Parduotuvės tiesiog lūžta nuo pasirinkimo, reklamos irgi pakanka, tačiau vertingiausia vis tik yra pačių mamų patirtis. Nepaisant visų gerų norų, kartais tenka griebtis mišinuko, taigi, kaip pasirinkote savo kūdikėliui mišinėlį(turiu omeny nealergiškus mažiukus iki 6 mėn., kurie dar negauna papildomo maisto, tik mamos pieną arba ir jo nėra)? Ar eksperimentavote?
Mano mažiui greit bus mėnuo, šiuo metu deja nesiseka pačiai pilnai išmaitinti, tenka primaitinti, tikiuosi, kad tai laikina. Nusipirkom Nan mišinėlį, jį jau baigiam, dabar stovi nupirktas Tuteli. Kol kas esu be nuomonės.
Pasidalinkime patirtimi.
Mano mažiui greit bus mėnuo, šiuo metu deja nesiseka pačiai pilnai išmaitinti, tenka primaitinti, tikiuosi, kad tai laikina. Nusipirkom Nan mišinėlį, jį jau baigiam, dabar stovi nupirktas Tuteli. Kol kas esu be nuomonės.
Pasidalinkime patirtimi.
Mes naudojam APTAMIL, bandem ispradziu ir HIPP gerti, bet apsistojom ties aptamilu, nes ir gydytoja rekomendavo butent aptamil kur didelem pakuotem po 41lt.
Perskaiciusi supratau, kad dauguma renkates Aptamil, o kodel butent ji? Kuo jis ypatingas?
O mums daktare pasiule Similac, atseit geriausias,del to kad baltymai labai isskaidyti, o Aptamil sake, kad labai saldus ir sotus, labai tukina vaikucius, kiek cia teisybes idomu
! | Dar kartą kartoju: mišinukus/tyreles/košeles/kt. maistą forume pardavinėt/pirkti/dovanoti draudžiama! |
Mes pasirinkome Holle produktus platus pasirinkimas vaisiniu, darzoviniu tyreliu ir pieno misiniu, sausainuku mazyliams. Pasitikiu kokybe, produktai sertifikuoti.
Ju galima rasti eko parduotuvese, iki biguose, akropolio eurovaistineje kaip tik nuolaida siuo metu taikoma, maciau ir internetinese parduotuvese prekiauja jais.
Ju galima rasti eko parduotuvese, iki biguose, akropolio eurovaistineje kaip tik nuolaida siuo metu taikoma, maciau ir internetinese parduotuvese prekiauja jais.
mes naudojam Tuteli, tiesiog staigiai ir netiketai prisireike ir ne pati pirkau.. kadangi atrodo gerai prieme leliukas, tai ir toliau naudojam.
o gal kas zinot, kur galima nusipirkti skystu misinuku? kazkaip nerandu niekur info, o tikiu, kad jie tikrai geresnes kokybes yra .. lb aciu
o gal kas zinot, kur galima nusipirkti skystu misinuku? kazkaip nerandu niekur info, o tikiu, kad jie tikrai geresnes kokybes yra .. lb aciu
QUOTE(Inga N @ 2010 02 15, 11:08)
Parduotuvės tiesiog lūžta nuo pasirinkimo, reklamos irgi pakanka, tačiau vertingiausia vis tik yra pačių mamų patirtis. Nepaisant visų gerų norų, kartais tenka griebtis mišinuko, taigi, kaip pasirinkote savo kūdikėliui mišinėlį(turiu omeny nealergiškus mažiukus iki 6 mėn., kurie dar negauna papildomo maisto, tik mamos pieną arba ir jo nėra)? Ar eksperimentavote?
Pasidalinkime patirtimi.
Pasidalinkime patirtimi.
O aš jau greit naktim nebemiegosiu per tuos mišinukus Pienuko teturiu tik kelis lašus, tai jau ligoninėje gavome Similaką.Lyg ir gerai buvo, nu ką ten suprasi - kelių dienų kūdikis gi Gryžę namo - pirkom Aptamil(na, man jis solidžiausias iš tų firmų).Pradėjo atpylinėti.Pirmas vaikas užaugo ant Milumil, be jokių atpylinėjimų ar viduriukų problemų - nu su šita tai siaubakai su tais atpylinėjimais Pakeitėm į Aptamil AR.Nebeatpylinėjo, bet pradėjo tuštintis per Kiekvieną maitinimą (kažin, ar 1mėn.vaikas tuštinasi 5kartus, juk taip nebūna ), o po kelių dienų užkietėjo tie viduriukai.Baigėsi tuo, kad fontanu ir tą stebuklingą Aptamil AR pradėjo atpylinėti Rašiau į Aptamil centrą, tai ten patarė Aptamil Comfort bandyti - tipo jis ir atpylinėjantiems ir su kietėjančiais viduriukais vaikams - tipo subalansuota.Bet viena mamytė perspėjo, kad jį ne visi vaikai geria, nes yra kartaus skonio.Per porą tų bandymų sav išleidom 120lt panašiai mišinukams(nes Aptamil yra didesnis kiekis ir apie 40lt kainuoja)Sakau vakar vyrui, pabandom Similaką Advense - nu jau trys maitinimai buvo - dar neatpylė, ir naktį visą išmiegojo...Dabar stebėsiu viduriukus, nes stena ir jei vėl netiks, bandysim tą Aptamil Comfort Nu jei tas netiks, tai jau prie Nan tada reik sukti.
maniske yra primaitinama neocate, bet ne is mandrumo, o is reikalo. jis yra ziauriai kartus... bet kartais isgeria 180 ml, kartais isvis neima, nors buna ir alkana... ;] todel manau, ne skonyje esme ;]
QUOTE(Inga N @ 2010 02 19, 12:16)
O mums daktare pasiule Similac, atseit geriausias,del to kad baltymai labai isskaidyti, o Aptamil sake, kad labai saldus ir sotus, labai tukina vaikucius, kiek cia teisybes idomu
Keista, kad tukina:)Ne mes naudojom iki 7 menesiu. Priaugom labai normaliai.
Taip pat naudojom ir Hipp kelis kartus, bet atpilineti pradejo fontanais, tai kaip ir isbraukem.
Dabar naudojam Tutelli. Nes tiek ir jo naudojam du kartus per para. O taip jau parduotuvini pienuka.
Papildyta:
QUOTE(svajociuke @ 2010 03 11, 19:48)
mes naudojam Tuteli, tiesiog staigiai ir netiketai prisireike ir ne pati pirkau.. kadangi atrodo gerai prieme leliukas, tai ir toliau naudojam.
Jei kalbat apie semper. Tai maciau jau IKI parduotuveje atsirado. 200 ml. apie 3.50 lt kainuoja. O semper didesnes produkcijos yra Rimi kiek pastebejau. Tai pabandykit ten paieskoti.