Nuo 3men.paragavom hipp 1, visai patiko.Daugiau nei iki 5men.tik ji ir valgem.Dabar pakeitem i milupa 2, musiske maistui neisranki, valgo viska
Maniske nuo Hipp Pre pradejo viduriuoti, pabere. Aptamil 1 - pradejo pusti pilva, kieteti viduriai, dar labiau isbere. Pasirodo alergiska pieno baltymui Nusipirkau Aptamil HA1 - alergija traukiasi, bet is viso sukietejo viduriai - gaila ziureti steni vaikas, verkslena Nusipirkau siandien nan ha 1 - ziuresim Kiek supratau is hidrolizuotu misiniu nelabai dar kas yra -hipp, similac, kas dar? Sojos nenoriu bandyti - daug priestaringu nuomoniu girdejau
sveikos mamytes gal galit patarti mano mazukui 3sav savo pieno turiu nedaug o ir kruties jimti nenori o nusitraukt iseina tik apie 40ml daviau aptamil bet uzkietejo vidurei nesitustinam jau 3 diena nusipirkau tutelli dabar bandysiu duot bet gal galit patart koki duot jai ir sitas netiks ir kaip kovot su uzkietejimu .dekui
QUOTE(robertukas @ 2008 08 05, 20:30)
sveikos mamytes gal galit patarti mano mazukui 3sav savo pieno turiu nedaug o ir kruties jimti nenori o nusitraukt iseina tik apie 40ml daviau aptamil bet uzkietejo vidurei nesitustinam jau 3 diena nusipirkau tutelli dabar bandysiu duot bet gal galit patart koki duot jai ir sitas netiks ir kaip kovot su uzkietejimu .dekui
jei nesitustina trecia para nereiskia kad uzkietejo viduriukai reikia ziuret ar kudikelis jauciasi gerai jei taip tai viskas normalu, maniske tokio amziaus i 5 paras viena karta kakodavo tik geriausiai daktares paklaust koki misinuka duot, bet kiek zinau aptamil nekietina viduriu galit pabandyti semper misinukus, Bifidus nuo viduriu uzkietejimo
va apsilankem pas daktare israse vaistuku sirupelio tik nezinia ar pades o maziuko taip gaila kai tik uzmiega ir pabunda nuo skausmu
QUOTE(robertukas @ 2008 08 05, 20:30)
Aš taip pat maitinau Aptamil 1 ir mums buvo užkietėję viduriukai. Kakodavo tokia kaip dešryte ir tik į trečią ketvirtą parą. Pakeičiau mišinuką į Aptamil Confofrt, lyg ir susitvarkė, kakoja jau normaliai, nebekietai, bet padaro tik kas antrą trečią parą.
Sakykit, mamos, ar tai normalu, kad kūdikis padaro tik kas trečią parą
Kiek klausiau gydytojų, nieko konkretaus iš jų nesulaukiau
Papildyta:
QUOTE(robertukas @ 2008 08 06, 14:46)
va apsilankem pas daktare israse vaistuku sirupelio tik nezinia ar pades o maziuko taip gaila kai tik uzmiega ir pabunda nuo skausmu
O koks sirupėlis
Nutariau ir aš parašyti savo patirtį apie mišinukus :
Pirmasis mažius maitinosi Aptamil'u ir Milumil'u - viskas buvo gerai ir skundų jokių nebuvo.
Antrasis maitinosi tik Aptamil'u - viskas taip pat buvo gerai ir jokių nusiskundimų nebuvo.
Trečiąjam pradėjau duoti taip rekomenduotą Aptamil comfort - - viduriukai užkietėjo, pilvelį pūtė bei prasidėjo bėrimas . Pagalvojom, pakeitėm į Hipp HA1 ir viskas susitvarkė .
Aptamil Comform - skirtas gal kai viduriuoja vaikiukas, nes viduriukus tikrai kietina (čia jau net vaikų gydytojai tai pastebėjo ir garsiai kalba apie tai).
Išvada : nusisukau nuo Aptamil'o (manau, kad netiksli info padarė meškos paslaugą, nes net paprastojo Aptamil 1 nenoriu bandyti
Pirmasis mažius maitinosi Aptamil'u ir Milumil'u - viskas buvo gerai ir skundų jokių nebuvo.
Antrasis maitinosi tik Aptamil'u - viskas taip pat buvo gerai ir jokių nusiskundimų nebuvo.
