Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Iki 6 men gerem Hipp Pre ir labai buvom patenkintos. Bet nuo 6 men jau lyg ir kazka stipresnio reiketu, tik niekaip nerandam normalaus misinuko nes Hipp 1,2 labai sunkiai tirpsta ir kazkokie tirsti gaunasi. jei ji viena gertu gal dar nieko bet po koses kose uzsigerti kazkaip keista... o sulciu ir arbateliu mes nelabai norim g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara04. @ 2010 02 15, 20:49)
Mes naudojam APTAMIL, bandem ispradziu ir HIPP gerti, bet apsistojom ties aptamilu, nes ir gydytoja rekomendavo butent aptamil kur didelem pakuotem po 41lt.  thumbup.gif

Gyditojai, gal visiem jį rekomenduoja, bet mus tai kaina kandžiojasi, galvoju pabandyti Milumil g.gif
Atsakyti
nan1 nan2 nan3 similac adventure2,milupa milumil,hipp visus siuos misinukus esu davus ir visi super thumbup.gif arba mano mazyle superine,bet jokiu nusiskundimu neturejome siais misinukais g.gif
Atsakyti
sveikos,

reikia jusu patarimo. maitinu vaikuti NAN 1 active bet jis isbertas. pamaniau kad nuo misinio noriu dabar nupirkti NAN HA ar Aptamil alergiskiem. Tik nezinau kaip reikia pereiti nuo vieno misinuko prie kito. Kazkur skaiciau kad palaipsniui tai ka duot viena maitinima ta misinuka NAN1 o kita naujaji ??? mamytes patarkit kaip daryt??
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2009 09 16, 14:57)
seniau lasiukus duodavau per kiekviena maitinima, t.y. 6 kartus per para, o dabar tik vakarais.Tustinasi jis kosyte kas antra,o retkarciais ir kas trecia diena, nors gydytoja sako kad tai normalu. Gal vel reikes pradeti duoti dazniau ir nekeisti misinuko

Sveikos 4u.gif Aš maitinu NAN 1 mišinuku (MP beveik nebėra), prieš tris dienas prasidėjo diegliukai vakarais. Espumizan duodu ne kiekvieno maitinimo metu, o 3 kart per dieną. Bet paskaičius jūsų supratau, kad reikėtų duoti dažniau? Ar galima 3 savaičių kūdikiui prieš kiekvieną maitinimą duoti? Ar gal pamėginti kitų vaistukų? Nes mažiukas apie 3 val kankinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lijyte: 20 birželio 2010 - 22:02
Espumizan, Sab Simplex reikia duoti prieš kiekvieną maitinimą, jei norit rezultatų. Jei jis nepadės, galit pabandyti Colinox lašiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 06 21, 13:09)
Espumizan, Sab Simplex reikia duoti prieš kiekvieną maitinimą, jei norit rezultatų. Jei jis nepadės, galit pabandyti Colinox lašiukus smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mes isbandeme daug misinuku, nuo vienu kietejo viduriukai, nuo kitu atpilinejo. Nusprendeme pabandyti ekologiska misinuka Topfer Lactana, mums labai tiko ir patinka, tustinasi 3kartus dienoje ir neatpilineja, be to jokiu berimu. liuks misinukas thumbup.gif
Atsakyti
Pradzioje as naudojau Aptamil alergiskiems ( nuo antros savaites), nes sesuo toki rekomendavo, viskas buvo puiku, nors vidukukai kartais uzkietedavo, paskuj pagalvojau gal reikia paprasta aptamili vartoti, nes gal vaikas net ne aleergiskas, taciau nuo paprasto aptamilio visa veideli isbere, tai perejau vel prie alergiskiems, tik vel problema - viduriukai uzkietedavo net po 2 paras, nors alergija praejo, tai vel kitoki bandziau - Neste HA1 tai pat alergiskiems, bet tas pats, pilvuka baisiai pucia, nors ir duodu vaistuku. Dabar nusipirkau Beby, pati paprasciausiai, tai ziuresiu kaip i ji reaguos, nes nebezinau kuri ir beduoti kad butu tinkamausias verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2010 06 20, 22:57)
Sveikos  4u.gif Aš maitinu NAN 1 mišinuku (MP beveik nebėra), prieš tris dienas prasidėjo diegliukai vakarais. Espumizan duodu ne kiekvieno maitinimo metu, o 3 kart per dieną. Bet paskaičius jūsų supratau, kad reikėtų duoti dažniau? Ar galima 3 savaičių kūdikiui prieš kiekvieną maitinimą duoti? Ar gal pamėginti kitų vaistukų? Nes mažiukas apie 3 val kankinasi.

Gakima ir su kiekvienu maitinimu duoti. As taip pat anksti pradejau misinuku maitinti, tai asiukus sulasindavau i pati misisnuka.
Atsakyti
sveikos mamytes

aš maitinu MP taciau retsykiais duodu ir mišinuko. Pvz kai buna labai karšta man labai sustoja "pieno gamyba" tai tenka i para kokius 2 kartus mišinuko duoti o siaip dar kartais duodam jei nespeju grishti ir baigiasi paliktas nutrauktas pienas.
Mišinukas kurį naudoju Bebilon HA1 . Tik vat nežinau - pastaruoju metu nu niekaip nenori dukryte jo valgyti. Pradejau kai buvo beveik 2 menesiai. Dar puse indelio 300 g. liko o jinai atsisako. paragavau as to mišinuko. kad jis kartus koks schmoll.gif .Jums taip nepasirode? kaip jusiskiams valgosi tas Aptamilis-Bebilonas HA. Mano dukryte manau nėra alergiška bet apsidraudimui ėmiau HA.

Beje kas Topfer Pre mišinuką meginot?Arba Hipp pre ar nėra jie kartūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightmoon: 27 liepos 2010 - 15:10
Valgom Aptamilus: Aptamil HA, Aptamil1, o dabar Aptamil2, visais patenkinta, jokiu nusiskundimu smile.gif
Atsakyti