Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai. Kokius renkatės savo mažyliams?

Yra Humana Ha (atrodo) misinukas antirefliuksinis, kad neatpylinetu. Jis ten toks kaip su klijukais, nes reikia brinkint kokias 5-8 min. Ir labai neskanus....... Bet gal padeda? Mes tokiu problemu neturim.
Atsakyti
QUOTE(Jonsi @ 2008 07 02, 11:21)
Yra Humana Ha (atrodo) misinukas antirefliuksinis, kad neatpylinetu. Jis ten toks kaip su klijukais, nes reikia brinkint kokias 5-8 min. Ir labai neskanus....... Bet gal padeda? Mes tokiu problemu neturim.

Humana AR vadinasi. Beje mes ji irgi valgem kai atpylinejom ir jis buvo thumbup.gif . Sitas maistelis aukstos kokybes ir tikrai rekomenduoju. Zinoma visi AR yra ne tokie skanus taciau padeda, o musu mazoji ji labai gere 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau, sumaisiau doh.gif Bet kai mums nereikejo tai ir neuzsifiksavo.
Atsakyti
sveikos mamytes,jauciu kad mazajai mano truksta pieniuka,maitinu pati,ir galvoju pirkti misinuka,gal galit pasiulyt koki nusipirk is savo patirties? g.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2008 07 05, 17:40)
sveikos mamytes,jauciu kad mazajai mano truksta pieniuka,maitinu pati,ir galvoju pirkti misinuka,gal galit pasiulyt koki nusipirk is savo patirties? g.gif  2.gif

Na as tai siulau Aptamil 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, o kaip manot ar galima vartoti Aptamil AR ir Semper Bifidus misinius?Mes atpilam gausiai, bet labai padeda Aptamil AR, taciau nuo jo uzkieteja viduriukai verysad.gif O jeigu ji maisyti su Semper Bifidus?Ar geriau jau tada gerti Semper Baby 1?Patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 07 06, 14:12)
Sveikutes, o kaip manot ar galima vartoti Aptamil AR ir Semper Bifidus misinius?Mes atpilam gausiai, bet labai padeda Aptamil AR, taciau nuo jo uzkieteja viduriukai verysad.gif O jeigu ji maisyti su Semper Bifidus?Ar geriau jau tada gerti Semper Baby 1?Patarkit 4u.gif

As siulyciau pabandyti duoti vien HUMANA AR, jis labai geras nuo atpylinejimu ir bent jau mano dukrytei nekietejo nuo jo viduriukai 4u.gif Nes siaip maisyti skirtingu firmu misiniu nerekomenduojama
Atsakyti
Mes nuo pat gimimo geriam Aptamil ir jokiu problemu. Bandziau duot Milumil, bet viduriukai kietet pradejo tai nutraukem.
Atsakyti
mums geriausi tai hipp nei atpylinejom, nei pilva pute, nei viduriai uzkietejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwitalija: 08 liepos 2008 - 14:44
Sveikos mamytes!

Esu naujoke jusu tarpe 4u.gif ir savo maze maitinu misinuku, kadangi pieno pas mane labai mazai buvo, o paskui isvis dingo, tai va pasidalinsiu savo patirtim del misinuku: nuo Similako mum kietejo viduriukai, todel pakeitem, ilgai ieskojom kuo gi pakeist, daug visokiu straipsiu ir rekomendaciju perskaitem, dabar naudojom svediska Semper firmos misinuka nuo gimimo iki 6 men Baby Semp 1, taip pat ir Semper Bifidus, del viduriuku. Atkreipiu jusu demesi, kad Semper yra ir latvisku, toks pat pakelis, bet mazesne kaina, ir ant pakuotes semper baby parasyta, o mes su vyru, kai dar ieskojom koki misinuka pasirinkt, suradom svediska internetini puslapi, kur parasyta, kad Lietuvoje Semper firmos misinukus platina firma Limedika, kuri yra Siauliuose, o gaminami sie misineliai pacioje Svedijoje, o vat del tu pigesniu, tai jie gaminami Latvijoje, o Lietuvoje platina kitokia imone, ir neturi nieko bendra su ta tikra svediska imone, tai tie svediski kainuoja 19.39 maximoje. ir kas del putojimo - tai kai plaki biski susidaro tu putu, bet labai mazai, o nustojus plakti iskart dingsta, maze geria, patenkinta, skonis normalus, siek tiek jauciasi saldumas, bet lygiai kaip ir mamos pienuko (buvau paragavus savo pienuko pora lasu ax.gif ) ir man skaniai jis kvepia tongue.gif o kas del bifidus, tai kiek skaciau galima ji kartu ir su kitais misinukais gerti wink.gif
Atsakyti
Jau kelios savaitės, kaip mėgaujames Aptamil 1 jis mums thumbup.gif kolkas.
Atsakyti
Mes ligoninej nuo gimimo gavom Aptamil1 , tai grize irgi nekeitem. Bandem keist, bet arba viduriai kietejo arba spalva keitesi. Likom prie Aptamil. Dabar jau Aptamil2 geriam.
Atsakyti