Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Mes irgi naudojam Aptamil AR ir jokiu problemeliu neturime. Tuo labau apie nutukima. O siaip ir nėra jis saldus. Per men piaugam apie 700-800g. Man tai atrodo normalu. Taip kad as tik uz Aptamil doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2010 02 19, 12:16)
O mums daktare pasiule Similac, atseit geriausias,del to kad baltymai labai isskaidyti, o Aptamil sake, kad labai saldus ir sotus, labai tukina vaikucius, kiek cia teisybes idomu

Na labai idomiai Jusu daktare pasake del Aptamil misinuko.. Aptamil kaip tik kartokas toks, saldumo isvis jokio nesijaucia, as kai paragavau karta daugiau ir nebesinorejo.. perejom prie Hipp firmos, va siti tai tikrai turi saldumo. Maniskis sita kai paragavo, kad saldesnis, tai Aptamilio nebeima , nes neskanu jau jam..
Atsakyti
norejau dar perspet del lenkijoje esamu misineliu. mes buvom prisipirke Hipp bio1 misineliu ir pasirodo jie ne tokie kaip kad pas mus. schmoll.gif lenkiski blogai tirpsta, buna net tokie kaip gumuliukai neistirpsta,skystesnis misinelis buna, ir dabar dar palyginau sudetis, pasirodo sudetis siek tiek skiriasi, gramai ir pan. pagaliau baigem tas nelaimes ir lietuviska vel maitinam, bent jau misinukas kaip misinukas
Atsakyti

! 
Dar kartą kartoju: mišinukus/tyreles/košeles/kt. maistą forume pardavinėt/pirkti/dovanoti draudžiama!

Atsakyti
Mes Milupos Milumil geriam. smile.gif
Atsakyti
Šiaip ne taip atsitaikėme Aptamil Comfort - nebeatpylinėja, viduriukai nekietėja.
Atsakyti
mes naudojam Similac.
Atsakyti
mano atrasis valgo SIMILAC kaip ir vyresnėlis kadaise valgė...mums viskas super, į mėnesį priaugam po 1000 g., kitu mišinėlių net ir nebandėme irnesakyk.gif, viduriukai aisku siek tiek kietesni nei nuo MP, tačiau dėl to problemų neturime ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnusha: 08 balandžio 2010 - 21:55
Semper
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2010 03 25, 13:24)
O aš jau greit naktim nebemiegosiu per tuos mišinukus gun_bandana.gif Pienuko teturiu tik kelis lašus, tai jau ligoninėje gavome Similaką.Lyg ir gerai buvo, nu ką ten suprasi - kelių dienų kūdikis gi g.gif Gryžę namo - pirkom Aptamil(na, man jis solidžiausias iš tų firmų).Pradėjo atpylinėti.Pirmas vaikas užaugo ant Milumil, be jokių atpylinėjimų ar viduriukų problemų - nu su šita tai siaubakai su tais atpylinėjimais doh.gif Pakeitėm į Aptamil AR.Nebeatpylinėjo, bet pradėjo tuštintis per Kiekvieną blink.gif maitinimą (kažin, ar 1mėn.vaikas tuštinasi 5kartus, juk taip nebūna g.gif ), o po kelių dienų užkietėjo tie viduriukai.Baigėsi tuo, kad fontanu ir tą stebuklingą Aptamil AR pradėjo atpylinėti doh.gif Rašiau į Aptamil centrą, tai ten patarė Aptamil Comfort bandyti - tipo jis ir atpylinėjantiems ir su kietėjančiais viduriukais vaikams - tipo subalansuota.Bet viena mamytė perspėjo, kad jį ne visi vaikai geria, nes yra kartaus skonio.Per porą tų bandymų sav išleidom 120lt panašiai mišinukams(nes Aptamil yra didesnis kiekis ir apie 40lt kainuoja)Sakau vakar vyrui, pabandom Similaką Advense - nu jau trys maitinimai buvo - dar neatpylė, ir naktį visą išmiegojo...Dabar stebėsiu viduriukus, nes stena ir jei vėl netiks, bandysim tą Aptamil Comfort g.gif Nu jei tas netiks, tai jau prie Nan tada reik sukti. g.gif

Kiek žinau,Aptamil yra alergiškiems vaikams. Jei Jūsų vaikutis alergiškas-pirmyn. Aš trečią su Milumiliu auginu thumbup.gif Tame mišinėlyje net geležies truputukas yra(labai nedidelis,profilaktinis ir ne spec.kiekis).O Aptamilį pirkti vien dėl pointo,tai,nepykite,mažų mažiausiai kvaila. Beje,man Milumilis skoniu natūraliausias,į manų košytę truputį neša ir pagal sotumą yra bene sočiausias mišinukas.
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2010 04 16, 15:15)
Kiek žinau,Aptamil yra alergiškiems vaikams. Jei Jūsų vaikutis alergiškas-pirmyn. Aš trečią su Milumiliu auginu thumbup.gif Tame mišinėlyje net geležies truputukas yra(labai nedidelis,profilaktinis ir ne spec.kiekis).O Aptamilį pirkti vien dėl pointo,tai,nepykite,mažų mažiausiai kvaila. Beje,man Milumilis skoniu natūraliausias,į manų košytę truputį neša ir pagal sotumą yra bene sočiausias mišinukas.

Aptamil nera vien alergiskiems vaikams. Jo kaip ir kitu misinuku yra keliu rusiu. As naudoju atpylinejantiems, mano sesuo alergiskiems ir pan. Maniskis Milumilo negere. Bandziau duoti bet schmoll.gif
Atsakyti
Mano mažiui netiko pieno mišinukai schmoll.gif .Bet jis kuo puikiausiai geria sojos mišinį Isomil thumbup.gif
Atsakyti