Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Valgom Similac. Kitu ir nebandziau, nes sis kuo puikiausiai tinka. ax.gif
Atsakyti
Mes valgom "Milupa" - Aptamil 1. Dezutese. Bet vat isigyjom elergiskiems Aptamil ir jis toks neskanus ir kartus schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamos;
žiūriu čia daugelis aptamil geriate ax.gif Mes irgi jį geriame (tą kuris skirtas atpylinėjantiems kūdikiams), va jau 4 mėnuo. Mano kruopa jį geria, bet man jis neptinka blush2.gif Ar aš kažką ne taip darau, ar kokio velnio... kažkada vardan sportinio azarto paėmiau ir prakošiau jau pagamintą mišinuką g.gif ir siaubas gavosi verysad.gif grumstų grumstelių nerealiai. Tai dabar visada perkošiu. Bet čia toks žaidimas.... Atradome dar humana atpilinėjantiems, bet nesidomėjau ar yra jo vyresniems vikučiams:humana2 ar kažko panašaus.
Norėčiau sužinoti ar tik pas mane grumsteliai gaunasi, ar jis iš principo sunkiai išplakamas mišinukas (aptamil AR)
Atsakyti
QUOTE(Dikodanga @ 2008 11 10, 22:32)
Sveikos mamos;
žiūriu čia daugelis aptamil geriate  ax.gif Mes irgi jį geriame (tą kuris skirtas atpylinėjantiems kūdikiams), va jau 4 mėnuo. Mano kruopa jį geria, bet man jis neptinka blush2.gif Ar aš kažką ne taip darau, ar kokio velnio... kažkada vardan sportinio azarto paėmiau ir prakošiau jau pagamintą mišinuką  g.gif ir siaubas gavosi  verysad.gif grumstų grumstelių nerealiai. Tai dabar visada perkošiu. Bet čia toks žaidimas.... Atradome dar humana atpilinėjantiems, bet nesidomėjau ar yra jo vyresniems vikučiams:humana2 ar kažko panašaus.
Norėčiau sužinoti ar tik pas mane grumsteliai gaunasi, ar jis iš principo sunkiai išplakamas mišinukas (aptamil AR)

Siaip visi AR misineliai yra kurkas tirstesni uz paprastus todel normalu kad yra grumsteliu beto uzpylus ir isplakus reikia palaikyti apie 6 min, leisti isbrinkti, todel reikia uzpilti karstesniu vandeniu, manau problemos nebebus 4u.gif HUMANA mes gerem, patiko thumbup.gif Jis yra vienas nuo 0-12 men
Atsakyti
Mes tai geriam Aptamil, nors man pradziai labai patiko Hipp, nes jis geriau tirpsta! Bet perejom prie Aptamil, nes visi itikinejo kad jis yra pats geriausias, reklamos auka patapau blush2.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės.Na o mano mažius šalia MP dar geria NAN 1HA. Ir kuo puikiausiai jauciasi smile.gif . Beje, pastebėjau, kad suvirskina šitą mišinuką panašiai greitai kaip ir MP. O kitų kažkaip ir nebebandėm ax.gif dabar jau ir įvairias košes pradėjom, tai ko gero tik pakeisim i NAN 2 HA.
Atsakyti
cia turbut kaip kam, mes irgi valgem similaka - netiko (uzkietejo viduriai), valgem aptamil - ziauriai atpylinejo, pakeitem i aptamil AR (atpylinejantiems) - atopine alergija isitaisem, daviau semperi (pirmas vaikas tik su semperiu uzaugo) - negerai buvo, dabar duodu aptamil HA1 (hipoalerginis/alergijos profilaktikai) - geria gerai, neberia, sauskelniu turiniai visi normalus, bet ir toliau lb sekmingai atpylineja sad.gif o vel misini keisti jau bijau ir tiesa pasakius neismanau i ka. Kelios savaiteles liko iki 4 menesiuku, pradesiu primaitint, gal maziau atpils g.gif
Beje, mano pazystama savo dvyniam duoda tuteli, nes iki jo kalnus misiniu isbande, nuo visu visokie blogiai darydavosi. Ji pati juokiasi, kad jos vakai, kaip ir misinys, tarybiniai biggrin.gif
Atsakyti
O mums tuttelis skystas buvo geriausias, odbr kai jo nebera niekaip negalim atrast sau tinkamo..nesuprantu kodel ji negamina daugiau?? g.gif
Atsakyti
mamytes, as gal cia biski ne i tema 4u.gif , bet neradau kitokios tokios temos.
sakykit, koki misinuka reikia duot kai vaikuciui (10 men) kieti viduriukai. Semper bifidus-negeria. aciu.
Atsakyti
QUOTE(Alinkaa @ 2008 12 04, 11:33)
mamytes, as gal cia biski ne i tema 4u.gif , bet neradau kitokios tokios temos.
sakykit, koki misinuka reikia duot kai vaikuciui (10 men) kieti viduriukai. Semper bifidus-negeria. aciu.

Nuo viduriuku uzkietejimo padeda virintas vandenukas mirksiukas.gif
Atsakyti
kad nelabai padeda rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Mums Similac advance 1 sukele stiproka alergija. Dabar bandom NAN1 HA, nezinau, ar cia geras tas misinukas alergiskiems vaikuciams. Tek turbut bandymu metodu susirast sau tinkama maisteli.
p.s. Similac Advance 2 isimamas is apyvartos po VMVT patikrinimo (del per didelio maistiniu riebalu kiekio).
Atsakyti