Trečiąjam pradėjau duoti taip rekomenduotą Aptamil comfort - - viduriukai užkietėjo, pilvelį pūtė bei prasidėjo bėrimas . Pagalvojom, pakeitėm į Hipp HA1 ir viskas susitvarkė .
Aptamil Comform - skirtas gal kai viduriuoja vaikiukas, nes viduriukus tikrai kietina (čia jau net vaikų gydytojai tai pastebėjo ir garsiai kalba apie tai).
Išvada : nusisukau nuo Aptamil'o (manau, kad netiksli info padarė meškos paslaugą, nes net paprastojo Aptamil 1 nenoriu bandyti
sveikos, mamytės
mano patirtis- mišinukais maitinu nuo pat gimimo, nes savo pieno trūko. Nežinau, ką ten davė gimdymo namuose, bet kai paklausiau, ką valgyti grįžus namo, seselės patarė Aptamilą. Juo ir maitinomės 2 mėn, kaitaliojau HA ir Comfort. Bandžiau duot Hipp, tai siaubingai užkietėjo viduriai, grįžom prie Aptamilo. Bet staiga mano mažoji jį tiesiog nustojo valgyti. Su pailsėjimu ištraukdavo 80-100ml (vietoj reikalingu 150-160), maitinimas išsitęsė iki valandos. Galvojau, kad kalta soskė- pražiopsojau, kada reikėjo pereit prie 2 skylučių, bet ir nauja nepadėjo. Tai pakeičiau mišinuka i Tutelli ir kolei kas viskas ok, maitinimas vėl užtrunka 10min. Kažkaip įtartinai pigus tas Tutelli, turbūt pigiausias iš visų, bet mažei patinka, o man patogus tuom, kad jo yra ir "šlapias" variantas, kurį reikia tik pašildyt, tai patogu pasiimti į kelionę ar šiap užėjus staigiam alkio priepuoliui .
mano patirtis- mišinukais maitinu nuo pat gimimo, nes savo pieno trūko. Nežinau, ką ten davė gimdymo namuose, bet kai paklausiau, ką valgyti grįžus namo, seselės patarė Aptamilą. Juo ir maitinomės 2 mėn, kaitaliojau HA ir Comfort. Bandžiau duot Hipp, tai siaubingai užkietėjo viduriai, grįžom prie Aptamilo. Bet staiga mano mažoji jį tiesiog nustojo valgyti. Su pailsėjimu ištraukdavo 80-100ml (vietoj reikalingu 150-160), maitinimas išsitęsė iki valandos. Galvojau, kad kalta soskė- pražiopsojau, kada reikėjo pereit prie 2 skylučių, bet ir nauja nepadėjo. Tai pakeičiau mišinuka i Tutelli ir kolei kas viskas ok, maitinimas vėl užtrunka 10min. Kažkaip įtartinai pigus tas Tutelli, turbūt pigiausias iš visų, bet mažei patinka, o man patogus tuom, kad jo yra ir "šlapias" variantas, kurį reikia tik pašildyt, tai patogu pasiimti į kelionę ar šiap užėjus staigiam alkio priepuoliui .
QUOTE(Virgine @ 2008 08 17, 18:29)
Kažkaip įtartinai pigus tas Tutelli, turbūt pigiausias iš visų,
Na sakyciau tikrai ne pigiausias, o vienas is brangiausiu (skystas) . Brangesnis tik Semper skystas...
sveikos.Mes irgi nuo gimimo misinukais maitinames.Turbut kitaip ir nebuna,kai turi trynukus Mum ligoninej dave APTAMIL-1,gryze tokio pat nusipirkom.Berniukam visada ta ir daviau,nes viena karta pakeiciau i MILUMIL,tai isbere.Mergyte truputi atpylinejo,tai pakeiciau i APTAMIL atpylinejantiems.Nebeatpyle,bet viduriukai uzkietejo .Vel teko duot ana,nes nuo kitu paberdavo,o ko paklausdavau visi rekomendavo tik APTAMIL.Taip sekmingai ir toliau ji naudojam,jau 6men.Ir tikrai iki metu neketinu keist.
naudojom nan 1, netiko, naudojom tuteli tiko, naudojom aptamil - netiko, db naudojam hipp - tinka, daugiau ir nekeičiu, ir nekeisiu
mano grazuole valgo Similaca ir labai patenkinta, net jokiu kitokiu nebandem su juo ir mano brolis isaugo