labutis, na mano saulutei labai pūsdavo pilvą Tai išbandėme įvairių mišinėlių, jau buvau visiškai nusivylusi, kai daktarė pasiūlė APTAMIL LOW LACTOSE mišinėlį, jį užsisakydavome vaistinėje, nes parduotuvėse nemačiau.Jis yra su mažesniu laktozės kiekiu, ir jis mažylei labai tiko, taip stipriai nepūsdavo.Aišku brangokas, 400 g kainuodavo prieš metus apie 23 lt, o dabar tikriausiai dar daugiau. Bet tikrai lb geras.
QUOTE(Anema @ 2009 08 23, 21:09)
ne,as tik aptamil 1 ir aptamil comfort.
o dabar galvoju,tai gal tu grudeliu neturi matytis,tada skaitosi istirpe? kai vaistu idedu ir plaku,tada dazniaus nesimato tu grudeliu
o dabar galvoju,tai gal tu grudeliu neturi matytis,tada skaitosi istirpe? kai vaistu idedu ir plaku,tada dazniaus nesimato tu grudeliu
As klausiau kazkada gydytojos internete, sake, kad nieko tokio tie grudeliai, jei yra ant buteliuko sienu, taip ir turi buti. Bet taip seniai jau buvo, nebepamenu, kuo pagrista buvo. Zodziu, sake, kad tai nera neistirpes misinukas, o kazkas kita, kas turi buti.... Kazkas ten taip....
QUOTE(mamanė @ 2009 08 23, 21:19)
labutis, na mano saulutei labai pūsdavo pilvą Tai išbandėme įvairių mišinėlių, jau buvau visiškai nusivylusi, kai daktarė pasiūlė APTAMIL LOW LACTOSE mišinėlį, jį užsisakydavome vaistinėje, nes parduotuvėse nemačiau.Jis yra su mažesniu laktozės kiekiu, ir jis mažylei labai tiko, taip stipriai nepūsdavo.Aišku brangokas, 400 g kainuodavo prieš metus apie 23 lt, o dabar tikriausiai dar daugiau. Bet tikrai lb geras.
yra dabar ir parduotuvese kad kazkaip nebesinori jau kaitalioti.dabar vel bandysiu aptamil 1
Papildyta:
QUOTE(Meškašunis @ 2009 08 24, 12:16)
As klausiau kazkada gydytojos internete, sake, kad nieko tokio tie grudeliai, jei yra ant buteliuko sienu, taip ir turi buti. Bet taip seniai jau buvo, nebepamenu, kuo pagrista buvo. Zodziu, sake, kad tai nera neistirpes misinukas, o kazkas kita, kas turi buti.... Kazkas ten taip....
man ir atrodo,kad kazkaip normalu.man atrodo cia isbrinkes misinelis,net nezinau...
QUOTE(mamanė @ 2009 08 23, 21:19)
perejom prie aptamil 1 nuo comfort vel ir vel nakti visa kniurzejo,davesi,negalejo uzmigti.nezinau ar vel comfort pirkti,ar ta lactose pabandyti.kazkaip nesinori tiek maisyti, bet u visu sudetis labai panasi,tai gal nieko blogo
QUOTE(Pupulia @ 2009 06 25, 09:51)
O mes iki 8 menesiu valgem Milupa o dabar pakeitem lenkisku Bebilon. Sudetis ta pati ir kaina beveik per pus pigesne
Prieme skrandukas kuo puikiausiai
Prieme skrandukas kuo puikiausiai
gerem mes Aptamil 1 ir paskaicius komentarus, kad bebilon toks pat, kaip Aptamil, pabandem, bet mums bebilon netiko vaikui labai pradejo pust pilvuka ir net valgydamas verke, patraukia pora gurksniu, spjauna, raitos rekia, vel patraukia pora gurksniu ir vel is pradziu tai grizom vel prie Aptamil ir tokios bedos dingo
QUOTE(Anema @ 2009 08 22, 17:20)
na maniske irgi 3 val nelabai islaukdavo su aptamil 1,kaip kada,bet tikrai ne pusantros.o kiek duodadt ml?
duodu kaip nurodyta ant aptamil pakuotes 3 savaiciu vaikui.naktim visa suvaldo, o diena kartais net palieka, na o jau vakare nuo 18 iki 23 val., atrodo, kad amzinai alkanas, teko ir kas 1.5 val. maitinti...
