašaus) nors ir nustebau, kad rekomenduoja patį pigiausią, bet pabanėm ir tiko
Bandėm Nan, Similac, Similac Adwance, bėrė nuo visų, tuomet Isomil ragavom, patiko jai, bet kakis keistos spalvos, gal nuo sojos.. Tada Tutelli, Bebi, nepatiko, pastoviai fontanai baisiausi buvo, tad nusipirkom Aptamil AR, labai patiko, bet ėmė kiėtėti viduriukai, pabandėm Aptamil Comfort, vėl fontanai, grįžom prie AR, prisitaikė, viskas gerai, o suėjus pusei metukų perkam Bebilon 2 viskas gerai, jau 4 dėžes sunaudojom, jokių reakcijų nepastebėjau. Turim AD, alergologai ir dermatologai vis rekomendavo HA mišinukus duoti, bet tikrai ne pieno baltymui ji alergiška, nebėrė..
QUOTE(Nightmoon @ 2010 07 27, 16:07)
sveikos mamytes
aš maitinu MP taciau retsykiais duodu ir mišinuko. Pvz kai buna labai karšta man labai sustoja "pieno gamyba" tai tenka i para kokius 2 kartus mišinuko duoti o siaip dar kartais duodam jei nespeju grishti ir baigiasi paliktas nutrauktas pienas.
Mišinukas kurį naudoju Bebilon HA1 . Tik vat nežinau - pastaruoju metu nu niekaip nenori dukryte jo valgyti. Pradejau kai buvo beveik 2 menesiai. Dar puse indelio 300 g. liko o jinai atsisako. paragavau as to mišinuko. kad jis kartus koks .Jums taip nepasirode? kaip jusiskiams valgosi tas Aptamilis-Bebilonas HA. Mano dukryte manau nėra alergiška bet apsidraudimui ėmiau HA.
Beje kas Topfer Pre mišinuką meginot?Arba Hipp pre ar nėra jie kartūs?
aš maitinu MP taciau retsykiais duodu ir mišinuko. Pvz kai buna labai karšta man labai sustoja "pieno gamyba" tai tenka i para kokius 2 kartus mišinuko duoti o siaip dar kartais duodam jei nespeju grishti ir baigiasi paliktas nutrauktas pienas.
Mišinukas kurį naudoju Bebilon HA1 . Tik vat nežinau - pastaruoju metu nu niekaip nenori dukryte jo valgyti. Pradejau kai buvo beveik 2 menesiai. Dar puse indelio 300 g. liko o jinai atsisako. paragavau as to mišinuko. kad jis kartus koks .Jums taip nepasirode? kaip jusiskiams valgosi tas Aptamilis-Bebilonas HA. Mano dukryte manau nėra alergiška bet apsidraudimui ėmiau HA.
Beje kas Topfer Pre mišinuką meginot?Arba Hipp pre ar nėra jie kartūs?
