Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

QUOTE(urte484 @ 2009 09 24, 15:01)
nebijot taip kaitaliot misinuku?

o ka siulai daryt jei misinukas netinka?
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 09 26, 12:55)
o ka siulai daryt jei misinukas netinka?

viena yra kaitaliot kai misinukas netinka.tai yra vaikas atpylineja ji beria kieteja viduriai.o kita kaitaliot seip del nevalgadieniu ar kt.misinuko pakeitimas vaiko zarnynui yra sokas.jis prie jo pratinasi savaite.o jei nevalgo atsisako tegu pabadauja maniskis irgi taip dare.zinau kaip mamai sopa sirdi kas nutiko kodel nevalgo.Bet dabar drasiai sakau tegu pabadauja nevalgo dabar valgys po valandos.o jei dar kose valgo tai gal sotus jaucias ir nevalgo.juk ir mes suauge kartais valgom daug o kartais mazai.
Atsakyti
kaitolioti del nevalgedieniu as irgi sutinku, kad nesamone, bet gal jai dar iskilo ir kitokiu problemu susijusiu su misinuku, kad nuo to nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(JolitaS. @ 2009 09 26, 13:58)
viena yra kaitaliot kai misinukas netinka.tai yra vaikas atpylineja ji beria kieteja viduriai.o kita kaitaliot seip del nevalgadieniu ar kt.misinuko pakeitimas vaiko zarnynui yra sokas.jis prie jo pratinasi savaite.o jei nevalgo atsisako tegu pabadauja maniskis irgi taip dare.zinau kaip mamai sopa sirdi kas nutiko kodel nevalgo.Bet dabar drasiai sakau tegu pabadauja nevalgo dabar valgys po valandos.o jei dar kose valgo tai gal sotus jaucias ir nevalgo.juk ir mes suauge kartais valgom daug o kartais mazai.

visiskai pritariu jusu nuomonei
Atsakyti
Sveikos. Nuo NAN HA vienas perėjom prie NAN HA du. O šiandien pavyko rasti tik NAN HA du premium. Gal kas žinot ar tai tas pats mišinys, tik naujoj pakuotėj, ar visiškai kitas??? Ir jei kitas tai kuo jie skiriasi? Ant abiejų pakuočių rašo, kad jis nuo šešių mėn. mažinantis alergijos riziką. Skiriasi sudėtis.
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad mano mišinukų keitimo istorija sukėlė diskusiją...
Tai gal jei žarnynui toks šokas, man pasinaudoti pediatrės padarimu, į mišinuką įdėti pusę šaukštuko cukraus? blush2.gif Šiaip, kad ir pakeičiam tą mišinuką, viduriai mergaitės normalūs. Košėm dar nemaitinu, nes tik 3 mėn. (o gal jau laikas?) Dabar jau nusipirkom antrą skardinę to Bebi, bent jau nespjauna ir nestūgauja. Bet valgo 4 kartus į dieną apie 120 ml. (kai tokio amžiaus kūdikis turėtų bent apie 180 ml 5 kart dienoj). Na, bet linksma ji, miega visą naktį (kaip nemiegos jai nėra jokio noro valgyt...).
Atsakyti
mes nuo pat gimimo naudojam misinuka Aptamil...iskart viskas buvo gerai, nei bere, nei buvo problemu su tustinimusi. tik va kvailute buvau, susigundziau Bebilonu..atseit tas pats...ne velnio ...po dienos isbere, nevalge..taigi mamos mano patarimas...niekada nekaitaliokite misinuku...jei tinka tai tinka...
o del primaitinimo...hmmm. mums bus 3 men. o jau gydytoja uzsimine , kad pradesime duoti leliui paragauti kito maistuko...kazin tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(neone @ 2009 09 28, 22:41)
mes nuo pat gimimo naudojam misinuka Aptamil...iskart viskas buvo gerai, nei bere, nei buvo problemu su tustinimusi. tik va kvailute buvau, susigundziau Bebilonu..atseit tas pats...ne velnio ...po dienos isbere, nevalge..taigi mamos mano patarimas...niekada nekaitaliokite misinuku...jei tinka tai tinka...
o del primaitinimo...hmmm. mums bus 3 men. o jau gydytoja uzsimine , kad pradesime duoti leliui paragauti kito maistuko...kazin tai normalu?

jums dar tik 3 menesiukai,koks gali buti primaitinimas blink.gif
Atsakyti
Kiek bandžiau mišinukų, visi labai saldūs. Gal kas bandėte kokį mažiau arba visai nesaldų? Nes maniškis net purtosi ir galvoju, kad nuo to saldumo. Nes ir košių saldžių nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2009 10 21, 20:12)
Kiek bandžiau mišinukų, visi labai saldūs. Gal kas bandėte kokį mažiau arba visai nesaldų? Nes maniškis net purtosi ir galvoju, kad nuo to saldumo. Nes ir košių saldžių nevalgo.

maniske valgo aptamil lactose free.visai beveik nesaldus,nes be laktozes
Atsakyti
Mes naudojam Nestle Nan Ha2 smile.gif
Atsakyti
Mes naudojam NAN1 HA.
Atsakyti