QUOTE(bubuke @ 2009 08 26, 09:34)
duodu kaip nurodyta ant aptamil pakuotes 3 savaiciu vaikui.naktim visa suvaldo, o diena kartais net palieka, na o jau vakare nuo 18 iki 23 val., atrodo, kad amzinai alkanas, teko ir kas 1.5 val. maitinti...
as irgi jau pradejau duoti 120ml, dar 4 savaiciu nera.bet ji tikrai suvalgo.gal dar man nuo alkio nerami budavo,dienom nelabai miegojo.na dar tik nuo siandi tiek daug duodu,tai ziuresiu kaip bus.gal daugiau miegos.
mano pradejo kustukus griauzti,tai irgi nesuprantu ar nesotus tas aptamil 1.
mergikes patarkit gerem NAN HA1, bet labai eme pusti pilveli ka pirkti ar aptamil low lactose ar aptamil confort, beje kiek laiko ta aptamil confort galima duoti as supratu kad nepastoviai labai lauksiu skubaus patarimo nes lelius istisai verkia del pilviuko bedu
QUOTE(georgiana @ 2009 09 02, 10:51)
mergikes patarkit gerem NAN HA1, bet labai eme pusti pilveli ka pirkti ar aptamil low lactose ar aptamil confort, beje kiek laiko ta aptamil confort galima duoti as supratu kad nepastoviai labai lauksiu skubaus patarimo nes lelius istisai verkia del pilviuko bedu
As saviskei daviau Aptamil Comfort tol, kol susitvarke pilvuko problemos. Si misinuka valgem nuo 1 iki 4 men. Jei duosi nepastoviai, tai abejoju, ar isvis pades.
Tada perejom prie Aptamil 1 ir jokiu problemu nebebuvo.
QUOTE(SuperMeska @ 2009 09 02, 17:49)
As saviskei daviau Aptamil Comfort tol, kol susitvarke pilvuko problemos. Si misinuka valgem nuo 1 iki 4 men. Jei duosi nepastoviai, tai abejoju, ar isvis pades.
labute aciu kad parasei cia tau
mano kaimuke nebuvo comforto o per neta reikia kelias dienas lauk tai neistveriau ir nupirkau aptamil ar tik ka sugirdziau bet jauciu ciulptuka reikes keisti i tam skirta nes sunkiai traukia, taigi pilva l.stipriai nepute tik bijausi ar tiks nebers ir pan... nes vis girdejau kad kaitaliot negerai o va as kitos iseities nemaciau
QUOTE(georgiana @ 2009 09 02, 18:31)
labute aciu kad parasei cia tau
mano kaimuke nebuvo comforto o per neta reikia kelias dienas lauk tai neistveriau ir nupirkau aptamil ar tik ka sugirdziau bet jauciu ciulptuka reikes keisti i tam skirta nes sunkiai traukia, taigi pilva l.stipriai nepute tik bijausi ar tiks nebers ir pan... nes vis girdejau kad kaitaliot negerai o va as kitos iseities nemaciau
nuo aptamil 1 pucia pilva,bent maniskei.man aptamil comfort padejo tik 1 ar 2 dienas,paskui vel tas pats.tai dabar duodu aptamil low lactose,bet yra tik vaistinej,pasirodo,gerai mamyte viena sake,tai zymiai geriau,vaistuku dar duodu.tai labai mazai papucia,tikiuos taip ir liks