Nuo bebilono mum kietejo viduriai
Na štai -ryžomes naudoti Hipp mišinuką. Ir žinokit puikiai ir Hipp pre geras tinkamas buvo veliau perejom ant Hipp 1 bio tai biški kakis kietejo pilvukas skaudėjo - galiausiai apsistojom ties Hipp 1 plius. Kakina labai gerai, pilvuko neskauda o valgo kaip skaniai
Aptamil Comfort
Nuo visu kitu buvo ivairiu bedu
Nuo visu kitu buvo ivairiu bedu
iki 9 men maitinau tik savo pienuku, bet dabar matau truksta, bandziau duot, hipp, milupa, aptamil, semper, bet nei vieno negere, tik patraukia supranta kad misinukas ir spjauna, nusipirkau tutelli ir ji puikiausiai geria. tik mane neramina kad jis pats pigiausias, bet gal ne pats prasciausias, kas geria si misinuka gali pasidalint patirtim
Pirma davėm nan1, nevalgė, vėliau nan active, klykė nevalgė, vėliau aptamil komfortą, valgė, bet vidurius pūtė, žaliai kakojo per 3 paras 1 kartą, o galiausiai pradėjo klykti ir vėl nebevalgyti, vakar pradėjom duoti aptamil 1, valgo labai prastai, 30 ml patraukia, riečiasi klykia , bet išsikakojo gerai, nu žodžiu nebežinau ką daryti, kad valgytų
Mano vaikiukas valgo MP, tik vakare viena karta primaitinu misinuku. Ligonineje gavom NAN HA, pora menesiu valgem, viskas buvo neblogai, bet pradejo ziauriai kietet viduriukai, nekakodavom po savaite. nusipirkom Semper Bifidus. Kakot nepradejo, o vakare suvalgius norma, vaiko akys stacios, dar rekia, duodi valgo, maskatuojas nemiega, nerimsta ir taip iki 3 nakties
Pasiskaiciau sudeti, ogi ten karnitino ir taurino prideta. gal kai leliukai pastoviai valgo, jiems nieko, o mums ta didele doze pries nakti matyt stiprokai suveike. Tada issiaiskinau kad ekologiskuose misinukuose nera ju. Dabar 2 savaites valgom Topfer Lactana. Atrodo viskas gerai, kakojam, miegam, tik suvalgom labai daug pagal savo amziu
Pasiskaiciau sudeti, ogi ten karnitino ir taurino prideta. gal kai leliukai pastoviai valgo, jiems nieko, o mums ta didele doze pries nakti matyt stiprokai suveike. Tada issiaiskinau kad ekologiskuose misinukuose nera ju. Dabar 2 savaites valgom Topfer Lactana. Atrodo viskas gerai, kakojam, miegam, tik suvalgom labai daug pagal savo amziu
QUOTE(maman8 @ 2010 10 09, 11:15)
iki 9 men maitinau tik savo pienuku, bet dabar matau truksta, bandziau duot, hipp, milupa, aptamil, semper, bet nei vieno negere, tik patraukia supranta kad misinukas ir spjauna, nusipirkau tutelli ir ji puikiausiai geria. tik mane neramina kad jis pats pigiausias, bet gal ne pats prasciausias, kas geria si misinuka gali pasidalint patirtim
nebandem, nezinau artiesa, bet girdejau kad tutelis pats saldziausias, todel vaikai noriai valgo, bet cia tik girdejau..
mes vis kankinames ir nerandame savo misinuko..
valgem aptamil sukietejo viduriukai, tada mazei pakeitem i konforta, lyg ir ramesne pasidare, nes labai reke diena nakty.. po kiek laikomaziui eme kiete, irgi davem konforto. bet maze eme zaliai kakot, o maziui irgi pakietejo viduriukai,uztat gerai abu virskino ji ir valge
pakeitem i HIPP pila abudu, nors valgo..
sendien nusipirkom paprasta NAN pabandyt, kok sji sskytsas, na ziuresime..
vakare abudu apie 7 kai ima rekt taip iki nakties..nors maze jau ramesne bent diena, o maziukas vargsas kakinasi
jus man paaiskinkit ar imanoma atitaikyti misinuka kad neskaudetu pilwelio ir nebutu diegliu? ar is to isaugt tiesiog reik, kaip sako per 3 menesius?
gal tiesiog mums gert ta konforta ir viskas ir laukt to reksmingo preiodo pabaigos?
As kadangi ilgai abu savo sunelius maitinai, tai abu paskui gere NAN misinuka, neturejau jokiu nusiskundimu...
QUOTE(Akutee @ 2010 10 26, 15:42)
jus man paaiskinkit ar imanoma atitaikyti misinuka kad neskaudetu pilwelio ir nebutu diegliu? ar is to isaugt tiesiog reik, kaip sako per 3 menesius?
gal tiesiog mums gert ta konforta ir viskas ir laukt to reksmingo preiodo pabaigos?
Manyciau, reikia isaugti. Mes tai isbandem viska, bet susitaikem su tuo, kad turi isaugti ir... mums diegliukai baigesi sukakus 3men