valgom Milumil mišinuką, labai leliui patinka. Bandėm ir Aptamil ir Semper, nuo Nan suketėjo viduriai. Tai kankinausi su juo oj oj

Nightmoon, 27 Lie 2010 - 16:07, parašė:
Nightmoon, 27 Lie 2010 - 16:07, parašė: ![]()
sveikos mamytes
aš maitinu MP taciau retsykiais duodu ir mišinuko. Pvz kai buna labai karšta man labai sustoja "pieno gamyba" tai tenka i para kokius 2 kartus mišinuko duoti o siaip dar kartais duodam jei nespeju grishti ir baigiasi paliktas nutrauktas pienas.
Mišinukas kurį naudoju Bebilon HA1 . Tik vat nežinau - pastaruoju metu nu niekaip nenori dukryte jo valgyti. Pradejau kai buvo beveik 2 menesiai. Dar puse indelio 300 g. liko o jinai atsisako. paragavau as to mišinuko. kad jis kartus koks.Jums taip nepasirode? kaip jusiskiams valgosi tas Aptamilis-Bebilonas HA. Mano dukryte manau nėra alergiška bet apsidraudimui ėmiau HA.
Beje kas Topfer Pre mišinuką meginot?Arba Hipp pre ar nėra jie kartūs?
maman8, 09 Spa 2010 - 11:15, parašė:
maman8, 09 Spa 2010 - 11:15, parašė: ![]()
iki 9 men maitinau tik savo pienuku, bet dabar matau truksta, bandziau duot, hipp, milupa, aptamil, semper, bet nei vieno negere, tik patraukia supranta kad misinukas ir spjauna, nusipirkau tutelli ir ji puikiausiai geria. tik mane neramina kad jis pats pigiausias, bet gal ne pats prasciausias, kas geria si misinuka gali pasidalint patirtim
Akutee, 26 Spa 2010 - 15:42, parašė:
Akutee, 26 Spa 2010 - 15:42, parašė: ![]()
jus man paaiskinkit ar imanoma atitaikyti misinuka kad neskaudetu pilwelio ir nebutu diegliu? ar is to isaugt tiesiog reik, kaip sako per 3 menesius?![]()
gal tiesiog mums gert ta konforta ir viskas ir laukt to reksmingo preiodo pabaigos?
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė