Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

o jus man galite patarti mano mergyte gime 4kg pienas baigesi apie 4savaite nes buvo siabingas mastitas dabar mum6sav ji sveria gal 5kg tiksliai nezinau dar na suvalgo tik 120ml misinio ar nemazai 7kartus i para?
Atsakyti
mes geriam Similac'o misinika, bandem duot Hipp, bet isbere, tai grizom prie to pacio. kakpjam kiekviena diena, tik ciuciut paberta, bet nezinom ar nuo misinuko ar nuo kito maisto, nes valgo koses, tyreles ir kt.
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 07 20, 13:57)
o jus man galite patarti mano mergyte  gime  4kg  pienas  baigesi apie 4savaite nes  buvo siabingas mastitas dabar  mum6sav ji sveria  gal 5kg  tiksliai nezinau dar  na  suvalgo tik 120ml misinio ar nemazai  7kartus i para?

Viskas gerai, ant misinuko pakuotės gi uzrašyta kad panašiai ir turi išgert. mano dvyniai 7 sav vienas išgeria 200 ml per kartą, o kitas tik 120 ml. Ir neikiši daugiau nors tu ką. Dičkis auga kaip ant mielių, o mažius vietoj to kad vytųsi - ne.
Papildyta:
QUOTE(joge @ 2007 07 20, 21:03)
Viskas gerai, ant misinuko pakuotės gi uzrašyta kad panašiai ir turi išgert. mano dvyniai 7 sav vienas išgeria 200 ml per kartą, o kitas tik 120 ml. Ir neikiši daugiau nors tu ką. Dičkis auga kaip ant mielių, o mažius vietoj to kad vytųsi - ne.

Irgi valgo 7 kartus per parą
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 07 20, 13:57)
o jus man galite patarti mano mergyte  gime  4kg  pienas  baigesi apie 4savaite nes  buvo siabingas mastitas dabar  mum6sav ji sveria  gal 5kg  tiksliai nezinau dar  na  suvalgo tik 120ml misinio ar nemazai  7kartus i para?

Nepergyvenk, tikrai nemazai smile.gif Mano pirmasis vaikiukas uzaugo tik su misinukais, dabar turiu dukryte triju savaiciu, ji irgi geria tik misinuka, tai suvalgo net maziau negu rekomenduojama, bet as labai nepergyvenu. Svoris auga normaliai, vadinasi jai pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes mazdaug nuo trecios savaiteles geriam Similac'a. Nusiskundimu lyg ir nera, augam puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 07 15, 21:50)
Maniskis nuo 8 men geria NAN2  thumbup.gif Joku problemu su viduriukais  mirksiukas.gif

QUOTE(lmamka @ 2007 07 16, 07:58)
man labai anksti baigesi pienelis, tai pradejau duot NAN1 antielergini. paskui daviau HIPP, bet nuo jo labai atpilinet pradejo, tai vel grizom prie NAN. o dabar vartojam NAN2 antielergini, nors atsieina brangiai, bet skaniai valgom ir neturim problemu  smile.gif

aš pirmąjį sūnų irgi su NAN užauginau, niekad neturėjom jokių rūpesčių dėl pilvelio ar atpylinėjimų, ir svoris gerai augo thumbup.gif
Atsakyti
Mes valgom NAN1 HA, jau nuo pusės mėn pradėjau primaitinti o dabar nuo mėnesiuko pilnai tik tą mišinuką ir valgom. Tuštinamės kartą per dieną, bet dar tokio režimo neturim ir gan sunkiai kitais kartais išeina pakakoti. Taigi nežinau, gal reikėtų ką nors kitą pabandyti??? g.gif
Atsakyti
Mano burbule gavo misinuko jau ligoninej.buvo problemu su pienuku.po menesio jis isvis dingo.. visalaik naudojom NESTLE NAN.jokiu problemu neturejom smile.gif
Atsakyti
naudojom naną, similaką, netiko schmoll.gif o va tiutelis kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
mes tuteli naudjam ir visai thumbup.gif
Atsakyti
na o mes taip dziaugemes savo NAN be laktozes, o viduriukai ir vel uzkietejo... matyt, ne laktozj ir esme buvo- jau menesi sunkiai kakinasi sunelis, siandien pradejau duoti HIPP su probiotikais, kazi kaip cia bus, gal kas bandet? g.gif
Atsakyti
Mes valgom Aptamil'ą paprastą, tai džiaugiuos, iškart pabandėm, tiko ir patiko mažei, didesnių problemų su pasituštinimu nesam turėję... thumbup.gif
Atsakyti